懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

原帖由 lingha 於 09-2-16 09:31 發表

黎生見到個cake "lum"哂la,so 5使你煮la,hehe~~ 嗰日sa公想食壽司ga,但等枱要等100張ar, 所以去美食廣場食d日本嘢算law 我5覺你d頭髮有乜問題ar,5使set頭la!! 係ar...下次要book ...

SA:
係都未定,又或者佢係以為當日我會同妳地食埋野先返,唔返去同佢食,聽到我係返去同佢食,就開心掛!!
嘩...等成100張,真係唔好等,等得黎都餓暈左LU!!
SA公真係好LIKE果到喎,妳地影得相多,識得擺POSE,我就真係唔識,來來去去都係果個樣!!mouth:

MAGGIE:
妳老公幫我較過部相機,真係唔同哂!!
果日我要去學校旅行,因俾左錢無得退,我應該6點前先過到黎!!

婚紗好喎,出黎效果一定好靚啫!!

珍珠宮

21/2/09gathering
大約2:30
晚大約6:30-7:00落會所食飯
maggie------2a2b
sa------------2a1b
phoebe-------1a
cally----------2a2b
coki---------
岐 ----------1A1B
cherry-------2a1b
crystal-------
米奇------1a1b
米雪------1A1B

我呢日有d黎唔到喇~~~

侯爵府

原帖由 mlkk 於 09-2-16 10:12 發表
sa:
d相真係好正呀~~~ 我搵時間打俾你再問你點整吖,thx!

sa,coki,米雪:
我有小小想問fd借件婚紗影呀

sa:
sa公係咪想o係細佬未出世之前再影一次? ...

好吖,你有time就call me la~~
係bor,真係可以ga bor,影番輯結婚相都唔錯wor!! 係ar....同埋上次冇影油畫背景&粉紅玫瑰花背景&另一個大花園背景&皇室背景ar.....

侯爵府

原帖由 mlkk 於 09-2-16 10:14 發表

未book呀, 因為未confirm人數,不過一定要2張檯

icic....總之5該哂你ar

侯爵府

原帖由 cokikaki 於 09-2-16 10:23 發表

SA:
係都未定,又或者佢係以為當日我會同妳地食埋野先返,唔返去同佢食,聽到我係返去同佢食,就開心掛!!
嘩...等成100張,真係唔好等,等得黎都餓暈左LU!!
SA公真係好LIKE果到喎,妳地影得相多,識得擺 ...

haha....一定係la!!
sa公真係好like ar,因呢間好易揾,上次個間由觀塘mtr行去都要20mins ga....難揾好多呢
其實我5識擺pose,係sa公教我咋

侯爵府

原帖由 lingha 於 09-2-16 10:38 發表

haha....一定係la!!
sa公真係好like ar,因呢間好易揾,上次個間由觀塘mtr行去都要20mins ga....難揾好多呢
其實我5識擺pose,係sa公教我咋

LEE間真係易搵好多,真係一教都會識行呀,原來咁易,早知妳果日唔駛等我,教我就OK喇,唔該哂果日SA公幫我拎車仔上樓梯,辛苦哂!!下次都係要再請教SA公,點先教到個女咁驚自己先得!!
哈哈...有機會,我地擺多D攪笑POSE先,睇相SA公影2張,用拍戲果個夾夾自己個頭,真係好攪笑!!

妳下次試下,整綿花蛋糕,切開一粒粒,跟住整個MOUSSE CAKE,加入中間,好正架,黎生食時都話軟綿綿,食個CAKE又無咁漏!!

別墅

原帖由 mlkk 於 09-2-16 09:53 發表
靖-----------
crystal----- ...

別墅

evawong----1A1B

原帖由 小小靖 於 09-2-16 10:27 發表
米奇------1 ...

侯爵府

原帖由 cokikaki 於 09-2-16 11:01 發表

LEE間真係易搵好多,真係一教都會識行呀,原來咁易,早知妳果日唔駛等我,教我就OK喇,唔該哂果日SA公幫我拎車仔上樓梯,辛苦哂!!下次都係要再請教SA公,點先教到個女咁驚自己先得!!
哈哈...有機會,我地擺多D攪笑 ...

hehe...5使客氣la,佢要做多d運動keep fit ar!!
芷雅好細膽ga咋,個個閙佢都驚ga,個日你地係咪比sa公嚇親ar
sa公最like d自殘pose ga,wahahaha~~~

侯爵府

原帖由 lingha 於 09-2-16 11:15 發表

hehe...5使客氣la,佢要做多d運動keep fit ar!!
芷雅好細膽ga咋,個個閙佢都驚ga,個日你地係咪比sa公嚇親ar
sa公最like d自殘pose ga,wahahaha~~~

無俾sa公嚇親呀,反而係俾芷雅嚇親多d
哈哈...形容得好貼切,自殘pose!!

侯爵府

原帖由 cokikaki 於 09-2-16 11:42 發表

無俾sa公嚇親呀,反而係俾芷雅嚇親多d
哈哈...形容得好貼切,自殘pose!!

哈哈....我諗你地未見過芷雅咁驚個樣

公爵府

畀面勳章

妹妹童童將會o係
09年3月11日1歲啦~~
所以我會o係3月1日星期日同佢搞
1歲生日會,
希望大家能夠抽時間賞面出席啦!

日期:2009年3月1日(sun)
地點:愛琴海岸會所宴會廳

時間:3-7pm
1.COKI--------2A2B(暫定)
2.岐 ---------1a1b
3.cherry------2a1b
4.ling---------2a1b
5.米奇------1a1b(暫定)
6.米雪------
7. cally----- 2a2b(上完堂時間岩岩好~ )

伯爵府

原帖由 cokikaki 於 09-2-13 00:07 發表

我上次整左一個,但整整下無跟譜,係效果爭少少,落得太少魚膠粉,D FD佢地就話味道都OK!!
妳可以試下跟LEE個,
http://hk.myblog.yahoo.com/syc204/article?mid=852
只整MOUSSE果部份都OK,我整過架,不過無食囉,因拎左返 ...

呢個用既麵粉係咪用低粉架?

子爵府

我睇完你地D相都好想影呀,生完一定約你地影返次,,,
情人節之前1晚我就同老公去左睇戲,正日就同雙嵐一齊去食泰國野,本黎諗住去和民,但勁多人等位,,,尋日就同雙嵐去左科學館,佢地玩得好開心,,,夜晚食韓燒,原來雙嵐都勁鍾意食韓燒,,,係甘食

侯爵府

原帖由 phoebe^^ 於 09-2-16 18:42 發表
情人節之前1晚我就同老公去左睇戲,正日就同雙嵐一齊去食泰國野,本黎諗住去和民,但勁多人等位,,,尋日就同雙嵐去左科學館,佢地玩得好開心,,,夜晚食韓燒,原來雙嵐都勁 ...

生完一齊去過吖,真係好好玩ga~
韓燒我都好like ga,但至like都係日本嘢

珍珠宮

原帖由 phoebe^^ 於 09-2-16 18:42 發表
情人節之前1晚我就同老公去左睇戲,正日就同雙嵐一齊去食泰國野,本黎諗住去和民,但勁多人等位,,,尋

韓燒我都好like

子爵府

原帖由 小小靖 於 09-2-16 19:00 發表

韓燒我都好like

係呀,我鍾意去阿里朗食,,好好味,個甜品送椰子味雪糕,勁正,我地埋完單仲 想食,果度仲送多2個俾我地食,尋晚見到劉小慧呀

子爵府

原帖由 lingha 於 09-2-16 18:54 發表

生完一齊去過吖,真係好好玩ga~
韓燒我都好like ga,但至like都係日本嘢

好呀,我都係最愛係日本野,不過同埋雙嵐去就費事lu,因為我主力食生野,唔係太多野0岩佢地食...所以都係去食韓燒

侯爵府

米奇,岐,maggie

你地d香水到咗ar,我2/21拎比你地吖~

maggie,米雪,coki

我整好壓縮檔la,你地開msn就add我la~

子爵府

crystal-------2A2B(終於叫到呀李生去啦)
evawong----1A1B

首頁

尾頁

跳至