自由講場

跳至

首頁
12345...30

尾頁

珊瑚宮

過左去啦,我嬲完啦,無野,
大家努力開心上bk啦

[ 本文章最後由 phoebelamlam 於 08-7-4 20:11 編輯 ]

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

原文章由 RonicaKwok 於 08-7-5 09:40 發表
我其實想講好內, 我媽媽之前做過9巴 CUSTOMER SVC, 果個年時...做 BUS DRIVER, 如果比人投訴, 佢地 d MONTHLY BONUS 會無左嫁~ 如果而家都係, 我真係好希望呀太好好反省一下, 如果因為佢呢個不知所謂唔合理既投訴, ...

呢條巴士大嬸真係好乞衣!

侯爵府

比著我都會轉啦...

原文章由 siusum 於 08-7-4 17:45 發表
大家不如估下投訴人仲會唔會用hxxx的a/c上bk呢???

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

原文章由 臭八婆 於 08-7-4 09:59 發表

唔好講係我做丫

【 本 報 訊 】 一 名 疑 與 人 結 怨 的 女 子 , 昨 晚 經 過 大 角 嘴 中 街 時 , 遭 一 名 身 份 不 明 女 子 持 一 桶 紅 色 漆 油 照 頭 淋 , 途 人 經 過 發 現 報 警 , 女 事 主 事 後 由 救 護 車 送 院 檢 驗 ( 圖 ) , 並 清 理 身 上 油 漆 。
被 人 潑 淋 紅 油 女 事 主 姓 鄧 , 28 歲 。 昨 晚 9 時 許 , 她 行 經 大 角 嘴 中 街 32 號 鴻 記 小 食 店 對 開 , 一 名 身 穿 藍 色 衫 、 牛 仔 褲 、 身 高 1.73 米 的 女 子 , 手 持 一 桶 紅 色 漆 油 迎 面 而 至 , 該 男 子 突 然 將 整 桶 紅 油 兜 頭 兜 面 向 女 事 主 淋 去 , 然 後 就 丟 下 膠 桶 徒 步 離 去 , 有 途 人 見 狀 即 報 警 , 將 女 事 主 送 往 醫 院 治 理 , 警 方懷 疑 女 事 主 搭 巴士 時 犯 眾 憎 與 臭 八 婆 結 怨 而 招 來 報 復

侯爵府

我其實想講好內, 我媽媽之前做過9巴 CUSTOMER SVC, 果個年時...做 BUS DRIVER, 如果比人投訴, 佢地 d MONTHLY BONUS 會無左嫁~ 如果而家都係, 我真係好希望呀太好好反省一下, 如果因為佢呢個不知所謂唔合理既投訴, 令到人地 個MONTHLY 表現金被扣的話, 咁真係過唔過得去~!

原文章由 phoebelamlam 於 08-7-4 19:51 發表

真係ge

如果係,呢位阿太你留心啦,而家我係話你ge野

其實你有無認真諗下點解咁多人話你,
點解你幾廿歲人點極都唔明,你有無覺得你有檢討ge必要呀,
你阿bb咁可 ...

子爵府

熱血勳章

原文章由 kaka427 於 7/5/2008 02:04 發表

我驚佢撞親人
佢仲要告人
話人撞凹佢架車喎

禁止訪問

別墅

i want see her photo, anyone can pm to me?

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原文章由 pinkykei200 於 08-7-4 22:31 發表

她的blog

唔好意思,借位一用
Sorry呀~Pinky~
我今日要等受把 而家啱啱先返到屋企,你係咪有野搵我,你而家 比我都得

侯爵府

原文章由 es0099 於 08-7-4 21:50 發表
where can see 佢個bb?

她的blog
愛※是※不※保※留
http://www.hkedcity.net/uploaded_files/eworks/0412/40671_ust.swf

別墅

where can see 佢個bb?

侯爵府

真係ge

你阿bb咁可愛(真心個句),你個樣又唔似咁野蠻ge人,
都唔似咁有錢ge人,你有無必要動不動就話告人,
動不動又話投訴人,你有無諗過人地比你玩下野,
投訴下,佢要同公司解畫,係一件好慘ge事呀,
我屋企都有人係做呢份職業,所以我知道佢地ge辛苦,
不過我覺得人地對你已經絕對可以叫好呀,
你無必要咁去玩人地lor~~~~~仲有,你要記住,
而家你b囡仲細,佢唔會學到你唔好ge野,
但係如果你到佢大d個時,仲係咁野蠻,
只會教多一個不知所謂ge人出呢個社會

你如果覺得要反駁我,我歡迎你回番我,
我也一定不會同你嘈交,我會用平常心同你傾
愛※是※不※保※留
http://www.hkedcity.net/uploaded_files/eworks/0412/40671_ust.swf

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 phoebelamlam 於 08-7-4 19:51 發表

真係ge

比比
你真係好人
我諗當事人係知自己錯
但係都要頂頸....(個人認為有d幼稚)
我都明白好聽o既說話係難入耳
希望佢阿b同佢都會學識反省.......

大宅

真係ge

你阿bb咁可 ...

佢個b真係好趣緻架
希望阿邊個唔好將佢套"歪理"教比bb啦

珊瑚宮

原文章由 傲祺媽咪 於 08-7-4 18:12 發表

佢仲要叫d朋友 delete

莫非你係佢其中一個..........朋友

珊瑚宮

原文章由 媽子 於 08-7-4 18:07 發表
好明顯阿邊個係好密切監視住呢個topic

因為話咁快已經比人delete左喇

真係ge

珍珠宮

下?? 點解你咁神通廣大o既?
唔通你係高登人

大宅

佢自己唔攪咁多野出黎,就唔駛好似e家咁啦

太囂張/霸道喇.....

大宅

8左咁耐,依家先知咩事
不過話明"幫",即係唔係佢職責啦..

幫你係人情,唔幫你係道理;
我唔介意人地唔幫我收車,我至怕係唔等我坐好就開車...
不過d司機個個都好好人架
次次都會望到我坐定左先開車

照顧bb既安全and點樣去收車係媽咪既職責,你出街前已經要唸定架啦

首頁
12345...30

尾頁

跳至