跳至

首頁

尾頁

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

pochacco,
如果去我講果度的話, 咁我聽日或者星期一打去問吓佢地點收發, 同埋我諗 book 車好d, 因為如果咁多個家庭自己去, 好似好散咁. 上次係咪fungma book 車既, 問吓佢如果佢再 book, 係咪可以平d, 同埋睇吓知唔知咩價錢, 可以有個預算, 收錢都好d 嘛.

琳琳媽,
我差d 睇錯野, 我以為你叫 pochacco 打吧你添.
幫你伸你一腳的話,打比我吧,

別墅

Pochacco:
多謝你幫忙,有需要幫手或幫你伸你一腳的話,打比我吧,因我不是時常上網.

男爵府

銘銘媽,
我的意見都係和你一樣!去你選的地方啦!幾有新意!而且大部份媽咪都好想去喎!你覺得點?
仲有呀!快d決定每人收幾錢?係唔係book車?

原文章由 銘銘媽 於 07-10-20 13:28 發表
pochacco,
好咁, 咁就決定 12月2號啦. 咁地點係去邊度好呢??

[ 本文章最後由 Pochacco2001 於 07-10-20 13:48 編輯 ]
------Pochacco2001(Ming)------

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

pochacco,
好咁, 咁就決定 12月2號啦. 咁地點係去邊度好呢??

男爵府

HeiMaMa,
你唔好咁客氣啦!我都係出了少少時間打俾你們!因為有太多媽咪唔得閑上網,一知道我們攪生日會立即要報名了!我都好開心!大家仲記得大家!

原文章由 HeiMaMa 於 07-10-20 10:43 發表
P2001

真係唔該晒你呀! 要你逐個打電話, 麻煩晒
------Pochacco2001(Ming)------

大宅

P2001

真係唔該晒你呀! 要你逐個打電話, 麻煩晒

原文章由 Pochacco2001 於 07-10-19 23:24 發表
銘銘媽,
我都覺得2/12會比較好!因大多數的媽咪都可以去到!如果再選日子,可能會令時間再遲,而且未必就到各位,我仲要預早收錢,時間緊迫,所以我覺得暫時就決定用2/12日啦!ok嗎?

...

男爵府

銘銘媽,
我都覺得2/12會比較好!因大多數的媽咪都可以去到!如果再選日子,可能會令時間再遲,而且未必就到各位,我仲要預早收錢,時間緊迫,所以我覺得暫時就決定用2/12日啦!ok嗎?

原文章由 銘銘媽 於 07-10-19 08:42 發表
pochacco,
唔該哂你幫我問哂d 媽咪, 以而家黎睇, 一係就2/12, 一係就喺12月再揀過一日, 咁就好似差唔多就到哂所有媽咪.

fungma,
我都係咁啱收到個廣告email, 見到好似幾好咁, 所以先提出去崗馬術學院, 如果你有更好 ...

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

pochacco,
唔該哂你幫我問哂d 媽咪, 以而家黎睇, 一係就2/12, 一係就喺12月再揀過一日, 咁就好似差唔多就到哂所有媽咪.

fungma,
我都係咁啱收到個廣告email, 見到好似幾好咁, 所以先提出去崗馬術學院, 如果你有更好既提議, 就更好啦.

首頁

尾頁

跳至