美容扮靚

跳至

首頁
12345...15

尾頁

複式洋房

有無人用緊或用過Nuskin的Spa機
個Spa機得吾得, 收吾收到雙下巴, 瘦身又如果???
thanks

複式洋房

原帖由 puipuiqueen 於 09-10-4 20:04 發表
ysnmama, 其實你可日日用line corrector + spa 機, 可收眼肚, 當然面gel ok, body shaping gel 也可以, 其實body shaping gel 也可瘦面, 你可先做頸, e 後淋巴.

puipuiqueen,
請問去眼肚的product大約一個月要幾錢呀,唔該晒

大宅

Thanks!!!!!!!!

原帖由 puipuiqueen 於 18-10-2009 22:42 發表
如果你的皮膚好敏感, 就真是最好用基本開始, 有無加celltrex 和 coq10, 這兩隻可幫你補底. 唔對路唔使停, 可立刻叫你朋友約公司的產品專員看吓皮膚, 她不hard sale 的, 她的工作之一是解決我們皮膚問題, 而且她好中 ...

大宅

如果你的皮膚好敏感, 就真是最好用基本開始, 有無加celltrex 和 coq10, 這兩隻可幫你補底. 唔對路唔使停, 可立刻叫你朋友約公司的產品專員看吓皮膚, 她不hard sale 的, 她的工作之一是解決我們皮膚問題, 而且她好中肯, 每星期一和五, 5:00後, 都可book 她時間check 皮膚. 你用心d 用, 敏感皮膚會有段適應期, 之後你的皮膚會開始強壯起來. 放心, 我相信你朋友都有請教過專家的!!!

原帖由 warnerbros 於 09-10-17 19:35 發表
朋友已經幫我訂左貨啦.....佢成日猛話好好好!!!!叫我試試試 !!!!算啦一場朋友落左一套order,不過如你所講,我d皮膚幾敏感,如果唔對路我就即刻停架啦~~

THANKS FOR YOUR INFORMATION!!

...

"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

大宅

朋友已經幫我訂左貨啦.....佢成日猛話好好好!!!!叫我試試試 !!!!算啦一場朋友落左一套order,不過如你所講,我d皮膚幾敏感,如果唔對路我就即刻停架啦~~

THANKS FOR YOUR INFORMATION!!

原帖由 puipuiqueen 於 17-10-2009 01:12 發表
warnerbors,營養系列的確是最基本,但我想問你是否皮膚有問題,超敏感?或是很年輕,20出頭?因就算用不到180也可用美白,效果會好D! Again,我無看過你的面,不能表達agree or not.

you can check pm, i hv sent my blog to you. ...

大宅

warnerbors,營養系列的確是最基本,但我想問你是否皮膚有問題,超敏感?或是很年輕,20出頭?因就算用不到180也可用美白,效果會好D! Again,我無看過你的面,不能表達agree or not.

you can check pm, i hv sent my blog to you.

"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

大宅

RE:puipuiqueen,.please PM the link to me,thanks~

My fd is one of the members of Nuskin,last week he suggested the""Nutricentials for Natural Healthy Skin""set for me to try,he said it was the basic cleaning set for the beginners, do u think so??

大宅

spa 機的原理

很多人用NuSkin Spa 機, 但原來不太明白它的原理。有些人會問可否用其他品牌的gel使用spa 機. 好啦!! 等小妹在這裡和大家分享一吓!!

其實當大家按spa機時, 會有1粒花, 和2粒花. 其實spa 機是一台離子導出和入的機. 意思大家要留意, 1粒花是輸出負極'-', 而2粒花是輸出正極'+'。要配合spa機一起用的gel, 就一定要有'+', '-'極, 否則就是白用.

面gel是一對的. pre-treatment gel 是有'-'極, 所以要按一粒花, 而皮膚下的污垢是带'+'極,這樣動作就可將pre-treatment gel 推進毛孔深處, 而且緊緊包裹毛孔中的油脂污垢。真正的清潔可未完呢! 要繼續做treatment gel才可完成清潔和護膚。

Treatment Gel 是带正極, 所以今次按2粒花, treatment gel就可導入皮膚深層。舒缓疲倦與壓力, 提昇皮膚的能量; 同時treatment gel的正極還可將先前包裹的污垢一并吸出, 讓皮膚真正的潔淨!

Body Shaping Gel 和 頭髮用的Nutriol Treatment都是带負極, 所以用1粒花。
Tru Face Line Corrector 是带正極, 所以用2粒花。

其他的產品若沒有带正負極, 用spa機都是白用的。另外也可說若不知带什麼極, 咁按幾多粒花呢??
若有不良的成份, 也若真的給你導入了, 咁就慘!!!!

伯爵府

好媽媽勳章

我依幾日出咗2粒大暗瘡, 尋晚用咗部spa 機做了treatment 及做埋 mask, 今天已經收細咗! 我唸如果有恒心每個星期都做, 一定有D效果.

大宅

ysnmama, 其實你可日日用line corrector + spa 機, 可收眼肚, 當然面gel ok, body shaping gel 也可以, 其實body shaping gel 也可瘦面, 你可先做頸, e 後淋巴.

男爵府

請問做眼(收緊及收眼袋)要用那種產品? 用body shaping gel可以嗎? 用那款頭呢? 是否由內向外推?

大宅

我都有遇見過咁我情況, 只好和她一起找公司的產品專員, 情況了解後, 那個朋友是決定暫時不用已買的產品, 也因她真有原因, 產品專員也請公司退錢給她. 結果雖然是無用到, 但她也得到好好的解決.

提示:如在nuskin買產品, 你留下receipt, 有問題就可方便產品專員處理.

原帖由 cherrry 於 09-9-28 16:12 發表

Totally Agree, I allergy to some of their products too, but the people there keep saying their products are very good....etc. I understanding that their products may be are very good but doesn't me ...

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 miumiu313 於 09-9-15 16:49 發表
讚成!之前用過Nuskin Spa 機 +成套Nuskin 護膚品, 搞到....成面敏感, 真的十分慘! 奉勸各位BK Mame, 要多D用心去看, 小心選, 尤其是用機做的, 因其反應會比一般普通護膚品大, 如果不合用, 差D反應亦比一般 ...

Totally Agree, I allergy to some of their products too, but the people there keep saying their products are very good....etc. I understanding that their products may be are very good but doesn't mean that they are suitable to all kind of skin types. The most important is suitable to our own skin type.

大宅

Nuskin special till 26/9

1. buy 180 will with gift 180 face wash
2. buy spa system package will with gift face gel or body gel

The above offer will fm now till 26/9

Also, there will be 2 $150 coupon for Oct and Nov resp. use

大宅

17-18/9 是NuSkin的expo, 有面部測試和身體檢查....... 如果想去可pm我

大宅

ageLOC

ageLOC是直擊老化根源的嶄新技術!人體有很多很多不同的基因, 在眾多基因中有一群叫青春基因群組(Youth Gen Cluster), 當年齡大, 這青春基因群組就不工作, 所以人有老化. 而ageLOC科技就是重設(reset)青春基因群組功能. 現在對ageLOC所知的, 我也真是不多, 因正式的發佈是10月.

而ageLOC的pre-treat n treatment gel 是第1種launched的產品, 香港是未有的, 但美,加已有得買. 當然勁過我們現用肯的pre-treat n treatment gel . 唔好嗎我成份, 我真不知, 而且是一新技術, patent了, 咁專, 我唔知!!

而另外ageLOC的面部護理, 包:cleanser, toner, day & nite cream, 會在10月美國有lauch. 跟著會有最勁的 mother of serum 出. 所有這些都要出年才會到香港.

而未來ageLOC科技會放入supplement, 要內內外外都不衰老. 不衰老不是指長生不死!!! 而是年齡會大, 但機器唔好壞, 老得來很有質素. 回去見上帝時重系好青春!!!!

因現我看到網上的資料都多是講ageLOC的生意商機, 所以我不upload在這裡, 但當有多些是美容, 產品的資料, 我就會upload, 而我的blog就一定會update給大家.

其實我的blog都有講少少ageLOC的東西, 你看看. 我也會找些是中文的!! 留意著啦!!!

大宅

讚成!之前用過Nuskin Spa 機 +成套Nuskin 護膚品, 搞到....成面敏感, 真的十分慘! 奉勸各位BK Mame, 要多D用心去看, 小心選, 尤其是用機做的, 因其反應會比一般普通護膚品大, 如果不合用, 差D反應亦比一般大.

有時傳銷既野, 只會聽到一面倒好的聲音, 差既, 又點會揚出黎倒米?? 此乃本人親身慘痛的經驗, 不喜勿插.

原帖由 jeaniefung 於 09-9-2 17:39 發表
好耐之前借人吔嘅用過,
但好似無咩特別咁喎~
:fighting1:

男爵府

原帖由 puipuiqueen 於 09-9-14 18:00 發表
NuSking在十月就有一新產品, 叫ageLOC系列, 現在美國已有pre-treat n treatment gel賣, 大家可看看這個美國人用了12次的結果:

aPRY2s_j-u8

ageLOC系列 呢隻同以前個隻有咩分別, 成份係d咩, 用左有咩好處, 可唔可以講多小小ageLOC系列係咩黎架.

另外 Spa點解無美白導入精華呢?

大宅

ageLOC的pre-treat n treatment gel result

NuSking在十月就有一新產品, 叫ageLOC系列, 現在美國已有pre-treat n treatment gel賣, 大家可看看這個美國人用了12次的結果:

大宅

ask your friend to show u again. there s some tricks, hand movement, direction also affect the result.

原帖由 jeaniefung 於 09-9-2 17:39 發表
好耐之前借人吔嘅用過,
但好似無咩特別咁喎~

首頁
12345...15

尾頁

跳至