跳至

首頁

尾頁

伯爵府

aiya多2張床ar
如果米之ba唔去,你一個人都唔怕la,反正有+ yan佢地陪,總好過聽日免強去,天陰陰分分鐘仲raining,仲無癮la~
原文章由 米之連媽媽 於 08-4-18 16:16 發表
我地都改左期呀, 係下個星期六, 米之BA都係要專登請假, 但可能下個星期咁急就請唔到啦, 因為佢地個行一定要有人standby係office架, 多數每個月頭已經排左放假表(for sat), 所以米之BA多數都去唔到, 除非佢D同事肯幫 ...

男爵府

咁又係, 但其實問題係米之ba好想一齊去, 佢唔想miss左米之連任何親子活動, 佢真係好愛米之連架
原文章由 Secure 於 08-4-18 16:20 發表
aiya多2張床ar
如果米之ba唔去,你一個人都唔怕la,反正有+ yan佢地陪,總好過聽日免強去,天陰陰分分鐘仲raining,仲無癮la~

子爵府

咁靜既?

伯爵府

咁不如扮sick leave lor:lol:

唔知點解d daddy個個都咁冤氣既:lol:
原文章由 米之連媽媽 於 08-4-18 16:32 發表
咁又係, 但其實問題係米之ba好想一齊去, 佢唔想miss左米之連任何親子活動, 佢真係好愛米之連架

男爵府

唔得呀, 米之BA個行星期六係要開whole day工架, 仲一定要最少1個之前已經註冊既工程師on duty, 因為隨時屋宇署/ 勞工署會黎check 架.

無辦法啦, 好似K ba同米之ba得一個既關係掛, 永遠乜都話唔想miss囉
原文章由 Secure 於 08-4-18 17:17 發表
咁不如扮sick leave lor:lol:

唔知點解d daddy個個都咁冤氣既:lol:

首頁

尾頁

跳至