跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

hi, 我剛驗到有咗, 預產期係3月10日。第二胎啦。預計在瑪嘉烈生。

民房

Hello! 我係第一胎, 而家21weeks, 預產期係3月1日

大宅

HI

其實我報到過架喇, 不過好少上網..
我BB 預產期3 月14 日, 已book 浸會
睇緊巫少慈醫生

岩岩星期一去睇, 醫生幫我照左幾張4d, 見到BB 佢郁又玩手仔. 醫生都話佢好生猛呀

複式洋房

等我都來報到先,我係第一胎,預產期係3月29日,屯門醫生,請多多指教

複式洋房

hi, 你哋好, 今個係第二胎, 預產期15/3/2010

洋房

新人到

我今個係first baby,嘜都唔知,多多指教,bb已經16weeks 預產期係10mar2010。

複式洋房

Hi 大家好 !!
我係第一胎 , 而家大約14wk ,
預產期係3月25日 .

民房

我第一胎,3月23日預產期,找了李福謙醫生,亦已在養和落了訂,請多多指教。

複式洋房

新人入會

係2010/3個邊寫唔少, 呢邊第一次, say個hi.

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 PARROTMUM 於 09-8-10 16:13 發表
我今日剛剛11週, 計last月經日就預產期係3月1日, 超聲波就係3月7日, 第二胎

我既預產期同妳一日, 第二胎, 都係打算係屯門生
如果計最後一次m小姐既預產期係3月10(用惠x網址計),
健康院姑娘計就2月27日, 跟住照超聱波就3月7日~

第一胎生阿囡時就咩都無計(排卵期),
第二胎就用紅D計排卵(17/6最深)
check bingo就(29/6)

大宅

我今次係第二胎,大仔係0802,今次預產期係3月23日

洋房

我太太今次係第二胎. 預產 Apr 4. 上一胎係 0903, 有機會今次都係 1003 BB

大宅

我都係0703媽咪喎! 預產期係3月3呀!

原帖由 晴晴豬.1 於 09-8-25 00:04 發表
我係0703媽咪, 今次係第二胎, 預產期17/3

複式洋房

hi Pekkle53,

其實第一胎時無乜同BK mama交流,到阿女大咗D又好似插唔入. 乜我同妳啲日子咁啱,預產期都好接近, 係323,不過因為開刀,可能會提早一至兩星期. 係呢,妳第一胎仔定女呀, 我個係女嚟架!

原帖由 pekkle53 於 09-8-26 12:50 發表
Angelalala,

我都係0605媽咪呀, 現在是第二胎, 預產期係3月24日.
唔知我地係0605 媽咪會見過未呢

別墅

我住近天后果邊, 咁你第一胎係順產定係開刀, 因為我諗住開刀會無咁痛, 我應該會係st. paul生, 預產期係 3月15日...你呢?

原帖由 pekkle53 於 09-8-26 12:53 發表
js7081,

我第一胎和現在這胎都係搵 林文英做婦檢的呢.
你又是住港島區的? 我是鰂魚涌的

大宅

Hi 童媽, 又咁橋! 恭喜哂吖, 真係開心我哋0710既媽咪暫時共有三個做1003第二任媽咪.
check度後快d話俾我哋知.

原帖由 audreybaby 於 09-8-29 00:37 發表

潼潼媽, 嘻嘻~~ 乜咁啱呀!! 我暫定都係1003呀, 預產期3月22日, 不過醫生話未必準, 遲d照埋先再double check個準d喎... 呵呵!!

大宅

原帖由 lswkaren 於 09-8-24 16:14 發表
大家好! 過咗三個月喇, 我都快怏黎報到. 今次係第二胎.
預產期係3月5日. 會打算法國,廣華兩邊check

我睇咗好多1003既媽咪, 都有打算去法國或者廣華生. ...

潼潼媽, 嘻嘻~~ 乜咁啱呀!! 我暫定都係1003呀, 預產期3月22日, 不過醫生話未必準, 遲d照埋先再double check個準d喎... 呵呵!!

welcome to audreyMAmi BLOG

別墅

js7081,

我第一胎和現在這胎都係搵 林文英做婦檢的呢.
你又是住港島區的? 我是鰂魚涌的

原帖由 js7081 於 09-8-14 14:39 發表
hi~
我都係第一胎~~預產期3月15日~~
依家9 week, 我私家醫生係林文英~~
7周個時已經照到心跳~~
[img][ing]http://i88.photobucket.com/albums/k187/pekkle53/33258240493567224471223522680321270.jpg[/ing][/img]

別墅

Angelalala,

我都係0605媽咪呀, 現在是第二胎, 預產期係3月24日.
唔知我地係0605 媽咪會見過未呢

原帖由 Angelalala 於 09-8-16 23:37 發表
我都係第二胎, 0605媽媽, 請多多指教!

有無人睇尹鎮偉醫生呢?
[img][ing]http://i88.photobucket.com/albums/k187/pekkle53/33258240493567224471223522680321270.jpg[/ing][/img]

大宅

我係0703媽咪, 今次係第二胎, 預產期17/3

首頁
12345...9

尾頁

跳至