興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章

眼瞓死, 有無人講d親身經歷真人真事鬼古黎聽吓? PART 6

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2758231 眼瞓死, 有無人講d親身經歷真人真事鬼古黎聽吓? 唔該 PART 1

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2776015-1-1.html
眼瞓死, 有無人講d親身經歷真人真事鬼古黎聽吓? 唔該 PART 2

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2783053
眼瞓死, 有無人講d親身經歷真人真事鬼古黎聽吓? 唔該 PART 3

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2827169
眼瞓死, 有無人講d親身經歷真人真事鬼古黎聽吓? 唔該 PART 4

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2942804-1-1.html
眼瞓死, 有無人講d親身經歷真人真事鬼古黎聽吓? 唔該 PART 5 舊版

http://forum.baby-kingdom.com/thread-3096921-1-1.html
眼瞓死, 有無人講d親身經歷真人真事鬼古黎聽吓? 唔該 PART 5 新版

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=3377983&extra=page%3D1&page=1
眼瞓死, 有無人講d親身經歷真人真事鬼古黎聽吓? 唔該 PART 6

米豬蓮  hihi  發表於 11-4-3 00:10

翡翠宮

+3金熱血 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

lyf 發表於 11-7-17 10:34
見到你地之前有個post話係酒樓, 有兩夫婦俾d食物d毛公仔...同另一個post話個工人係屋企見到女鬼都唔驚...我 ...
佢地個一帶,到10yrs左右,就會養一個鬼仔, 所以佢屋企,每人都有一隻
重新起步,為未來努力

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

已開 PART 8~ 大家請移玉步繼續:

http://www.baby-kingdom.com/foru ... ;extra=#pid53574204

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

100頁,會毛比人come檔呢

miffymiffy  咁我開PART 8, 好嗎?  發表於 11-7-19 10:10

瑪瑙宮

尼古丁 發表於 11-7-18 17:03
唔通我記錯第2個唔緊要啦返正我睇咁多都唔知邊到揾返個貼出黎, 如果係吾會就sorry先啦

1個去tra ...

唔一定你記錯, 可能係我記錯,
去 TRAVEL, 去D安全D既地方,
好過去D唔安全既地方既.

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

禁止訪問

瑪瑙宮

尼古丁 發表於 11-7-18 16:46
講起我近日睇多左各位"經歷", 咁個腦成日想著啦!

剛過去個星期6中午1時, 係惠long嘆緊冷氣個腦又想住la( ...

茶姐話 :避風頭過左7月先入致趣呀??

茶姐話過7月佢會辛苦d??

我唔知既, 只知佢去 TRAVEL 咋,

佢咁有料, 要避風頭, 未到佢既, 唔會既.

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

禁止訪問

瑪瑙宮

ding111 發表於 11-7-18 15:31
各位,我係你地既忠實fans來架,尤其係chinatea,但自從上次日日追post,有時半夜都想睇,有一日開始頭 ...
茶姐去左 TRAVEL 未番H.K. 喎,
你自己 SEND PM 比佢啦,
佢番黎應該會上黎既.

ding111  thanks moonlight  發表於 11-7-18 22:53

男爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

各位,我係你地既忠實fans來架,尤其係chinatea,但自從上次日日追post,有時半夜都想睇,有一日開始頭痛,食panadol都痛,去睇完醫生話係偏頭痛,之後每次打開想追post就覺得唔舒服(頭痛),我今次冇睇你地d post,只係問china tea点解會咁,可pm我嗎?唔該大家

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

miffymiffy 發表於 11-7-18 10:36
你自己都唔好咁上心, 就唔駛咁激心

Thank you.

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

JChan 發表於 11-7-17 15:02
你覺得我會答佢嗎?

佢賣完樓 (無錢交學費), 租附近, 唔夠3個月, 買樓  (話租唔抵 ...

尤佢啦~ 個仔係佢既. 你自己都唔好咁上心, 就唔駛咁激心

瑪瑙宮

JChan 發表於 11-7-17 15:02
你覺得我會答佢嗎?

佢賣完樓 (無錢交學費), 租附近, 唔夠3個月, 買樓  (話租唔抵 ...

由佢啦, 佢要做乜, 你都阻止唔到架喇.

水晶宮

尼古丁 發表於 11-7-16 22:48
你朋友咁long黎你就咪多咀啦, 做聽眾聽佢呻好啦! 我都試過比人食住上, 咩都駡得我一餐, 佢好似d憤清咁一日好高務遠, 逹唔到理想就谷氣揾人發洩, 又唔聽人講, 以足你朋友!

碰下釘明白自己個套唔work咪問返你轉頭點算好, 幾時轉軚睇個子命水啦! ...

你覺得我會答佢嗎?

賣完樓 (無錢交學費), 租附近, 唔夠3個月, 買樓  (話唔抵

賣樓 (唔喜歡4F), 買樓 (400萬), 重有錢交學費嗎?

我唯有收埋隻手, 睇戲.

尼古丁  睇住黎到時又屈你, 你講架麻!  發表於 11-7-17 22:17

水晶宮

moonlight9198 發表於 11-7-16 17:44

個仔始終係佢既,
佢自己諗啦.

你覺得佢會識諗?

瑪瑙宮

lyf 發表於 11-7-17 10:34
見到你地之前有個post話係酒樓, 有兩夫婦俾d食物d毛公仔...同另一個post話個工人係屋企見到女鬼都唔驚...我 ...,只係話佢地個一帶,到10yrs左右,就會養一個鬼仔, 所以佢屋企,每人都有一隻.........佢見怪

唔係嘛

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

瑪瑙宮

JChan 發表於 11-7-16 17:00
朋友聽先算, 我什麼都叫佢問E生.

佢重想個仔去英國讀書, 我叫佢問E生. E生話佢重細, 過幾年先.

響H.K. 同學校講有情緒病,
有時真係有D人當佢怪物咁睇,
但我覺得既然佢有情緒病,
就留響身邊, 去左外國讀書,
有起事上黎, 坐飛機都十幾二十個鐘,
人都 GAME OVER 左啦,
呢D始終係人地既事,
你提又提左喇,
佢做唔做就睇佢自己啦,
個仔始終係佢既,
佢自己諗啦.

首頁

尾頁

跳至