美容扮靚

跳至

首頁
23456...10

尾頁

別墅

glam, nikkipang, potatoo, 華太太, meian,
sasa612, bb02, nortybunny, goldeneyes,
LazyBug, Daisy媽咪, ahgloglo, OLmommy
licarol, blue_blueberry, zoebrendamama

pls check pm

其他靚女靚媽, 想要資料請直接pm比我啦! 我會容易d知道你地有需要 (唔好post o係度, 我唔多察覺到) .

[ 本文章最後由 yummy 於 08-12-1 11:23 編輯 ]

大宅

好媽媽勳章

明天想去剪髮,除咗Perry重有邊位c fu 可介紹?

洋房

可唔可以PM比我呀?我都想試吓!

Many thanks

大宅

好媽媽勳章

$350 有VIP 就折咗 $280 !

原文章由 meian 於 08-10-22 09:36 發表
請問其實係邊位perry 剪得好? perry lai, 定perry chan, 但睇之前d post又話perri lai電得唔好, 咁但係佢係未真係剪得好好的? thanks, 因為想今個week去剪, 另外有冇人知最update perry hair cut的 價錢啊? thanksss ...

男爵府

I want the vip no too, pls pm me. Many Thanks.

禁止訪問

男爵府

BK Milk勳章

請問其實係邊位perry 剪得好? perry lai, 定perry chan, 但睇之前d post又話perri lai電得唔好, 咁但係佢係未真係剪得好好的? thanks, 因為想今個week去剪, 另外有冇人知最update perry hair cut的 價錢啊? thanksssssss

別墅

請問普通剪髲幾多錢呢??

民房

有無人可以俾過VIP no. 我呀~~ 有得打折梗係好啦! 要扮靚之外都要慳返d錢買奶粉, 依家d奶粉好貴呀!!! 吾該邊個有VIP no. PM我呀~~ MANY THANKS!!!!!

民房

見大家分享既經驗, 呢一兩日想去個到試下電髮, 希望同大家一樣都有一個唔錯既體驗^^

Yummy, 想麻煩你可唔可以PM我個VIP info?
唔該駛^^

大宅

可唔可以PM個 VIP NO. 比我呀?

民房

可唔可以PM個 VIP NO. 比我呀?我都好想試吓!

Many......many...........thanks!!:lol:

大宅

各位,
有冇人可以pm個vip no. 比我呀 ? 我想今個星期去剪頭髮呀!

複式洋房

如果無discount, 搵 top stylist 剪, 好似都要成
三百幾蚊!

Hi Oshin,

係架, 所以咪話唔算平, but 整得好, 肉痛d都要,
不過我右唔係整得好密既, 染髮都係一年一次度,
剪就一年3,4次..所以都ok既!

原文章由 Oshin 於 08-9-3 23:04 發表

wow... 千幾蚊...... 好貴啊~~
visa咭有冇得分期架??

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我都想要個VIP NO呀! 可唔可以PM我呀?

折左之後, 剪髮要幾錢?

THX!

大宅

原文章由 csy_heidi 於 3/9/2008 11:35 發表
我地一家三口都係Perry既熟客, 起碼跟左佢7,8年,
由佢係官塘細鋪到而家top stylist...
佢cut hair既style好岩我地, 右細心, 右斯斯文文,
最驚果d懶型右多嘢講既stylist...

同埋間salon既service都ok! 不過坦白講, ...

wow... 千幾蚊...... 好貴啊~~
visa咭有冇得分期架?? <---講笑
一次過比千幾蚊出嚟好肉痛果喎......

大宅

有冇人可以比個vip no 我呀 ! 如果唔係要幾錢剪一個髮?

複式洋房

我地一家三口都係Perry既熟客, 起碼跟左佢7,8年,
由佢係官塘細鋪到而家top stylist...
佢cut hair既style好岩我地, 右細心, 右斯斯文文,
最驚果d懶型右多嘢講既stylist...

同埋間salon既service都ok! 不過坦白講, 真係唔算平,
如果唔係有discount, 係官塘區黎講一d都唔平!
cut + 電/染, discount埋都要千幾蚊架 (我唔算太
長頭髮潻)! 不過無計啦, 難得搵到個好既hair stylist!

複式洋房

原文章由 yummy 於 07-9-7 17:59 發表
sorry ah 各位, e家至黎報到.

其實我搵Perry幫我剪髮好耐la. 長短髮都無問題, 試過長到腰, 直, "lune", 短至男仔頭(好型ga). 佢既強項係剪layers.

有興趣pm我比個名你, 叫佢收平D la.

由於收到好多靚媽,靚女既m ...

please pm to me!!!
thank you!!!

別墅

oshin,
wii343,
sweetsweetmom,
Annie092

pls check pm

首頁
23456...10

尾頁

跳至