單親天地

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

原帖由 pooth 於 10-3-29 16:29 發表

係lor....要人送禮又唔出來收禮.......
點得架 ?

嘩!你好野,用這機會圍我!:;pppp:

大宅

原帖由 維豬豬 於 10-3-29 16:02 發表

送你禮物俾你呀,
咁你都要行出來收至得既,
你呢個隱世爸爸呀.

係lor....要人送禮又唔出來收禮.......
點得架 ?
快樂時 要快樂,等到落幕人盡寥落,
醉下來 休醒覺,美夢如酒醉了後更寂寞。

男爵府

原帖由 維豬豬 於 10-3-29 16:02 發表

送你禮物俾你呀,
你呢個隱世爸爸呀.

唔制!
山洞內已經可以自給自足了。
有問題可以打電報找人帮手。

例如:M記,雞記同埋紅冒仔都可以幫到我架。

男爵府

原帖由 eric5354 於 10-3-29 08:50 發表

咁我地係未朋友來架,batman女侠!

你點解會教人拍我架。

你有時要教下人請下我食飯,
送下禮物比我未更加好羅!

好!原來你都係主某人之一,
叫警察叔叔捉完so way小姐,
過來捉埋batman女侠! ...

送你禮物俾你呀,
你呢個隱世爸爸呀.
暑假.....咁就過咗一半啦.

王國長老

王國長老

我反而好奇酸棗仁個樣係咪真係好似簽名檔咁既, 哈哈 (表情公仔又冇晒)
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

瑪瑙宮

環保接龍勳章

梗係唔會啦,我地明白架
原帖由 巧嵐 於 10-3-29 13:52 發表

我只怕已嚇怕他們了!!

伯爵府

原帖由 巧嵐 於 10-3-29 13:52 發表

我只怕已嚇怕他們了!!

真心的朋友, 唔會介意任何人(包括在下)一時失言, 失禮.....

等呢一兩日, 等其他人覆你啦! 你就知道佢地真係好好人的了...
緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!
老朽若偶有行善, 只為受人恩惠太多, 嘻嘻 !

恕本人設定為不接受任何PM

禁止訪問

王國長老

王國長老

我成日都入黎單親版架, 我唔講野你地唔知o者

見到大家和氣收場最好, 其實單親版會員都好肯幫人, 巧嵐妳放心, 大家互相扶持, 可能關心下語氣重左, 但唔係鬧妳, 大家都想每個單親父母重新站起來做人, 只有過來人, 更明白同路人苦處, 如苦口良藥, 都係想妳開開心心生活, 做一個又堅強又樂觀既好媽媽!

不打不相識, 識左或者可以玩埋一份!
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

禁止訪問

伯爵府

edea,

估唔到你都會入來行下....

對你講的說話, 真係好佩服....一句話說得合宜, 就如金蘋果掉進銀網子裡....

佩服! 強中自有強中手!
緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!

男爵府

原帖由 edea 於 10-3-29 13:03 發表

我估緊你係咪講緊我.
如果你係講我, 我唔係老闆, 我係義工版主, 都係會員一個.

唔係呀,唔敢呀超班版主大人!

有眼不識泰山!

請諒!

係呀,我成日比人打呀

超班版主大人!

(投訴下先!

伯爵府

原帖由 巧嵐 於 10-3-29 13:00 發表

唉!!!我是一個好敏感,EQ好低,不善於表達的人,加上我200%執著的人!可能好多人會怕了我!
我這個聽者太有心,去介意你這個講者的一句說話!

SORRY!!

你行的路, 我行過好多次, 所以先至會咁講....難得你唔介意, 多謝!

我唔怕你架, 因為你就係以前的我!

王國長老

王國長老

原帖由 eric5354 於 10-3-29 12:48 發表

哝,出埋超班殺亞人,
其實,係唔係即是這個website的老板呢!

我估緊你係咪講緊我.
如果你係講我, 我唔係老闆, 我係義工版主, 都係會員一個.

禁止訪問

男爵府

原帖由 酸棗仁 於 10-3-29 12:47 發表

對不起! 我錯了, 因為, 最近和這裡的爸爸媽媽都玩得太開心了, 所以, 就口不擇言!

以下, 係我曾經回覆過的 post, 如果你唔怕煩 ...

仁兄果然係一個有風度的好男人,十分

姐姐唔會再生你氣啦,
乖啦,過去同姐姐握握手,
做個好朋友啦!

男爵府

原帖由 pooth 於 10-3-28 19:46 發表

Wayso,

100 % agree ar.

哝,出埋超班殺亞人,
其實,係唔係即是這個website的老板呢!

伯爵府

原帖由 巧嵐 於 10-3-29 12:29 發表
我敏感!
一句說話亦都可以對人傷害好大!更何況係一個數未某面的!

我執著!
對呀!由其他人把件事完全y曲的時侯,我一定會堅持自己!

其他人好好,他們的笑話/說話我也不會介意,我亦無唸佢地係唔係話我!
我只係敏感執著 ...

係我唔啱, 忘記咗唔同的人, 唔同的心情, 聽到唔同的一句說話, 反應真係會唔同的....

對不起! 我錯了, 因為, 最近和這裡的爸爸媽媽都玩得太開心了, 所以, 就口不擇言!

以下, 係我曾經回覆過的 post, 如果你唔怕煩的話, 或者再睇多一次吖......
其實每個人, 都有不足之處.....自己知道自己有D乜嘢地方係唔夠的, 已經好OK啦...係咪?
改唔改, 就個人的喜好了....冇話要點做人, 先至係啱的嘛, 係咪?
(我比一個好老, 做生意好前衛, 而又好有錢的老闆閙過, 不過比人閙完, 都好開心....因為, 感覺上, 係比一個老伯伯善意點醒咗咁...我都係想學吓咋)
希望樓主唔好介意我講D咁的嘢!

至於各位網友的留言, 相信佢地表逹得比較好D, 你應該都明白, 佢地都係為你好的, 係咪? 佢地講的嘢, 我睇咗好多, 好多次!

再一次, 對唔住......

如果, 你真係唔介意的話, 我仍然係好想同你做朋友的, OK? 如果唔係, 你咪唔好理我囉!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至