跳至

首頁

尾頁

大宅

如題, 得閒可以約出來tea下
http://hk.myblog.yahoo.com/joannelau1
等閒入黎看看, 我都是初初寫

侯爵府

好媽媽勳章

下次攪個新界東地區好嘛?嘻嘻~~~印象中約親都係TSUEN WAN果邊既? :-P
§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

大宅

原帖由 sainet 於 09-3-9 16:46 發表
唔好意思大家, 熙熙病左, 發燒, 星期二我來唔到東涌, 星期三都同唔到大家玩呀, 或者下次我再約大家, 唔好意思

joey,

唔緊要啦, 下次再約過, 我都來唔到, 因我都感冒中
http://hk.myblog.yahoo.com/joannelau1

大宅

好媽媽勳章

hi,
i'm full-time mami, Lilian. my ching is 14 months girls.
May I join to yourself?
pls pm me the last confirm place and time. thks.........

大宅

唔好意思大家, 熙熙病左, 發燒, 星期二我來唔到東涌, 星期三都同唔到大家玩呀, 或者下次我再約大家, 唔好意思

joey,
原帖由 joannelau1 於 09-2-25 08:27 發表
日期 : 3月11日(星期三)
時間 : 下午2時半至4時
地點 : 愉景新城地下(其他地方, 可再商量)
報名 :
1) sainet - 1A1B 仔/熙熙/16個月大
2) dafuma - 1A1B 仔/家傑/18個月大
3) marjoe - 1A1B Boy/James/16 months
4) ...

珍珠宮

我都很想去呀!

但是果日,我要同囡囡覆診(荃灣),要3:45P.M後才完呀!!!

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

大宅

報名 :
3) marjoe - 1A1B Boy/James/16 months
4) joannelau1 - 1A1B 仔/耀陽/15個大

別墅

報名 :

洋房

請問可以參加嗎? 我剛好是住荃灣的.

報名 :
3)
4)

大宅

報名 :
2)
3)
4)

原帖由 joannelau1 於 09-2-24 11:34 發表
3月9日及12日我唔得呀, 改第二日得唔得呀

大宅

3月9日及12日我唔得呀, 改第二日得唔得呀

大宅

耀陽都好可愛, 不如我又propose呀

原帖由 joannelau1 於 09-2-23 21:46 發表
今日囝囝好開心, 因為可以識到熙熙, 希望下次再約過, 如果約下星期, 我星期二都唔得

大宅

今日囝囝好開心, 因為可以識到熙熙, 希望下次再約過, 如果約下星期, 我星期二都唔得

大宅

JOEY

see u next time

原帖由 marjoe 於 09-2-21 01:06 發表
Thanks for arrange.

But my husband will have leave monday and Tue, we will go to Disney land.

James and i will join you next time.

珍珠宮

原帖由 sainet 於 09-2-20 12:12 AM 發表
joanne, fiona

如ok, 不過我地交換電話, 下星期可以約埋見面嗎, ok?

ok!!!

我已pm了妳們喇!

星期一(23-2-09)下午2:30在荃灣偷景新城見!!!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

別墅

Thanks for arrange.

But my husband will have leave monday and Tue, we will go to Disney land.

James and i will join you next time.

原帖由 sainet 於 09-2-11 15:47 發表
我propose大家下次係荃灣gathering呀

日期 : 2月23日(星期一)
時間 : 下午2時30分至4時
地點 : 愉景新城 TEA 或者 地下個playgroup到gathering, 又或者有無荃灣媽咪係有club house呀?

報名 :
1) sainet -1A1B ...

大宅

回覆 # 的文章

ok, already pm to you

大宅

joanne, fiona

如ok, 不過我地交換電話, 下星期可以約埋見面嗎, ok?

原帖由 Fiona0235 於 09-2-12 09:53 發表
地點 : 愉景新城 TEA 或者 地下個playgroup到gathering, 又或者有無荃灣媽咪係有club house呀?

報名 :
1) sainet -1A1B 仔/熙熙/15個月大
2) joannelau1 - 1A1B ...

珍珠宮

報名 :
2) joannelau1 - 1A1B 仔 / 耀陽
3) Fiona - 女/雅媛-Michelle/15個月大

大宅

報名 :
2) joannelau1 - 1A1B 仔 / 耀陽

首頁

尾頁

跳至