自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

7周年華麗國民 好媽媽勳章 醒目開學勳章

你有冇見到一個c9成日望住你丫?!
我上過兩之台架.一次陪仔仔,一次陪女女
仔仔表演完送蛋糕,女女表演完送生日卡架.....
有冇印象呀?!
原帖由 yingwong 於 09-7-26 19:47 發表
做乜唔叫我呀
我有賞試揾你
睇下認唔認得你對寶貝
可惜我認人好差

複式洋房

7周年華麗國民

你地好啊~! 5好意思打擾晒你地~ 我係夾波波個位bb既媽咪,我想問下你地個袋係咪有包埋2個 bk 金襟章? 我以為個份獎裡面會有個襟章裡面會有,點知原來係有多一份洗頭水同埋牙膏~ 5知道有冇得領回返呢?? 同埋個大獎點解同e-mail果張圖5同既~~

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 daniel44 於 09-7-26 09:40 PM 發表
我怕 錯c9麻

等我自衛出
盡我一己之力,發放正能量!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 銀座 於 09-7-26 11:09 PM 發表
你地好啊~! 5好意思打擾晒你地~ 我係夾波波個位bb既媽咪,我想問下你地個袋係咪有包埋2個 bk 金襟章? 我以為個份獎裡面會有個襟章裡面會有,點知原來係有多一份洗頭水同埋牙膏~ 5知道有冇得領回返呢?? 同埋個 ...

妳好犀利呀! 勁有心思,抵妳小朋友被選中

一係妳星期一打去bk度問啦。

男爵府

7周年華麗國民 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我想知你份大獎係咩呀?!
我冇嘅?!
原帖由 銀座 於 09-7-26 23:09 發表
你地好啊~! 5好意思打擾晒你地~ 我係夾波波個位bb既媽咪,我想問下你地個袋係咪有包埋2個 bk 金襟章? 我以為個份獎裡面會有個襟章裡面會有,點知原來係有多一份洗頭水同埋牙膏~ 5知道有冇得領回返呢?? 同埋個 ...

王國長老

王國長老

原帖由 銀座 於 09-7-26 23:09 發表

我個袋(黑色袋)入面都冇襟章.
睇番七年滋養個website, 冇寫襟章...

http://www.baby-kingdom.com/customer/7years/party_form.php

相信就算有都係黃色, 唔會係金色啦.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

子爵府

原帖由 召藥師 於 09-7-26 23:55 發表

等我自衛出
此地無銀三百兩,拿 者是大佬

超級版主

原帖由 daniel44 於 09-7-27 12:21 AM 發表
此地無銀三百兩,拿 者是大佬

妳一早叫左我好多次大佬啦! 妳仲有個二佬添!

我以後唔做妳大佬喇! 搵番大臣做妳大佬啦

子爵府

原帖由 召藥師 於 09-7-27 00:24 發表

妳一早叫左我好多次大佬啦! 妳仲有個二佬添!

我以後唔做妳大佬喇! 搵番大臣做妳大佬啦
我吾識佢

超級版主

原帖由 daniel44 於 09-7-27 12:28 AM 發表
我吾識佢

妳又同我好熟咩?

一次生、兩次熟呀~

複式洋房

7周年華麗國民

多謝你既讚賞啊~~~
大家都係求開心傘,希望大家會鐘意啦~~

果日完場之後, 把聲已經沙晒, 琴日開始到E+把聲仲失埋,唯有出返聲果時再打電話去問下啦~~

原帖由 召藥師 於 09-7-26 23:56 發表

妳好犀利呀! 勁有心思,抵妳小朋友被選中

一係妳星期一打去bk度問啦。

複式洋房

7周年華麗國民

我份大獎咪多一份牙膏同洗頭水囉~~好似同佢SEND E-MAIL俾我果份禮物5同既

原帖由 tammymhk 於 09-7-27 00:01 發表
我想知你份大獎係咩呀?!
我冇嘅?!

複式洋房

7周年華麗國民

其實我見到未見過係咩色,好似係金色~~ 個WEBSITE係冇襟章, 但SEND俾我果個E-MAIL入面係有架~! 有一位媽媽同我一樣都拎左獎,但佢個袋都有兩個襟章, 而我就一個都冇~ 我好鐘意個章, 但我無....
原帖由 edea 於 09-7-27 00:18 發表

我個袋(黑色袋)入面都冇襟章.
睇番七年滋養個website, 冇寫襟章...

http://www.baby-kingdom.com/customer/7years/party_form.php

相信就算有都係黃色, 唔會係金色啦. ...

男爵府

2024年龍年勳章 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我女琴日係屋企
成日學你個B夾球仔
將D玩具排到成個地下都係
成日係咁讀baby-kingdom
仲叫我今個星期六再帶佢去
不過你真係好有心機
好有創意

原帖由 銀座 於 09-7-27 07:49 發表
多謝你既讚賞啊~~~
大家都係求開心傘,希望大家會鐘意啦~~

果日完場之後, 把聲已經沙晒, 琴日開始到E+把聲仲失埋,唯有出返聲果時再打電話去問下啦~~

...
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

大宅

醒目開學勳章

我都覺得你好有心思呀!!!抵你有奬拎咖!!!

我都覺得個襟章好靚呀!!我唔知道自己個襟章係咪叫金色呢?因為我覺得係金色!!

你係咪好想要呀!!我有多呀!!
原帖由 銀座 於 09-7-27 07:56 發表
其實我見到未見過係咩色,好似係金色~~ 個WEBSITE係冇襟章, 但SEND俾我果個E-MAIL入面係有架~! 有一位媽媽同我一樣都拎左獎,但佢個袋都有兩個襟章, 而我就一個都冇~ 我好鐘意個章, 但我無....
...

男爵府

2024年龍年勳章 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

好似係
不過都唔係好記得
等BK SENT 隻CD比我時
再留意下

原帖由 tammymhk 於 09-7-26 22:41 發表
你有冇見到一個c9成日望住你丫?!
我上過兩之台架.一次陪仔仔,一次陪女女
仔仔表演完送蛋糕,女女表演完送生日卡架.....
有冇印象呀?!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

男爵府

唔係護髲素咩

原帖由 銀座 於 09-7-27 07:52 發表
我份大獎咪多一份牙膏同洗頭水囉~~好似同佢SEND E-MAIL俾我果份禮物5同既

男爵府

你地走果陣時
係咪有得再拎黑色環保袋呀?

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 趴地熊 於 09-7-27 10:03 發表
我都覺得你好有心思呀!!!抵你有奬拎咖!!!

我都覺得個襟章好靚呀!!我唔知道自己個襟章係咪叫金色呢?因為我覺得係金色!!

你係咪好想要呀!!我有多呀!!
...

係入場既時候咪有個紫色袋入面放左兩個金色襟章、國王筆x1、兒童牙膏x2、蚊貼x2、毛巾仔x1、書x1。

完場交問卷就有黑色袋入面冇襟章,但有國王筆x1、兒童牙膏x1、護髮精x1。

大宅

醒目開學勳章

我D禮物同你一樣喎!!

不過完場交問卷,佢都係俾紫色袋我,俾咗兩枝國王筆我!!
原帖由 MIDA716 於 09-7-27 10:22 發表

係入場既時候咪有個紫色袋入面放左兩個金色襟章、國王筆x1、兒童牙膏x2、蚊貼x2、毛巾仔x1、書x1。

完場交問卷就有黑色袋入面冇襟章,但有國王筆x1、兒童牙膏x1、護髮精x1。 ...

首頁

尾頁

跳至