烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

完全認同

原文章由 Shellley 於 07-12-27 13:23 發表
扖王之王

侯爵府

上次同d bk mami fd去天水圍銀座既''羊城''食火煱,d野食好差,又唔平,個''番茄豬骨湯底''係白色,得d盬味,問個女侍應,(枉我叫個女侍應做靚女.)仲要比佢用d好惡態度話...:tongue: :tongue:

大宅

原文章由 朗仔 於 08-1-2 14:38 發表
上次同d bk mami fd去天水圍銀座既''羊城''食火煱,d野食好差,又唔平,個''番茄豬骨湯底''係白色,得d盬味,問個女侍應,(枉我叫個女侍應做靚女.)仲要比佢用d好惡態度話...:tongue: :tongue: :an ...

可能佢知自己唔係靚女, 以為你串佢

大宅

原文章由 Super-Man 於 07-12-29 11:24 發表
我尋晚去左北京道一号嘅火間土一樣唔掂, 個個都鞋口鞋面, 連經理都係咁先衰. 叫極佢地斟水都唔鬼彩你! 下次咪攪, 貼錢買難受.:tongue:

Agree~!!! 最衰係經理係全場最面黑個個,你點菜時佢嫌你講得慢.
與其有時間去可惜~ 不如用時間去珍惜~珍惜眼前人 :-)

侯爵府

原文章由 jecy媽咪 於 08-1-2 17:45 發表

可能佢知自己唔係靚女, 以為你串佢

可能係,叫佢阿姐可能好好態度tim,嚇親佢.

男爵府

KLN CITY 清真牛肉館 貼$買難受
http://forum.baby-kingdom.com/vi ... &extra=page%3D2

洋房

椰林閣/紅樹林都好差勁呀!

大宅

屯門華都棷林閣

別墅

佐敦的澳洲人奶公司:tongue: :tongue: :tongue:

大宅

好媽媽勳章

呢間期上左今期飲食男女喎...個老細仲講到自己幾咁既既閉:lol

原文章由 cathappy 於 07-12-20 22:08 發表
咁我都講下,覺得最最最無禮貌的餐廳就係深水埗飛鴈餐廳,佢開左好耐嫁啦,我同老公年頭去呢間,諗住咁耐無去就去下啦,但幾年無去再去後,D伙計招呼態度超差,仲口黑面黑咁,我地坐好左位跟住又叫我地走來走去,但佢D態度係超差的,所以 ...

子爵府

原文章由 KamMckay 於 07-12-24 09:51 發表
我覺得麻布茶房好唔得, d waitress成日行黎行去但係都唔係serve 你, d野食好耐都唔到, 要催!!!! 之前去過tst 海x城果間幾次, 以為係個別鋪的問題, 但之後去銅鑼灣果間都係咁!!!! 所以依家無去啦。 ...
我o個次去好似冇乜人手咁....野食就好普通...
兩個都係我心肝定>3<

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

風月場所出身個 [老闆娘].
原文章由 eeyore0511 於 07-12-29 15:20 發表
灣仔金鳳,尢其係收錢個位。

大宅

原文章由 wendykaka 於 08-1-22 04:44 發表
風月場所出身個 [老闆娘].

你又知

子爵府

好媽媽勳章

果間咁o既(灣仔)金鳳,
我真係請都唔會去食呀!
有一次我同bb,老公同表妹想去食野,
咁岩bb訓左(o係bb車)
都未入到門口ja,
個c8婆一見到車仔,
即刻話,
"你擺架車o係門口la!唔好推入黎!不過冇人同你睇ga wor!"
佢都有病ga!
bb o係車仔入面仲叫我擺出去!
唔食咪唔食lor!
有寶呀!
正8婆!
原文章由 jecy媽咪 於 08-1-28 20:49 發表

你又知

[ 本文章最後由 Rain~* 於 08-1-28 23:30 編輯 ]

複式洋房

皇后大道中287号果间Mc记,个个都鞋口鞋面, 做野又慢

还有湾仔去会展行人天桥果间,有个吖婆只是有钱买一个汉保包,个吖婆问个服务员要多一杯热水,个服务员(40多岁)境然口骂骂个婆婆叫少少野又东又西!!!我靠!!

北斗神拳奥义 - 北斗残悔拳 !!我的手指拨出来后,你只有1分钟命!!

[ 本文章最後由 健次郎 於 08-1-29 09:25 編輯 ]
健次郎
香港伸手害人协会永远荣誉会长
=================
北斗神拳是天下无敌的

民房

我覺得係天后地鐵站對出個間糖水鋪//
名就唔太記得,,
不過位置就係1間運動用品鋪隔離..
咁尋晚我同我媽媽行完花市..
我同c6推住囡囡諗住去呢度食糖水..
點知佢話我地推住架bb車唔俾我地入...
話架車阻定wo..
但其實佢有個女侍應已經諗住俾張近門口ge位俾我地,,
但聽到佢咁講..即刻唔食佢..
推住bb車真係俾人歧視..

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

大埔新達ge紅樹林真係好差勁呀!

原文章由 cherrycwl 於 08-1-17 23:00 發表
椰林閣/紅樹林都好差勁呀!
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

複式洋房

原文章由 eeyore0511 於 07-12-29 15:20 發表
灣仔金鳳,尢其係收錢個位。

agree....

洋房

連鎖式既會揀椰林閣
唔止服務差, 食物就更加係差
d侍應都盲既 要叫好多次先有人理

另外會揀cwb既壽司亭, 係watsons樓上
d waitress好忙, 你一食完就衝黎執
臨走找錢時, 我拿走哂d紙, 張單下面原來仲有幾毫子睇唔到
個 waitress係咁塞俾我, 話仲有呀仲有呀, 語氣好差個隻, 真係好無禮貌

首頁

尾頁

跳至