自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

大宅

原帖由 Nanaleung 於 09-5-29 09:26 發表

咪係囉!!!

到時問你點post相上黎, ok!!!

好丫~

大宅

原帖由 goldtomato 於 09-5-27 22:20 發表

ic~
影完相記得俾我睇喎~~
不過呢排都好難有得影...日日都落雨~~

咪係囉!!!

到時問你點post相上黎, ok!!!

大宅

原帖由 Nanaleung 於 09-5-27 16:23 發表

我囡囡的同學仔呀!!! 係攝影哥哥個WEBSITE睇到幾張代表作呀!!!! 我見到同學仔D相張張笑得好開心, 個媽媽話攝影哥哥好用心叫佢地笑笑笑喎!!!

希望到時我囡囡都係咁笑笑笑啦! 因我囡囡有酒凹 ...

ic~
影完相記得俾我睇喎~~
不過呢排都好難有得影...日日都落雨~~

大宅

原帖由 goldtomato 於 09-5-27 13:14 發表

邊位同學仔呀~~

我囡囡的同學仔呀!!! 係攝影哥哥個WEBSITE睇到幾張代表作呀!!!! 我見到同學仔D相張張笑得好開心, 個媽媽話攝影哥哥好用心叫佢地笑笑笑喎!!!

希望到時我囡囡都係咁笑笑笑啦! 因我囡囡有酒凹

大宅

原帖由 Nanaleung 於 09-5-27 09:24 發表
樓主原來我囡囡同學都係搵呢位攝影哥哥, 真係唔錯, 我稔住會約多一個朋友一齊去影, 到時我POST相出黎比大家欣賞欣賞 (但我未識係呢度POST相 )

上年尾都買左部CANON 450D,重上埋COURSE又買埋本CANON4 ...

邊位同學仔呀~~

大宅

樓主原來我囡囡同學都係搵呢位攝影哥哥, 真係唔錯, 我稔住會約多一個朋友一齊去影, 到時我POST相出黎比大家欣賞欣賞 (但我未識係呢度POST相 )

上年尾都買左部CANON 450D,重上埋COURSE又買埋本CANON450D7天精通數位單眼相機, 但睇完學完都唔係烏SIR SIR, 事實我又比較蠢, 但我為了囡囡, 一定會影D靚靚相.

大宅

原帖由 醜樣豬 於 09-5-24 15:38 發表

DOB 係date of birth 喎,11/7

Oh~~hahaha.....

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 goldtomato 於 09-5-24 15:34 發表
Jaco,DOB 咁型o既~~
好彩我個女個英文名都唔弱~~
全個英文名係 Charmy de Ily~

DOB 係date of birth 喎,11/7

大宅

Jaco,DOB 咁型o既~~
好彩我個女個英文名都唔弱~~
全個英文名係 Charmy de Ily~

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 goldtomato 於 09-5-24 15:08 發表

係喎~~
傾咁耐都唔知男朋友仔叫做咩名添~
女朋友仔叫做 英英, 英文名 叫 Charmy 呀~

男朋友仔叫謙謙,英文名叫Jaco,DOB 11/7

大宅

原帖由 醜樣豬 於 09-5-22 21:30 發表

Hey...girl,我個仔好就得人架

係喎~~
傾咁耐都唔知男朋友仔叫做咩名添~
女朋友仔叫做 英英, 英文名 叫 Charmy 呀~

王國長老

原帖由 edea 於 09-5-23 12:01 發表

叻女, 俾個 妳!

thanks ,and pls check pm

禁止訪問

大宅

原帖由 edea 於 09-5-23 12:00 發表

好快會正式公佈全部都要禁止啦.

其實喺簽名檔加連結賣下野都冇壞啫...有時我覺得都幫到 d 買家買到靚野~~

王國長老

王國長老

原帖由 醜樣豬 於 09-5-23 08:49 發表

edea意思係請你唔好主動pm人哋賣廣告,如果D媽咪pm你就無問題呀!

叻女, 俾個 妳!
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

原帖由 goldtomato 於 09-5-23 11:37 發表

其實簽名檔好多媽咪都有放連結仲打到好明話係做網上生意o架啦~ 點解只係 cyrus_karlson 要 delete o既?

跟下風先: (純粹個人意見, 不喜勿插) 哈哈~~

好快會正式公佈全部都要禁止啦.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

大宅

原帖由 cyrus_karlson 於 09-5-23 08:02 發表
你地都買左單反機, 咩機呀?? 要記住同小朋友影多D相呀, 影得多, 熟左部機, 自然得心應手架啦!!!

其實捕捉小朋友o既0頭真係唔係咁易, 好似我用傻瓜機咁, 影幾張相先至有一張影得靚.....

大宅

原帖由 cyrus_karlson 於 09-5-23 07:57 發表
簽名擋已deleted; "包括以pm形式????"-- 唔通D媽咪用私人pm本人, 我都唔可以答呀???!!

其實簽名檔好多媽咪都有放連結仲打到好明話係做網上生意o架啦~ 點解只係 cyrus_karlson 要 delete o既?

跟下風先: (純粹個人意見, 不喜勿插) 哈哈~~

別墅

ok!!!!
原帖由 醜樣豬 於 09-5-23 08:49 發表

edea意思係請你唔好主動pm人哋賣廣告,如果D媽咪pm你就無問題呀!

首頁
12345...9

尾頁

跳至