懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

huggies is worth buy

NB 35 pcs (1box = 6 pack) $180
small 60pcs (1 box = 3 pack) $240

Buy two box of small size had free delivery.

And NUK PP Milk bottle ($175)
(had two large and one small)

男爵府

我都剛剛去完bb展,5點到,7點走
我有免費飛,所以唔知使唔使排隊
因為人都幾多,我淨係去target的幾個counters買完就走,無去攞贈品

報告如下:

產後廿八方:買左精裝,$2180,送左本書同一本slimming jel,如果唔送貨自取多送兩盒花旗蔘茶(不過好似就快到期)

思詩樂:
乾棉$25/包,一包140片
濕棉$22/盒
清潔泡沫$45/瓶,送40片乾棉
即棄口水肩$10/5條
買滿$30送乾棉6片一包,多買多送

QV
QV Wash $134/1000ml
QV Skin Lotion $141/1000ml
買滿$1000先肯送貨

NUK
呢個counter最多人!最好係買滿$350可以半價換消毒奶煲($284.5)
有o的貨真係幾平,例如:
乳墊買一送一,$49有兩盒
清潔綿$30減至$10/盒
即棄換片墊買一送一,$25有兩包
濕紙巾60片裝由$32減至$15
濕紙巾10片裝X3由$20減至$13
奶瓶清潔液450ml賣$29,900ml賣$60,補充裝750ml孖裝賣$88

Avent奶煲賣$520(連三個奶瓶)
TT奶煲賣$320
Donbaby奶煲賣$710

報告完畢!

男爵府

原帖由 CBabeY 於 09-8-7 21:24 發表
yee...我地o既回應已經去到2仟, 係咪就快要開part7喇??

今晚夜o的我得閒先開呀~~妳等多一陣~~

大宅

乜原來huggies咁平咩???? 我都無問佢幾多錢, 早知買一箱啦, 笨啦!!!!

我買左tt奶煲呀, 唔係$320, 係$350.

我仲買左avent手泵, 連五個儲奶盒+2個接駁器+2個奶咀(可直接用儲奶盒餵奶), 送一個4oz奶樽, $320.

大宅

原帖由 jkfamily 於 09-8-7 22:33 發表
我都剛剛去完bb展,5點到,7點走
我有免費飛,所以唔知使唔使排隊
因為人都幾多,我淨係去target的幾個counters買完就走,無去攞贈品

報告如下:

產後廿八方:買左精裝,$2180,送左本書同一本slimming jel,如果唔送貨自取多送兩盒花 ...

大豐收喎

男爵府

原帖由 katieyam 於 09-8-7 22:56 發表
乜原來huggies咁平咩???? 我都無問佢幾多錢, 早知買一箱啦, 笨啦!!!!

我仲買左avent手泵, 連五個儲奶盒+2個接駁器+2個奶咀(可直接用儲奶盒餵奶), 送一個4oz奶樽, $320. ...

yes, tt係$350先真~~
Nuk淨煲係$398(呢個價都平呀!)

男爵府

原帖由 tko123 於 09-8-7 23:00 發表

大豐收喎

都ok呀
不過我好多counters都無睇~~

其實我仲買左個Philips blender,$298
我見個promoter用得好方便,心思思又買左~~

大宅

畀面勳章

原帖由 katieyam 於 09-8-7 22:56 發表

我仲買左avent手泵, 連五個儲奶盒+2個接駁器+2個奶咀(可直接用儲奶盒餵奶), 送一個4oz奶樽, $320. ...

我都想買兩包huggies nb試吓, 點知無晒貨賣, 要訂成箱, 所以就無買喇.

複式洋房

今日去母嬰健康院覆診,
我多口同左姑娘講我糖水test 超標左少少,
要返去東區見營養師,
之後姑娘就急急腳叫我去見醫生,
個醫生一聽到我糖水test 超標,
就話咁就應該返東區覆診ga wor,
又話要俾返份正本我拎返去東區,
講野又衰wor,
我問佢咩問題,佢都好似冇答過我咁,
一係就叫我問返醫院o個邊,佢唔知,
好明顯係唔想理咁多人,
見你有少少野就叫你返東區lor,
明明東區打俾我o個陣冇講到叫我返去覆診,
個醫生話我聽漏wor,叫我下次聽清楚d,
叫我唔洗再返健康院覆診,
開心到佢連到診紙都冇俾我呀,幾衰呀!!!
不過我都知健康院d醫生係麻麻地,
算啦,返東區都好ge,d醫生好d~
10月23號係預產期,
我諗b仔應該會早少少出世,
最好37-38wks出黎啦~^^

複式洋房

非常有同感
原帖由 SweetAA 於 09-8-7 21:32 發表
今日睇左一篇「媳婦寫給奶奶的一封忤逆不道卻又無比正確的信 」,一篇好抵死既文章!大家興趣去睇下~http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=10301677

天下奶奶一樣黑 ...

大宅

原帖由 黑白豬 於 09-8-7 19:13 發表
你32w仲未調頭?甘我諗你係咪盤骨未開?不過你唔駛甘擔心既,你用托腹帶啦,我用左托腹帶行2、3個鐘都ok,唔用呢,行1個鐘已經叫救命要托住個肚+腰黎行la…雖然係熱d,但對自已條腰好好多! ...

條托腹帶日日都用架啦!!唔用出街好似無帶 Bar 咁 !!!呢個星期就係腰骨痛所以米唔行咁多羅!!!!!! 係米盤骨開緊時條腰骨會痛D架!!!?? 真係又痛又熱又攰呀!!!!!!!!mouth: mouth:

waowaoB ~ 7 Lbs

大宅

原帖由 tko123 於 09-8-7 22:06 發表

我個都未轉身
可惜醫生唔俾我行咁多

我同事話佢生之前一日照u/s, E生話佢阿B都仲未調頭 , 都係叫佢唔好週圍行咁多, 點知第二日下午就順產生左啦!! 都唔知阿B係裡面攪咩!!???

我個E生又話調左頭又有可能轉番上黎!!!原來咩都有可能架!!:;pppp:

waowaoB ~ 7 Lbs

大宅

前幾日先睇完黑白豬講話我們呢泉時間係最辛苦的
食野又容易頂住頂住… 之前都唔覺的
點知尋晚就係咁了!!! 我只係食左 幾啖飯 + 1隻雞翼 + 幾條菜!!!!
就來料了……….. 真係 "頂到上心口"… 食唔到野… 好痛…
唉… 結果夜晚咪餓囉… 但又唔想爬起身食野… 巧慘

男爵府

Part 7 繼續chat

http://forum.baby-kingdom.com/vi ... &extra=#pid36438282

首頁

尾頁

跳至