美容扮靚

跳至

首頁
12345...14

尾頁

伯爵府

有用過/用緊的, 請大家分享下啦! thanks.

伯爵府

原文章由 MomMom 於 07-12-21 01:37 發表

唔好咁客氣啦.:D

侯爵府

原文章由 helenjoe 於 07-12-20 15:25 發表
mommom,

你轉左新大頭相, 仔仔好靚仔呀!!:D

伯爵府

mommom,

你轉左新大頭相, 仔仔好靚仔呀!!:D

伯爵府

原文章由 MomMom 於 07-12-20 11:40 發表
但embellir skincare 最平都成仟蚊, 岩用要買就話啫 我仲有一支toner 未開呀

我都係上個月買多左一支((全新未開有盒), 可以75折讓比大家. (雖然自己係85折), 但無所謂啦!!

伯爵府

原文章由 Pola 於 07-12-20 12:16 發表
係咪要用你no 至可以$765買到?

其他 VIP NO 都得架係咪? 我驚我誤會左

hi, pola,

係要用我no. 和拎住我封信, 我問左menard姐姐, 佢地係咁講.

你想買嗎? 可約一齊去, 不過我會去中環置地harxxx nicxxx 那間menard的.

或可pm我, thanks.

民房

係咪要用你no 至可以$765買到?

其他 VIP NO 都得架係咪? 我驚我誤會左

原文章由 helenjoe 於 07-12-10 22:04 發表
上次去完旅行, 無時間開信箱, 這幾天開信箱, 收到menard 的優惠和新產品推廣, 如下:

1. 免費獲贈x'mas gift: 全新jupier 化粧系列試用裝3件 --> 今天剛剛已取.

2. 凡購買任何靈芝line產品一件, 獲贈 (緊緻膠原軟膜 ...

menard 姐姐話我的no. 可以--> $765買到了, 不限買幾多, 一定要帶埋封信一次過買的.

我可幫大家買....再減左harvey d discount仲抵d呀

[ 本文章最後由 Pola 於 07-12-20 12:19 編輯 ]

侯爵府

但embellir skincare 最平都成仟蚊, 岩用要買就話啫 我仲有一支toner 未開呀

原文章由 helenjoe 於 07-12-20 10:32 發表

我諗緊, 再唔係就拎封信去買embellir skincare, 送一片mask.

我問過, 無限買幾多件embellir skincare, 如買10件embellir, 拎信去買, 即送10片mask, 好似抵d喎!

伯爵府

原文章由 MomMom 於 07-12-19 18:10 發表
helenjoe,

你會唔會買? 我都想試, 但$12x 一張fu 一次, 好似好貴, 有無人group order 去havery 買 $1000 減 $100? 多個9折?

我諗緊, 再唔係就拎封信去買embellir skincare, 送一片mask.

我問過, 無限買幾多件embellir skincare, 如買10件embellir, 拎信去買, 即送10片mask, 好似抵d喎!

侯爵府

helenjoe,

你會唔會買? 我都想試, 但$12x 一張fu 一次, 好似好貴, 有無人group order 去havery 買 $1000 減 $100? 多個9折?

原文章由 helenjoe 於 07-12-19 15:15 發表

請問仲有無朋友要買, 因為係31/12到期.

伯爵府

原文章由 helenjoe 於 07-12-10 22:04 發表
上次去完旅行, 無時間開信箱, 這幾天開信箱, 收到menard 的優惠和新產品推廣, 如下:

1. 免費獲贈x'mas gift: 全新jupier 化粧系列試用裝3件 --> 今天剛剛已取.

2. 凡購買任何靈芝line產品一件, 獲贈 (緊緻膠原軟膜1套, 內有: 精華素2g 一支和啫喱軟膜2片 - 軟膜分上下兩部份), 價值 --> $190

3. 可優先以$792購買(緊緻膠原軟膜), 原價$900/套, 額外送多1套($190)

內有:
1盒6套 (原價$900/套)
精華素2g x 6支
啫喱軟膜2片 x 6包 (軟膜分上下兩部份)

menard 姐姐話我的no. 可以item (3)--> $765買到了, 不限買幾多, 一定要帶埋封信一次過買的.
我可幫大家買....再減左harvey d discount仲抵d呀.

請問仲有無朋友要買, 因為係31/12到期.

侯爵府

無野好換迫住換支lipstick lor

原文章由 dorchiu 於 07-12-19 11:28 發表
做乜咁樣 :cry: , 我見個tote bag 幾大粉藍色幾靚又可以揍仔, 自己用得到.

伯爵府

做乜咁樣 :cry: , 我見個tote bag 幾大粉藍色幾靚又可以揍仔, 自己用得到.

原文章由 MomMom 於 07-12-18 17:29 發表
我換左支lip sticks:cry:

大宅

原文章由 dorchiu 於 07-12-17 10:59 發表
你之前睇中 or 西 e ?? 中環你ok 嗎 ?

我之前睇西醫架,中環我都ok,你可以比個醫生電話我嗎 thanks

伯爵府

原文章由 dorchiu 於 07-12-18 17:24 發表
你地d pts 點用, 我換左個 tote bag 都幾實用.

係咪粉藍色果個, 我唔知係tote bag, 我換左, 諗住同小朋友出街用.

侯爵府

我換左支lip sticks:cry:

原文章由 dorchiu 於 07-12-18 17:24 發表
你地d pts 點用, 我換左個 tote bag 都幾實用.

伯爵府

伯爵府

原文章由 dorchiu 於 07-12-18 12:43 發表

響食通天上13/F, 做promo 賣野果層.

再唔係打times square shop電話去問 --> 2892 2602

民房

Oh! Thx so much!

伯爵府

原文章由 minniebi 於 07-12-18 12:40 發表
Hi, is there any branch at Causeway Bay? I work there.Thx! Someone told me that there is one at Time Square. But I can't find it.

響食通天上13/F, 做promo 賣野果層.

首頁
12345...14

尾頁

跳至