懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

http://www.youtube.com/watch?v=dKFRX5LbLYQ&feature=channel_page
梓軒識行啦~~~

侯爵府

coki,米,maggie

同你地分手後,去咗apm美食廣場dinner....之後入番新都城食糖水,跟住就返嚟home la~

我arm arm整緊d相,呢間studio我都幾like,因背景算多(當然5及studio123個d.... ),相比上次我book個間真係good好多,另外我要讚吓sa公先,今日d相我好鬼滿意,好靚ar.....5使點樣執相(我同sa公d相有d影得較浪漫ge我會執小小 ),但你地如果like d特別效果,都可以say to me,可以同你地+d效果上去 希望你地會like la~~ sa公話每個family d相話多5多,話小又5係,所以會做壓縮檔用msn send比你地~
另外thx maggie老公同我地一家四口影ar~

大宅

sa & coki & maggie,

我地一家同你地分手之後就去左食飯, super飽!!!!

今日我真係玩得好開心, 真係好多謝你地預埋我!!! really thx!!! 同埋如果我dad & mum有咩嚇親你地, 希望你地多多包涵呀! 因為佢地又唔係唔醜, 咩都講, 哈哈~希望冇煩親你地啦!!!!

特別好多謝sa公同maggie老公, 辛苦晒你地!!! 冇你地都冇一個咁正, 咁開心既情人節呀!!!!

但我都最鐘意最尾個part, 我地幾個媽咪影, 勁好笑!!! 特別係maggie2公婆d形容詞 , 真係笑爆咀 ! 希望遲d再有機會同大家再玩啦! 不過要等亞sa生完先喇, 因為今日見你想追佢地時, 我都鄧你驚! 你自己要事事小心呀!!!! 21號我地再見喇!!!
原帖由 lingha 於 09-2-14 21:41 發表
coki,米,maggie

同你地分手後,去咗apm美食廣場dinner....之後入番新都城食糖水,跟住就返嚟home la~

我arm arm整緊d相,呢間studio我都幾like,因背景算多(當然5及studio123個d.... ),相比上次我book個間真係g ...
[size=small]Mason is my life! :-)[url=http://www.babyhome.com.tw/bb/56857][size=small]

子爵府

sa,coki,米雪:
今日真係好正呀~~thx你地俾機會我老公影下相 最衰思行成日唔合作同唔到佢影,不過我地幾個媽咪瞓個d同埋我同老公個d都好鍾意呀~~thx sa公呀!

米雪:
唔好怪我同我老公直接 不過其實個d相好正~~

sa:
我都有你地個d相,but我唔識執相,我send返俾你地吖,我應該會哂所有sa公同我老公影個d

侯爵府

maggie & 米雪,

總之今日真係好開心la~~
下次再影過吖,但要book 4 hrs ar~~

maggie,

你整壓縮檔比我ok ma??thx!!

大宅

其實思行比以前都好左好多...起碼肯同大家玩...最後仲被哥哥帶壞....攪到佢玩槍tim ...真係唔好意思
同埋我好欣賞你同你老公d對白...haha!...真係好鬼直...不過我buy...kakaka~今日真係好開心! 希望下次再玩過!!!
原帖由 mlkk 於 09-2-15 00:41 發表
sa,coki,米雪:
今日真係好正呀~~thx你地俾機會我老公影下相 最衰思行成日唔合作同唔到佢影,不過我地幾個媽咪瞓個d同埋我同老公個d都好鍾意呀~~thx sa公呀!

米雪:
唔好怪我同我老公直接 ...
[size=small]Mason is my life! :-)[url=http://www.babyhome.com.tw/bb/56857][size=small]

公爵府

畀面勳章

原帖由 crystal618 於 09-2-14 13:18 發表
http://www.youtube.com/watch?v=dKFRX5LbLYQ&feature=channel_page
梓軒識行啦~~~

叻叻喎~~~~而家d bb真係好醒架..咩都快過人喎~~~
不過熹熹都係識行冇耐, 仲係仆下仆下..激死人~~~

大宅

係啦! 下次要book多d時間先得....因初時我同mason都要warm up下...hehe~

原帖由 lingha 於 09-2-15 00:54 發表
maggie & 米雪,

總之今日真係好開心la~~
下次再影過吖,但要book 4 hrs ar~~

maggie,

你整壓縮檔比我ok ma??thx!!

侯爵府

原帖由 米雪兒1101 於 09-2-15 01:35 發表
係啦! 下次要book多d時間先得....因初時我同mason都要warm up下...hehe~

哈哈.....好吖,基本上個個去到都要warm up吓

子爵府

sa:
我打俾你教我整ok?因我真伙電腦白痴 我想問壓縮左但係個d象素會唔會細左架,因我想哂相~~thx!

米雪:
我都覺一開始一定要warm up呀~~唔關manson事,思行都係曳人黎 我而家都要成日話佢同佢講道理 我同老公講d野好低能,不過我地只限同熟既人會咁,希望你唔好見怪

侯爵府

coki,maggie,米雪

http://www.fotop.net/lingha/lingha106

可以see photo la,但5係原size ar....所以5好download ar~~
原size我做壓縮檔比你地~~

maggie,

壓縮檔5會減低像素ga,放心~

侯爵府

原帖由 lingha 於 09-2-15 20:05 發表
coki,maggie,米雪

http://www.fotop.net/lingha/lingha106

可以see photo la,但5係原size ar....所以5好download ar~~
原size我做壓縮檔比你地~~

maggie,

壓縮檔5會減低像素ga,放心~ ...

SA:
THX哂呀,我都好鐘意D相,係我個LOOK唔得,下次SET返個頭先去影...哈哈哈!!

果日我7點幾返到屋企樓下,就去茶餐廳醫肚算,黎生話放我假 唔駛煮!!
之後返到HOME攪好哂野,我成個人都散哂咁制,網都無上,11點幾就瞓左LU

SA.MAGGIE:
THX妳地老公同我地影相呀,真係辛苦哂佢地!!
我都覺3個鐘唔係好夠影 有機會我地下次再JOIN埋一齊影,果到又真係幾方便又易搵呀!!

米雪:
我地2個影果D..哈哈...覺得幾好,好SWEET.. 唔輸佢地既一對對相,
下次我應該拎住把搶同妳影...KAKA~~~

侯爵府

原帖由 cokikaki 於 09-2-16 01:28 發表

SA:
THX哂呀,我都好鐘意D相,係我個LOOK唔得,下次SET返個頭先去影...哈哈哈!!

果日我7點幾返到屋企樓下,就去茶餐廳醫肚算,黎生話放我假 唔駛煮!!
之後返到HOME攪好哂野,我成個人都散哂咁制,網都無上,11點幾 ...

黎生見到個cake "lum"哂la,so 5使你煮la,hehe~~ 嗰日sa公想食壽司ga,但等枱要等100張ar, 所以去美食廣場食d日本嘢算law 我5覺你d頭髮有乜問題ar,5使set頭la!! 係ar...下次要book 4hrs先ok ar,sa公想尋日再去過ga,可惜book 5到la,要9pm後先有位ar~
e家想book今個sunday再去過,但5知book 5 book可law!!

子爵府

妹妹童童將會o係
09年3月11日1歲啦~~
所以我會o係3月1日星期日同佢搞
1歲生日會,
希望大家能夠抽時間賞面出席啦!

日期:2009年3月1日(sun)
地點:愛琴海岸會所宴會廳

時間:3-7pm
1.COKI--------2A2B(暫定)
2.岐 ---------1a1b
3.cherry------2a1b
4.ling---------2a1b
5.米奇------1a1b(暫定)
6.米雪------

子爵府

21/2/09gathering
大約2:30
晚大約6:30-7:00落會所食飯
maggie------2a2b
sa------------2a1b
phoebe-------1a
cally----------2a2b
coki---------
靖-----------
岐 ----------1A1B
cherry-------2a1b
crystal-------
米奇------1a1b

侯爵府

原帖由 mlkk 於 09-2-16 09:53 發表
coki---------
靖-----------
岐 ----------1A1B
cherry-------2a1b
crystal----- ...

係咪book咗2張枱ar??thx你ar~~

侯爵府

tko好鬼潮濕,尋日終於買咗部抽濕機返嚟,抽咗隔離房一晚,打開哂d衣櫃,櫃桶,真係爽咗好多好多....

子爵府

sa:
d相真係好正呀~~~ 我搵時間打俾你再問你點整吖,thx!

sa,coki,米雪:
我有小小想問fd借件婚紗影呀

sa:
sa公係咪想o係細佬未出世之前再影一次?

子爵府

原帖由 lingha 於 09-2-16 10:00 發表

係咪book咗2張枱ar??thx你ar~~

未book呀, 因為未confirm人數,不過一定要2張檯

侯爵府