跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

輪到我係度自言自語

伯爵府

見左個肚....腩好耐了係細妹/佬就未知

原文章由 shirleytong28 於 08-1-23 14:51 發表
阿be 你見肚未呀,思思知道有細佬 / 妹未呀

伯爵府

小燊媽,
講你都唔信,剛才我突然想起很久沒有你的音訊,正想上來打聽,卻看到你的留言,開心死我了:lol:lol
你和小燊近來好嗎?初四or初七會到師太家團拜嗎??很惦念你和小燊呢:lol

原文章由 deerdeer 於 08-1-23 21:11 發表
輪到我係度自言自語

[ 本文章最後由 be 於 08-1-23 21:16 編輯 ]

子爵府

畀面勳章

be,

Really, I am very happy to know that you are thinking of me .... very touching ar...

子爵府

畀面勳章

Well, I think I can only make it on 初四 cos I need to work on 初七..

You know what... 自從搬公司之後, 我e家日日 OT O 到 10-11pm....I am almost dead.

子爵府

畀面勳章

Tomorrow I will go to China for business. I need to wake up early....but I am still in the office now.:tongue: :tongue: :;pppp: :;pppp:

子爵府

畀面勳章

be,

How is Si Si and your little baby in your body ?? Do you know is a boy or a girl ??

子爵府

畀面勳章

I really miss you and Si Si

伯爵府

雖然未知性別,但我和c6都當左係細妹了
初時都有點在意是仔還是女,現在卻不會刻意去想,更打算叫醫生別告知性別,到生先開估,都幾有趣架!

如無意外,初四和初七都會去師太家,期待初四會與你和小燊相見

你明天還要大清早上大陸,真替你感到辛苦,以前未生思思,朝7晚11的生活我也日日如是,可是現在體力和心力都大不如前,

不想再耽誤你的寶貴時間,下次見面再詳談

原文章由 deerdeer 於 08-1-23 21:26 發表
be,

How is Si Si and your little baby in your body ?? Do you know is a boy or a girl ??

子爵府

我都超級掛係女生男相呀,你屎左去邊,咁耐唔出現﹗

原文章由 deerdeer 於 08-1-23 21:22 發表
be,

Really, I am very happy to know that you are thinking of me .... very touching ar...

子爵府

真係陰公,咁吙好少時間見到女生男相囉﹗你請左工人未?

原文章由 deerdeer 於 08-1-23 21:24 發表
Well, I think I can only make it on 初四 cos I need to work on 初七..

You know what... 自從搬公司之後, 我e家日日 OT O 到 10-11pm....I am almost dead.

男爵府

早呀, 點解都仲未有人開topic嘅?

子爵府

畀面勳章

早呀, 左喇, 左喇, 過去啦....

原文章由 MMLCY 於 08-1-24 09:22 發表
早呀, 點解都仲未有人開topic嘅?

首頁

尾頁

跳至