興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

別墅

原文章由 小必理痛 於 08-11-28 13:28 發表

噢....似乎我當初真係俾左塊蕉皮過你添。不過我自己用落去,把遮仔都幾乖,冇乜投訴,只係間唔中Update個陣彈廣告叫你買正式版有少少擾人囉。

不過,天下之大,木馬同病毒咁五花八門,防毒軟件本身未必會咁有頭腦知道個一段要 ...

小紅傘我都覺得幾好.......彈廣告問題可解決

大宅

原文章由 ChunChun_Daddy 於 08-11-28 10:58 發表

哈!得你無樹幹乍喎...可喜可賀...

係?當真?定係又暗笑/奸計得呈啊...

me2 la...貢煩真係轉'車太'好過啦...

王合?係咪即係 N 記?大食兼撞到飛起....
i-robot正好多;苦瓜干...得托腮樣罷了 ...

噢....似乎我當初真係俾左塊蕉皮過你添。不過我自己用落去,把遮仔都幾乖,冇乜投訴,只係間唔中Update個陣彈廣告叫你買正式版有少少擾人囉。

不過,天下之大,木馬同病毒咁五花八門,防毒軟件本身未必會咁有頭腦知道個一段要寫入windows核心嘅程式碼係唔係惡意,所以「拉錯人」事件一定會有發生。除非軟件公司有一班「線人」知道D hacker 寫乜野程式啦。

其實av-comparatives一直都推介呢隻紅遮仔,不過紅據八月份嘅報告指,紅遮仔拉錯人事件有上升嘅趨勢,只有老咖啡都一直高據零報錯嘅頭銜,莫非老咖啡先係終極之選?

係喎,「苦瓜乾」即係邊隻?

[ 本文章最後由 小必理痛 於 08-11-28 13:30 編輯 ]

侯爵府

畀面勳章

原文章由 嘿嘿 發表
原來係咁, 我諗我都就快要搵新拉神...

哈!得你無樹幹乍喎...可喜可賀...

原文章由 csw1117發表
我都係費時搵拉神先比$買,而家2年唔駛煩,其實佢有微笑架

係?當真?定係又暗笑/奸計得呈啊...

原文章由 p320 發表
我點解用antivir也是因為成日要轉serial.......所以用freeware算了........不過小紅傘真是成日對我 D CRXXK file有意見......好多時都要先收傘才可運行 ......但用落都ok嘅.......

me2 la...貢煩真係轉'車太'好過啦...

原文章由 程郎 發表
其實"苦瓜干"呢幾年真係起得好快....
之前都仲係"黃盒仔"既天下....
依家真係好多人都已經轉投"苦瓜干"..
可能賣廣告真係有用.....期期電腦雜誌都見到佢.
以為"苦瓜干"只會o係"智能叛變"出現...
依家電腦都踩埋....

王合?係咪即係 N 記?大食兼撞到飛起....
i-robot正好多;苦瓜干...得托腮樣罷了

男爵府

原文章由 程朗 於 08-11-27 15:22 發表
其實"苦瓜干"呢幾年真係起得好快....
之前都仲係"黃盒仔"既天下....
依家真係好多人都已經轉投"苦瓜干"..
可能賣廣告真係有用.....期期電腦雜誌都見到佢.
以為"苦瓜干"只會o係"智能叛變"出現...
依家電腦都踩埋.... ...

唔止電腦雜誌, 連好多九唔搭八書/雜誌都見倒佢既廣告.

禁止發言

別墅

原文章由 csw1117 於 08-11-27 09:08 發表

我點解用antivir也是因為成日要轉serial.......所以用freeware算了........不過小紅傘真是成日對我 D CRXXK file有意見......好多時都要先收傘才可運行 ......但用落都ok嘅.......

別墅

男爵府

原文章由 ChunChun_Daddy 於 08-11-26 13:49 發表

"遮仔"成日boot禾果d files...好煩;用番"苦瓜干"無投訴...
反正都係要搵拉神,"苦瓜干"易搞好多...費事煩

原來係咁, 我諗我都就快要搵新拉神...

侯爵府

畀面勳章

原文章由 嘿嘿 於 08-11-26 00:54 發表
兜兜轉轉又係用番32? 乜解究呀?

不過我個仍然ok喎, 真係估佢唔倒...

"遮仔"成日boot禾果d files...好煩;用番"苦瓜干"無投訴...
反正都係要搵拉神,"苦瓜干"易搞好多...費事煩

男爵府

咦, 好熱鬧喎!

C.C.D

兜兜轉轉又係用番32? 乜解究呀?

不過我個仍然ok喎, 真係估佢唔倒...

侯爵府

畀面勳章

原文章由 程朗 於 08-11-25 13:50 發表
一陣我都去幫個公司客裝......^^

E C 「汁」 啦 你

禁止發言

侯爵府

畀面勳章

原文章由 程朗 於 08-11-25 13:31 發表
CCD兄, 又轉返用NOD32???

程郎兄...

係啊!

禁止發言

侯爵府

畀面勳章

原文章由 小必理痛 於 08-11-25 13:00 發表
哈!CCD,經我捧場後,果然同我一樣,係佢嘅超級Fans! :lol

小p,
禾又轉番喇喎...

原文章由 C.C.D. 發表
[quote]
原文章由 PaPa 於 08-11-20 12:10 發表
我在Google找到D“Avira Premium Security Suite”既【特別】版﹐但有人比左comment係有毒﹐所以我唔敢用﹐請問你在那裏找到乾淨版本呢?

hehe...it's secret...
& i go back to use NOD32 again lu...:lol
[/quote]

大宅

原文章由 ChunChun_Daddy 於 08-10-20 09:25 發表
禾其中一台機由 NOD32 >> Avira...:lol

http://www.agscomputer.de/gif/avira_SecuritySolution_rgb72dpi.JPG

哈!CCD,經我捧場後,果然同我一樣,係佢嘅超級Fans! :lol

別墅

原文章由 csw1117 於 08-11-25 12:26 發表

真係會有人換走個d野既咩?我成日聽我姪仔講呢樣野,佢就話會有人咁做,但真係有人會咁做既咩?

你本身件野無壞.....叫你換完之後.....再將你的換比下個......而你件新野是上個客 ......咁樣大家有新野用.......我只是講笑

別墅

原文章由 p320 於 08-11-25 10:16 發表

hardsell唔緊要......最緊要幫到人.......我覺得如果當我有需要時有人名碼實價好過話上門收50撿查費......再比D舊野我當新野賣.... .......再換走你hardwaremouth: ....... ...

真係會有人換走個d野既咩?我成日聽我姪仔講呢樣野,佢就話會有人咁做,但真係有人會咁做既咩?

別墅

原文章由 csw1117 於 08-11-24 21:36 發表
無計啦,搵食艱難嘛,唔講到咁好難凸顯到佢pro架嘛 不過,話時話,唔好怪我c9多口講句,咁hard sell呀真係有d令人覺得... ...

hardsell唔緊要......最緊要幫到人.......我覺得如果當我有需要時有人名碼實價好過話上門收50撿查費......再比D舊野我當新野賣.... .......再換走你hardwaremouth: .......

首頁

尾頁

跳至