自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

txb 上播緊基仔..佢好sad~~
睇得出佢真係好煩惱

子爵府

其實轉公司咪轉囉, 無必要交代唔關自己事咁多野... 應該好黎好去嘛...

點解要拖人落水呢?

男爵府

原帖由 mrsright 於 09-5-16 19:20 發表
佢簽英記有好處

英記多打手, 好多forum都有好多人話佢好有義氣

英記真係有料到, 報紙都撐佢

禁止訪問

侯爵府

佢d戲好屎,一睇就知喺到做緊戲,假到死:;pppp:

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

其實, 佢會唔會唔想架, 一個藝人, 又經理人公司, 又唱片公司....
會唔會係比迫做戲乍?? 不過我都係唔鍾意佢轉去果到

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

以後無得"多謝paco"嘞

禁止訪問

男爵府

陳總是不是同英記好老友,訪問古巨基又出現,安排天真嬌上飯局、出SHOW。

原帖由 Giant 於 09-5-16 12:30 發表
英記個蠶虫師爺呢排做乜鬼? d橋完全唔掂
見利忘義仲要扮到被逼咁, 谷住眼淚的好一副偽樣... 又令我記起阿嬌露Bra帶記者會上聲淚俱下個偽樣... 要反骨認賊作父嘅咪死去囉, 扮乜鬼嘢丫:;pppp: :;pppp: ...

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

英記個蠶虫師爺呢排做乜鬼? d橋完全唔掂
見利忘義仲要扮到被逼咁, 谷住眼淚的好一副偽樣... 又令我記起阿嬌露Bra帶記者會上聲淚俱下個偽樣... 要反骨認賊作父嘅咪死去囉, 扮乜鬼嘢丫:;pppp: :;pppp:
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

佢今次真係懶晒野
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

好在冇睇到咋~ 唔係我會好SAD

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

人轉會佢轉會,都唔明點解搞咁多野出黎

人望高處緊架啦,又要扮"好仔",咪搞到一鍋泡囉

子爵府

好媽媽勳章

sorry, 我都係覺得佢好假, 係非常假

子爵府

睇報紙話PACO調左職幾個月喇..
基本上..唔係古SIR拉PACO落水,係無乜人(普羅大眾)會留意到架..

基本上我覺得為錢跳糟係無可厚非的,但唔應該為左自己的"好人"形像而拖PACO落水,咁好似唔係太好囉...有點兒忘本..

子爵府

唔入黎睇呢個topic 真係唔知道原來咁多人係唔鐘意古巨基架!

咁就放長雙眼睇下 Paco 係咪真係調職先!

男爵府

清清白白一個人, 竟然鐘意入賊竇,

諗極都唔明,

唔通錢真係萬能, 萬能到可令人放棄道德, 名譽.......?

侯爵府

2024年龍年勳章

不嬲都唔覺佢唱歌好聽,成日唱假音,好難頂,都唔明佢點解會紅,真搲頭

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

I really can't describe him better than 佢好假, 真偽人. It was the feeling for a long time, not only from this case. His refusal of confirming his love affairs, of course, you can say that every artist do the same but his gesture, his way of talk, how he present himself ... gave me a feeling that he's making up a story.

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

真係要練好d歌!!!!
知足常樂 自得其樂 苦中作樂

首頁

尾頁

跳至