自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

可能我係小氣咗d, 大家可能會話玩game, 唔需要太認真......但我真係好忟囉

事源係我係fb玩緊隻game, 呢隻game我list裡面冇乜人玩 (計埋我只有8個人), 但有5個開game之後就冇乜點玩過, 即係經常玩嘅只有3人, 我同另一個人一直都係各有各玩, 唔會爭對方嘢, 但阿某人 (都係bk媽媽) 就成日嚟搶我game裡面嘅經營權, 呢隻game主要係靠呢個經營權嚟賺錢 & 升lv, 阿某人就日日係咁搶, 小姐呀, 你玩game都係想開心姐, 我都係呀, 但你咁搶法, 我點玩呀, 唔該唔好只顧自己開心啦, 各有各玩唔得架咩??? 人多就話你搶我, 我爭你, 點都有辦法玩, 但呢隻game勁少人玩呀......你搶埋我嘅, 仲要搶得咁盡......唉........我都知呢隻game少人玩, 升lv慢, 但我都係靠自己慢慢等, 慢慢玩咋, 我都係玩咗幾日架咋.....唔該你唔好再搶我嘢啦, 我日日係度等.......終於等到喇, 好開心之際, 你又嚟搶........小姐, 唔該你放過我啦 (真係好想開名......太過份喇)

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 mimi88 於 10-3-26 12:02 發表
傻b, 你的道歉夠晒了, 真係鄧你可憐...

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 咕b 於 10-3-25 23:57 發表
你講嗰隻game我都有玩架, 同你一樣, 偷咗人哋花花之後我都會幫人除蟲 or 施肥, 而且種花呢隻game就算比人偷花, 都唔會話冇哂自己心血, 點都會留返一部份比自己收返, 咁我覺得冇所謂囉, 大家開心吓......但今次有d唔 ...
你搞錯咗了, 我絕唔會偷人哋的花花 :lol
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 小傻b 於 10-3-26 01:30 發表
我下次唔會架啦~~~唔好嬲啦~~~下次我會睇清楚個game先玩~~~唔會再有下次~~~真係唔好意思~~~攪到你唔開心~~~我知衰架啦~~~
我真係唔開心~~~認左咁多次錯~~~我知樓主真係好嬲~~~ ...
傻b, 你的道歉夠晒了, 真係鄧你可憐...

網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

好媽媽勳章

我下次唔會架啦~~~唔好嬲啦~~~下次我會睇清楚個game先玩~~~唔會再有下次~~~真係唔好意思~~~攪到你唔開心~~~我知衰架啦~~~
我真係唔開心~~~認左咁多次錯~~~我知樓主真係好嬲~~~ ...

都講咗咁多次sorry,咁佢都唔覆番你一句,算把啦!!!
玩game玩到咁..........又何必呢!!!!!

大宅

咕b, 最衰我無fb, 如果唔係我就去開個game 比你偷返轉頭....

不過我諗你偷你野既人已經知錯架喇, 唔好嬲啦~ (如果佢再偷你野, 你吹雞我地實黎幫拖)

公爵府

好媽媽勳章

嘩,,,,,
玩GAME都玩得咁認真???mouth:
你的人格如何,你的人生亦必如何!

男爵府

mouth: 夠啦~sorry都講左咁多次,人地唔應你咪算囉,網上萍水相逢,傾到就傾,傾唔到就算,人地唔一定要睬你,你亦都唔洗求人原諒囉,要做既野都做哂喇~~

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我係咁衰架 做乜嘢都係咁, 話要做就一定要做到為止, 做唔到唔心息......

原帖由 sumlam 於 10-3-26 01:22 發表

嘿嘿, 我打機都算癲, 估唔到你仲勁過我.... 玩唔明唔心息

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

我真係唔開心~~~認左咁多次錯~~~我知樓主真係好嬲~~~

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我開呢個topic只係為發洩, 就正如其他會員係生活上遇到唔愉快事上嚟呻吓一樣, 我只係講出我嘅唔開心, 想同人分享吓, 唔需要諗得太復習

原帖由 ZZdaphne 於 10-3-26 01:14 發表

咕b

小傻b佢認了7次錯啦,
你原諒佢啦!

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 咕b 於 10-3-26 01:13 發表
我淨係知 "主題" d嘢等超耐囉, 掉車垃圾都好似要12個鐘 但我攪唔明點玩又唔心息喎, 所以而家都仲等.............緊

嘿嘿, 我打機都算癲, 估唔到你仲勁過我.... 玩唔明唔心息

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

原帖由 小傻b 於 10-3-26 01:04 發表

咕b

小傻b佢認了7次錯啦,
你原諒佢啦!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我淨係知 "主題" d嘢等超耐囉, 掉車垃圾都好似要12個鐘 但我攪唔明點玩又唔心息喎, 所以而家都仲等.............緊

原帖由 sumlam 於 10-3-26 01:04 發表

yeah~ 揾到了!!
主題我都試過玩, 不過好似唔好玩咁既, 冇玩了!

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 咕b 於 10-3-26 00:56 發表
no, 係 "開心"

"主題" 我都有玩, 但我仲未摸清楚點玩.......唔係好識玩

yeah~ 揾到了!!
主題我都試過玩, 不過好似唔好玩咁既, 冇玩了!

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

no, 係 "開心"

"主題" 我都有玩, 但我仲未摸清楚點玩.......唔係好識玩

原帖由 sumlam 於 10-3-26 00:47 發表

係咪叫做"主題學校"???

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 咕b 於 10-3-26 00:31 發表
你去fb搵吓, 係玩開學校架, 有幾座主要樓係度, 要搵錢lv up嗰幾座樓架, 搵錢途徑, 一係靠學生畢業, 要等4個左右, 畢業就會有少少錢 (好似幾百), 第2個收入來源就係起餐廳, 自己做埋餐廳經營權, 咁就大約每2個鐘左右 ...

係咪叫做"主題學校"???

首頁

尾頁

跳至