跳至

首頁
12345...8

尾頁

子爵府

~~~咁多位姐妹,抱歉了~~~累妳們為我擔心,費神
我件事終於可以劇終,過埋6月中我唔駛再每日擔心,又會受屈了,喺講'我辭職,唔做喇'之後,心情好舒暢,好似完全無咗之前最擔心嗰件事,無信心搵到第二份工,但我好幸運,能在這時期識到妳們,陪我經過這階段,其實我知妳們都好擔心我唔開心,放心~~我真的無事,相比起災民,我呢D根本微不足道,一想起他們,反而心情更加沉重,
豬~~謙謙&YY已經有排妳煩,仲要謙謙病咗,妳要幫我周圍打電話搵工~~唔好意思,多謝妳,
高比~~成日煩住妳,問妳呢樣問妳嗰樣,我都覺得自己好煩,~~多謝妳俾咁多耐性我,~~THANK YOU
IAMCHINGCHING~~妳幫我整嗰份履歷,真係好詳細,妳好細心,好PROFESSIONAL,妳仲緊張過我呢~~呢個星期打攪了~唔該晒呀~~
朗仔媽~~妳特意來電陪我傾計,細心嘅安慰,仲有快速咁幫我搵工~~多謝呀~
小倩~~妳都幫我搵咗好多工呀,THANKS~~
傻媽~~多謝妳嘅心思,希望我可以快D學識啦~~唔該妳~
仲有其他鼓勵過我嘅姐妹,多謝,除了呢句,我都唔知可以點表達喇~
多謝

子爵府

原文章由 superstupid 於 08-6-3 16:15 發表
Emily~~~
加油呀~~~

你一定得..
唔好記住以前d 衰野..
家下新開始...
開心啲哦~~~

子爵府

原文章由 朗仔媽 於 08-6-3 15:56 發表
無錯...不過我都係跟你學咋

大宅

Emily~~~
加油呀~~~

你一定得..
唔好記住以前d 衰野..
家下新開始...
開心啲哦~~~

子爵府

原文章由 chunyatmama 於 08-6-3 15:55 發表

mouth: 我成日仍住你16号返新工添 (咁就要蛇到17號啦)

子爵府

thanks~~

原文章由 醜樣豬 於 08-6-3 15:40 發表

add oil

子爵府

收到~~

原文章由 babycanny 於 08-6-3 15:15 發表

佢諗住叫你熟習下先嘛, 不過你返咗新工後就要重新適應喇, 加油呀!

子爵府

原文章由 朗仔媽 於 08-6-3 15:13 發表
上咗工..俾心機啲學...好快有電腦用架啦...你無見cy媽係叫你唔好蛇.....住咩

珍珠宮

無錯...不過我都係跟你學咋

原文章由 EMILYYWN 於 08-6-3 15:52 發表
改咗喇~stepy唔好誤會呀,呢個朗仔媽兼職撥火ga

子爵府

原文章由 EMILYYWN 於 08-6-3 15:03 發表
yes~~知道喇~~我唔會亂嚟,我會好好學嘢,珍惜份工GA,妳放心啦, 新工無電腦用GA
不過,我LAST DAY係17號喎,點解15號之後呀~~

mouth: 我成日仍住你16号返新工添 (咁就要蛇到17號啦)

子爵府

改咗喇~stepy唔好誤會呀,呢個朗仔媽兼職撥火ga

原文章由 朗仔媽 於 08-6-3 15:11 發表
人哋無留意你啫..你唔駛寫錯人個名架..佢叫stepy喎mouth: mouth: mouth:

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 EMILYYWN 於 08-6-3 15:03 發表
yes~~知道喇~~我唔會亂嚟,我會好好學嘢,珍惜份工GA,妳放心啦, 新工無電腦用GA

add oil

子爵府

好媽媽勳章

佢諗住叫你熟習下先嘛, 不過你返咗新工後就要重新適應喇, 加油呀!

珍珠宮

上咗工..俾心機啲學...好快有電腦用架啦...你無見cy媽係叫你唔好蛇.....住咩

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 朗仔媽 於 08-6-3 15:11 發表
人哋無留意你啫..你唔駛寫錯人個名架..佢叫stepy喎mouth: mouth: mouth:

珍珠宮

原文章由 EMILYYWN 於 08-6-3 14:54 發表
多謝妳~STEP~~
我哋D 脚毛留到周圍都係(個個TOPIC都搞搞陣),有時要追返都揾唔到呀mouth: ,好感激妳咁有心,多謝

子爵府

原文章由 chunyatmama 於 08-6-3 11:25 發表

Yeah....蛇蛇蛇蛇蛇蛇......
蛇到15号好啦...之後唔可以蛇...住

子爵府

多謝妳~STEPY~~
我哋D 脚毛留到周圍都係(個個TOPIC都搞搞陣),有時要追返都揾唔到呀mouth:mouth:" /> ,好感激妳咁有心,多謝

原文章由 Stepy 於 08-6-3 10:23 發表

喂emily, 都唔知你有大件事發生喎, 日日都有睇吓呢度啲topic都冇留意你嗰個, 真係唔好意思呀 , 咁你究竟搵到工未呀? 想搵啲咩工? 如有需要pm我啦. ...

[ 本文章最後由 EMILYYWN 於 08-6-3 15:50 編輯 ]

子爵府

原文章由 EMILYYWN 於 08-6-2 18:35 發表
而家都未遲

Yeah....蛇蛇蛇蛇蛇蛇......
蛇到15号好啦...之後唔可以蛇...住

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 Stepy 於 08-6-3 10:23 發表

喂emily, 都唔知你有大件事發生喎, 日日都有睇吓呢度啲topic都冇留意你嗰個, 真係唔好意思呀 , 咁你究竟搵到工未呀? 想搵啲咩工? 如有需要pm我啦. ...

路過搭訕:

佢18/6返新工啦

首頁
12345...8

尾頁

跳至