美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章

心思思想打, 但剛係綱上check過好似有side effect, 有冇人打緊, 可分亨下嗎 ?

子爵府

名人簡而清於本周一(十一日)病逝重慶。  簡而清因癌病逝世,享年七十二歲,臨終前其菲籍妻子一直陪伴左右。昨日無線「全線大搜查」在節目中透露簡而清已於本周一病逝的噩耗。  簡而清是在五月發現身患癌症,當時他一直以頑強意志與癌魔搏鬥,在他的意願之下更決意到四川醫病,其妻一直都有相陪。  簡而清是著名的馬評家、旅遊家及食家,才華橫溢,性格樂觀,三年前更與年輕菲籍太太結婚。簡而清生前有很多紅顏知己、好友,主要是他性格隨和,所以甚得人緣。  在簡而清臥病期間,有報道因他注射胎盤素才會激發起癌細胞增長,不過其女已於早前在「全線大搜查」否認其事。
原帖由 babesiu 於 10-6-7 11:02 發表
好似話當年果個老名人就係係四川打人胎素出事. 娶賓妹果個呢.

複式洋房

我係yahoo blog search到有幾個blogger share,我而家都開始打緊lu

複式洋房

我覺得PRP會好過MTS呀!!因為MTS會紅1-2日之餘有時會出少少粒粒, PRP個效果出黎仲好好多.打完會緊緻同皮膚好左好多呀!

大宅

Totally agree,所以不用擔心. 人胎於韓國已有超過50年歷史了^^

原帖由 sumi5354 於 10-6-14 20:49 發表
我都有打wor...打左巧耐lu
其實都唔係你地講到咁恐怖o者...
其實係日本同韓國已經好耐歷史架啦...
已經係藥物科架喇...
不過香港唔合法之嘛...所以唔會有人明正言順同你打架...
如果有事...我諗都 ...

男爵府

原帖由 DiE 於 10-10-8 22:33 發表
3千幾真係貴左d!
不過, 個次試做我淨係見到支針係咩樣, d精華佢點整同咩牌子我唔知, 但佢fu個mask不是C02 mask, 但似係幫我FU做完微針専用個隻mask(銀色包裝)! 但做完真係白左, 同d粒粒平左, 印淡左, 毛孔細左少少! ...
afternoon 呀.... 係 好 貴 呀 , 肉 赤 架 我 ! 不 過 貪靚 , 無 計。
我 做 左 到 今 日 都 無 反 彈 。 的 skin still very good.
平 時 做 普 通 mts 都 係 靚 得 一 兩 日 , 今 次 又 睇 下 點。
佢 同 我 落 左 支 係 人 胎 盤 素, 好 似 係 from Korea 架, 有 的 soy sauce 味 架。 我唔 知 用 緊 幾 多 MM. 好 似 係 2.5 掛。
你 後 生 女 , 不 要 浪 費 錢 啦 。

別墅

3千幾真係貴左d!
不過, 個次試做我淨係見到支針係咩樣, d精華佢點整同咩牌子我唔知, 但佢fu個mask不是C02 mask, 但似係幫我FU做完微針専用個隻mask(銀色包裝)! 但做完真係白左, 同d粒粒平左, 印淡左, 毛孔細左少少! 仲keep左一星期, 之後我又亂搽野同o即d粒粒又搞衰左! 不過, 正價要成1600一次, 用0.3MM針, 太貴所以我唔會join! 佢叫我做2MM針, 做5次醫生做萬零蚊, 但係我覺得太恐怖太長針啦!

原帖由 shadowrainbow 於 10-10-8 09:22 發表

早 上 好 呀!
你都好呀,我 呢 次 係 成 3800 一 次, 其 實好 肉 痛 架 , 佢 同 我 用 人胎 盤 用 MTS 導 入, 然 後 係 搽 water 精 華 素, 再 做 個 CO2 mask, 再 加 一 個 叫 Dr Jeff Collegan mask, 成 兩 個 鐘 ...

男爵府

原帖由 DiE 於 10-10-7 15:12 發表
無打過, 但早排試做過一次mts + 人胎素, 真係白左, 同d千年都唔平o既粒粒平左無咁突同少左, 但成900次~
不過後來我自己又搞衰返, 衰多手o即d粒粒! 佢話係人胎素, 但係唔係我都唔知! ...

早 上 好 呀!
你都好呀,我 呢 次 係 成 3800 一 次, 其 實好 肉 痛 架 , 佢 同 我 用 人胎 盤 用 MTS 導 入, 然 後 係 搽 water 精 華 素, 再 做 個 CO2 mask, 再 加 一 個 叫 Dr Jeff Collegan mask, 成 兩 個 鐘 先 走 得 , 不 過 我 起 先 唔 想 join course 架, 咁 佢 話 包 埋 眼 , 咁 我 就 "落 疊" 了 .
但 都 係 一 句, 我 年 紀 大 就 冇 法 子 , 妳 地 咁 後 生 就 唔 好 join course 啦, 自 己 在 家 做 都 一 樣 架。

同 埋 每次 一 到 個 course 中 間 , 佢 地 就 會 sell 妳, 好 煩 架 嗎 ! :cry:

別墅

無打過, 但早排試做過一次mts + 人胎素, 真係白左, 同d千年都唔平o既粒粒平左無咁突同少左, 但成900次~
不過後來我自己又搞衰返, 衰多手o即d粒粒! 佢話係人胎素, 但係唔係我都唔知!

男爵府

原帖由 wlmom 於 10-10-7 11:40 發表
it's really expensive bor! how old are you ar? does your skin really turn young after the facial? how long can it last?

我 過 了 四 十 架 啦, 佢 用 微 針 導 入, 本 大 話 可 以 打 針 , 我 唔 制,因 為 打 針 有 乜 事 點 算 呢 。
我 浮 係 做 facial 導 入 , 但 做 完 真 係 好 得, 真 係 firm 左, 白 左, 的 毛 孔 細 晒, 好 潤 咁, 但 好 expensive, they charge me 3000.00 each time
不 過 話, 叫 我 1.5 months - 2 months 先 好 再 做 , 叫 我 記 得 搽 補 水 的 skin care, in facts, I usually use Valmont, la praire, sk ii, erno laszlo, so skin care 我 可 以 保 養到 自 己 , 你 如 果 後 生 女 , 就 不 要 waste money on placenta la, 你 幾 多 歲 呀?

男爵府

it's really expensive bor! how old are you ar? does your skin really turn young after the facial? how long can it last?

原帖由 shadowrainbow 於 10-10-7 11:20 發表
我 昨 夜去 美容院做完 個 facial, 佢 地 話 係 胎 盤 facial, 後 來 我 都 join course, 好 貴 但 見 到 係 靚 好 多 , 咪 對 自 己 好 小 小 , 但 真 係 好 赤, 好 鬼 貴 成 3800 一 次 架, 但 係 係 比 我 地 的 老 ...

男爵府

我 昨 夜去 美容院做完 個 facial, 佢 地 話 係 胎 盤 facial, 後 來 我 都 join course, 好 貴 但 見 到 係 靚 好 多 , 咪 對 自 己 好 小 小 , 但 真 係 好 赤, 好 鬼 貴 成 3800 一 次 架, 但 係 係 比 我 地 的 老女 人 用 , 你 地 後 生 女 唔 需 要 架。 真 係 唔 好 花 錢 用 到 胎 盤 , 我 咁 老 就 無 計 啦.

別墅

THANKS

想問下呢, 通常做微針果D 精華係用一次, 咁你買果D 係咪日日用一支? 即係做微針時用一支, 之後 3 日每日用一支?
係咪咁呀? 定係有D 精華可以開左放幾日架呢?
請指教, 唔該晒!!

原帖由 sandy1425 於 10-6-19 15:08 發表

yahoo拍賣

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 jdepp 於 10-6-19 14:33 發表
請問係邊度買呀?

yahoo拍賣

水晶宮

畀面勳章

原帖由 chingching03 於 10-6-16 17:57 發表
我唔係用微針MTS, 我係果間有得打既shop 度做佢果人胎素導入. 佢用既機, 唔記得係咩機啦~~maybe not suitable for me. 原本做得好, 都會諗下佢既人胎素注射. 2萬幾. 但依家一定唔會啦 ...

可否講比大家聽係边間ah? 等我地警惕下.

別墅

請問係邊度買呀?

原帖由 sandy1425 於 10-6-7 10:06 發表

吾恐佈,做完mts我連用3日架!

男爵府

畀面勳章

原帖由 Yumi 於 10-6-16 18:09 發表
我以前自己都有試過係屋企用機/MTS導入,完全冇效,而且一D反應都冇.

反而人體注射就見到皮膚白滑左好多.

hey Yumi,

just wanna ask you how I can disdinguish the real Melsxxx from the fake one?

please pm me and give me the Japanese retail price. Thanks a lot

大宅

胎係指胎盤....唔係個B喎....BB出世之後個胎盤就冇用咖啦.....

大宅

我以前自己都有試過係屋企用機/MTS導入,完全冇效,而且一D反應都冇.

反而人體注射就見到皮膚白滑左好多.

原帖由 chingching03 於 10-6-16 17:57 發表
我唔係用微針MTS, 我係果間有得打既shop 度做佢果人胎素導入. 佢用既機, 唔記得係咩機啦~~maybe not suitable for me. 原本做得好, 都會諗下佢既人胎素注射. 2萬幾. 但依家一定唔會啦 ...

大宅

我唔係用微針MTS, 我係果間有得打既shop 度做佢果人胎素導入. 佢用既機, 唔記得係咩機啦~~maybe not suitable for me. 原本做得好, 都會諗下佢既人胎素注射. 2萬幾. 但依家一定唔會啦

首頁

尾頁

跳至