跳至

首頁
12345...96

尾頁

大宅

HELLO~~
cherry_lam 報到!!

[ 本文章最後由 cherry_lam 於 08-7-12 11:16 編輯 ]

大宅

misslee, bbq71, EMINGT, gracelam~

又開新版啦~~
海濱迦南 K3 見!!!!

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2447638&page=1&extra=page%3D1#pid35867070

男爵府

2024年龍年勳章

原帖由 EMINGT 於 09-7-10 13:08 發表
KINGCOW

無機會同班TIM , STELLA 好叻叻呀.....學業優良獎勁EMING我服務獎....EMING 係UKC

係囉無機會同班.
EMING都好犀利,拿服務獎呀,有愛心.
有時間約埋出來玩,我個女仲成日提幾時同EMING玩....

子爵府

bbq71,

係呀! 我諗佢地四個都一定好開心呀!
在 wayne 心目中, 藍藍都好重要喎!
原帖由 bbq71 於 09-7-10 13:55 發表
misslee,

我打電話比wayne問佢升uk咩時,佢第1句答我唔係講佢自己讀邊班,而係話藍藍ukc,我都係,我再問佢仲有邊個同學仔呀,佢再話有eming,cherry,仲有張思源...

好嘢!!四大天皇又同班啦!!

...

別墅

misslee,

我打電話比wayne問佢升uk咩時,佢第1句答我唔係講佢自己讀邊班,而係話藍藍ukc,我都係,我再問佢仲有邊個同學仔呀,佢再話有eming,cherry,仲有張思源...

好嘢!!四大天皇又同班啦!!

原帖由 misslee 於 09-7-10 12:44 發表
cherry_lam,

十一時多藍藍放學打電話給我,
第一句說話就是說:
"Mammy, 我九月讀UKC呀! 我同 Cherry 一班呀!"

大宅

原帖由 misslee 於 09-7-10 12:44 發表
cherry_lam,

第一句說話就是說:
"Mammy, 我九月讀UKC呀! 我同 Cherry 一班呀!"

misslee~

hehe, 我都抵佢地開心...

男爵府

KINGCOW

無機會同班TIM , STELLA 好叻叻呀.....學業優良獎勁EMING我服務獎....EMING 係UKC

原帖由 kingcow 於 09-7-9 17:34 發表
我都係海賓迦南LK下午班,今日小朋友已返學結業禮,
係呀,唔使帶溫書包...派左成績表,升讀班別,獎狀啦
小女升讀UKA,不枉我平時比佢返興趣班,今年拿左復活蛋設計,音樂獎,最開心都係拿學業優良獎 ...

男爵府

misslee,cherrylam,bb71

仲有思源同班

cherry_lam,

第一句說話就是說:

子爵府

cherry_lam,

第一句說話就是說:

原帖由 cherry_lam 於 09-7-10 11:59 發表
misslee, bbq71, EMINGT~

十一點幾打去搵 cherry,
嘻嘻, 因為今朝出門口時,
我同佢講放學後我會打俾佢,
問問佢升呜邊班....
結果佢一拎起電話第一句就同我講...
'我升咗去 UK...UK...UK..."
嘩, UK 咩呀??
我話 ...

大宅

十一點幾打去搵 cherry,
嘻嘻, 因為今朝出門口時,
我同佢講放學後我會打俾佢,
問問佢升呜邊班....
結果佢一拎起電話第一句就同我講...
'我升咗去 UK...UK...UK..."
嘩, UK 咩呀??
我話 "UKA?? UKB?? UKC?? UKD??"
其實我都唔知 K3 有幾多班....
之後 cherry 應該再望望張紙就話~
'我升咗去 UKC 呀!!'

跟住問佢响學校食咗咩?
佢話 jelly, 蝦條同蛋糕...
(jelly~ 唔會係停課前整果 d 卦, 哈哈)

之後响 msn 同 wayne 媽傾,
知道 wayne 同 eming 都係 UKC 呀...
之後 wayne 媽話 wayne 話藍藍都係 UKC 呢!!
嘩, 估唔到 K3 佢地四個又可以同一班呀,
真係好開心呢!!
唔知仲有邊個同學升 UKC 呢, hehe...

男爵府

2024年龍年勳章

我都係海賓迦南LK下午班,今日小朋友已返學結業禮,
係呀,唔使帶溫書包...派左成績表,升讀班別,獎狀啦
小女升讀UKA,不枉我平時比佢返興趣班,今年拿左復活蛋設計,音樂獎,最開心都係拿學業優良獎

大宅

原帖由 misslee 於 09-7-8 10:54 發表
cherry_lam,

唔係喎! 我記得歐陽老師說不用帶書包.
因為他們已執好一袋環保袋,
成袋派給學生喎!

misslee~

吓,唔通我聽錯,
老師話唔洗帶,我就聽錯話要帶!!
哈哈,咁我星期五唔帶書包 lu~~~

子爵府

cherry_lam,

唔係喎! 我記得歐陽老師說不用帶書包.
因為他們已執好一袋環保袋,
成袋派給學生喎!
原帖由 cherry_lam 於 09-7-8 10:05 發表

星期五咪要返學既....
之前老師打電話同我講時,
我記得老師話要帶書包!!
不過上星期派既通告,
佢地又寫話唔洗帶書包!!
不過我又諗, 到時可能好多野派喎,
冇書包佢地拎唔拎到呀???
所以就問 ...

大宅

星期五咪要返學既....
之前老師打電話同我講時,
我記得老師話要帶書包!!
不過上星期派既通告,
佢地又寫話唔洗帶書包!!
不過我又諗, 到時可能好多野派喎,
冇書包佢地拎唔拎到呀???
所以就問問你地會唔會帶書包啦!!

大宅

原帖由 misslee 於 09-7-7 11:56 發表
cherry_lam, bbq71, EMINGT,

這兩天我放工時經過迦南,
看見好多小朋友返學喎!
而且又有一班家長和工人姐姐在學校門前等放學.

misslee~

哦...
可能佢地見學校又開,
細路唔返學又悶,
所以就照俾佢地返學卦!!

子爵府

cherry_lam, bbq71, EMINGT,

這兩天我放工時經過迦南,
看見好多小朋友返學喎!
而且又有一班家長和工人姐姐在學校門前等放學.

大宅

misslee, gracelam~

http://www.hkedcity.net/iclub_files/a/1/139/resource/200906/42107_%A5%AE%B8X%B6%E9%AEa%AA%F8%ABH.pdf

我同 eming 媽報了 A組!!

大宅

原帖由 EMINGT 於 09-7-4 09:17 發表
misslee,bbq71,cherry_lam,

eming 之前都係攪左好耐sin用花灑...不過早2日同eming 講cherry 驚用花灑,eming 就話叫eming 來我地屋企一起沖 有ming ming 係樹cherry 唔洗驚
...

EMINGT~

今日我又要同 CHERRY 沖涼啦 ....
(平時响姨姨度沖)
希望今日唔好打仗啦,
唔係就真係要去你度沖架啦, HAHA

男爵府

misslee,bbq71,cherry_lam,

eming 之前都係攪左好耐sin用花灑...不過早2日同eming 講cherry 驚用花灑,eming 就話叫eming 來我地屋企一起沖 有ming ming 係樹cherry 唔洗驚

原帖由 cherry_lam 於 09-7-2 15:17 發表
misslee, gracelam, bbq71, EMINGT~

琴日終於同 cherry 用花灑沖涼啦,
結果搞到我半個身濕哂, 同埋不停鬧佢囉....

本來佢要我同佢一齊沖, 真係兩個沖個隻,
不過企位有限, 所以就話幫佢沖先,
初初沖身時, 一點問題 ...

子爵府

cherry_lam,

慢慢來吧!
想當年我 train 藍藍用花灑沖涼,
都花了很長時間.
每次沖涼都好似同佢打交一樣呀!

原帖由 cherry_lam 於 09-7-2 15:17 發表
misslee, gracelam, bbq71, EMINGT~

琴日終於同 cherry 用花灑沖涼啦,
結果搞到我半個身濕哂, 同埋不停鬧佢囉....

本來佢要我同佢一齊沖, 真係兩個沖個隻,
不過企位有限, 所以就話幫佢沖先,
初初沖身時, 一點問題 ...

首頁
12345...96

尾頁

跳至