潮流時尚

跳至

首頁
34567...21

尾頁

大宅

原帖由 kschling 於 09-5-24 00:08 發表
你好!我剛睇番你曾介紹此款給其他bk,此款2月份我在某錶舖已睇仲,但店員話是舊款已無貨,唔知現你識有其他舖有此款貨?

你係想要邊款?

FB1095

FB1096

EP5837

EP5835

頭兩隻係舊款, 但我見錶行好似仲有
之後個兩隻只係出左幾個月, 應該仲有
睇下你要邊隻, 我試下幫你搵啦

大宅

好媽媽勳章

我想問下你揾唔揾到G-shock mini但有石架,應該係日本板!

好似呢d咁!THX!!

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

你好!我剛睇番你曾介紹此款給其他bk,此款2月份我在某錶舖已睇仲,但店員話是舊款已無貨,唔知現你識有其他舖有此款貨?
原帖由 HaRo2 於 09-3-12 14:40 發表
個D價錢只係公價, 仲會有折唔記得講, sorry

citizen最新出左隻 Joey Diamond 40石都唔記得介紹tim, 呢隻應該好岩你
光動能架, 即係用光入電, 永久唔洗換電池

http://i63.photobucket.com/albums/h143/meko ...

大宅

原帖由 小楷 於 09-5-21 19:59 發表

唔駛客氣, 我唔該晒你幫我買平表就真啦, 遲 D 都要搵你幫手

唔駛咁客氣啦, 隨時都可以搵我幫手架

大宅

原帖由 nicelpa 於 09-5-21 15:27 發表
I see ! 原來pm有問題。剛剛又pm一次,希望你收到啦 。

PM左電話比你, pls check pm la

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

洋房

I see ! 原來pm有問題。剛剛又pm一次,希望你收到啦 。

原帖由 HaRo2 於 09-5-20 23:05 發表
e!? 我早兩日一早都pm左你, 收唔到?
唔緊要啦, 呢度再答你

Gc 個D錶全部都係行貨
一年原廠國際保用
會幫你改埋錶帶長短架啦

大宅

原帖由 小楷 於 09-5-20 23:54 發表

早兩日 pm 係 short short 地, 回覆別人 pm 的話, 別人係收唔到的, 要重新 send 一個 pm 先會收到!! (又無晒公仔添)

唔該哂你呀小楷, 原來係咁

我去左錶行影左D相, 你地係咪鍾意呢D閃錶架?

http://i63.photobucket.com/albums/h143/meko5859/watch/DSC03063b.jpg 放大

http://i63.photobucket.com/albums/h143/meko5859/watch/DSC03064b.jpg 放大

http://i63.photobucket.com/albums/h143/meko5859/watch/DSC03066b.jpg 放大

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

e!? 我早兩日一早都pm左你, 收唔到?
唔緊要啦, 呢度再答你

Gc 個D錶全部都係行貨
一年原廠國際保用
會幫你改埋錶帶長短架啦

原帖由 nicelpa 於 09-5-20 16:56 發表
HaRo2,已PM給你,請看。想了解一下,有沒有保養?和可以幫我調教錶帶長度嗎?麻煩嗮。

洋房

HaRo2,已PM給你,請看。想了解一下,有沒有保養?和可以幫我調教錶帶長度嗎?麻煩嗮。

原帖由 HaRo2 於 09-5-15 19:16 發表

21507l1 公價$2290

24001l1 公價$2420

ht ...

大宅

原帖由 yuyu1219 於 09-5-17 19:19 發表
我在將軍澳新都城二期最高那一層的錶鋪見到$21xx

個隻黑鋼紫圈我之前 pm 比佢地個價只係 $18xx
但而家專門店都加左價, 由 $2700 升到 $3350, 傻左
所以而家錶行比唔到$18xx我啦, 但都只係$19xx

大宅

我在將軍澳新都城二期最高那一層的錶鋪見到$21xx
原帖由 meimeilam 於 09-3-20 11:59 發表
唔該我想問下 agnes b. 果隻黑鋼紫圈要幾多錢呀?

大宅

原帖由 nicelpa 於 09-5-15 18:34 發表
請問有没有類似這個款,但是白色ceramic錶帶,白色表面,無鑽的。可以告知價錢嗎?Thank you.

21507l1 公價$2290

24001l1 公價$2420

32001l1 公價$2850

35003l1 公價$2990

42004l1 公價$3750

43001m1 公價$3850

47504m1 公價$4820

折實價pm你啦

洋房

請問有没有類似這個款,但是白色ceramic錶帶,白色表面,無鑽的。可以告知價錢嗎?Thank you.

原帖由 HaRo2 於 09-3-31 03:02 發表

個隻38.5mm錶面可能你會覺得大
不如睇下呢一隻同一個款, 細 size 兩個圈啦
錶面 34mm 應該襯你多D

http://pds.exblog.jp/pds/1/200903%2F20%2F27 ...

大宅

呢隻只有行貨冇水貨
價錢請 check pm 啦

原帖由 cowgirl 於 09-4-25 07:50 發表
請問seiko呢隻幾錢? 是否行貨?

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

請問seiko呢隻幾錢? 是否行貨?

原帖由 HaRo2 於 09-3-12 14:41 發表
1) 公價$5500, 未必有貨...
2)邊隻全銀色? 係唔係呢隻? 成個系列冇水貨...

大宅

晴媽媽, 價錢我已 pm 左你啦, 你 check 下啦
冇價錢個隻我遲D落去錶行再幫你問啦

複式洋房

HaRo2 , 我想問吓幾款錶價錢, 已 pm 給你, 唔該

原帖由 HaRo2 於 09-4-12 00:38 發表
G-SHOCK AW-591-4 有價錢啦, pls check pm

大宅

我識個幾間錶行都冇做cK呀...sorry

原帖由 burgerqueen168 於 09-4-17 09:39 發表
有無CK FLY個隻呀?今日報紙講,好靚呀。

首頁
34567...21

尾頁

跳至