夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

你要加油呀,我地支持你
希望你老公早日康復!:-P

伯爵府

希望你老公早日康復, 身體健康

男爵府

加油呀!!!

大宅

如果係我都又心急又擔心! 唔駛太在意佢地所講既野!

加油

大宅

樓主依家點情況呀!妳要支持,頂住呀!祝妳老公快D好返呀!

大宅

多謝各位支持,我老公已出院了,但佢醒返就講d好奇怪說話,一係話自已去咗和合石,一係話去咗一間黑房,攪到我一頭霧水

原文章由 常在坤 於 07-12-18 22:06 發表
樓主依家點情況呀!妳要支持,頂住呀!祝妳老公快D好返呀!
仔仔06-12-2003出世

大宅

咁你老公咪好似響鬼門關出番來咁囉, 家陣天氣凍, 小心d氣管, 著多少少"津"領衫, 保重身體呀, 你自己都要小心身體呀

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

照你老公所講,可能佢真係死過返生
因為之前我老公有事入左院,佢醒返都係講d咁嘅嘢
如果你地迷信嘅話佢拜下神,多謝神救返你老公
呢d嘢睇你自己信唔信
你老公可以死裡逃生,你地一定要比以前更加珍惜大家嘅感情
珍惜大家嘅緣份

大宅

我都有諗過,但我唔覺佢有珍惜我,返而燥咗,我成日提自已 "你有病,我忍你",噤又挨咗成2 wks:-( :-( :-(

原文章由 阿藍2006 於 07-12-28 14:19 發表
照你老公所講,可能佢真係死過返生
因為之前我老公有事入左院,佢醒返都係講d咁嘅嘢
如果你地迷信嘅話佢拜下神,多謝神救返你老公
呢d嘢睇你自己信唔信
你老公可以死裡逃生,你地一定要比以前更加珍惜大家嘅感情
珍惜大 ...

伯爵府

畀面勳章

原文章由 maggiechow 於 07-12-28 03:38 PM 發表
我都有諗過,但我唔覺佢有珍惜我,返而燥咗,我成日提自已 "你有病,我忍你",噤又挨咗成2 wks:-( :-( :-(

可能佢仲有d唔舒服或者擔心自己身體爬會燥je,,
你好叻架喇,,撐住呀

別墅

你已經好犀利架喇. 
如果頂唔順,一定要找人幫手. 
上黎呻下,我地一齊支持你. 

:-P

複式洋房

原文章由 maggiechow 於 07-12-28 15:38 發表

你老公可能仍然担心自己身體,影響o左情緒,你要忍耐下,
有機會同佢傾下,祝他身體一天比一天好!

大宅

有病既人可能心情會差d, 你放鬆d自己先,
俾d時間佢, 個人身體好番d會好好多。

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

慢慢黎啦~~~
個天比多一次機會你同你老公去珍惜大家,點解大家唔好好珍惜大家呀???而家我想珍惜都無呀:-(:-(:-(:-(:-(
一齊已成過去,想追也追不回

原文章由 maggiechow 於 07-12-28 15:38 發表

大宅

有時發得佢響醫院仲好過響屋企,叫佢食藥,佢唔食,話食咗d手腳好軟,趁我返工掉咗d藥,收工晏咗煮唔到飯又鬧,日日返工已做到死,返到屋企仲要服持兩仔爺:-( :-( :-( 老公無返工,過年筆錢已頭痛,隻99仲好意思問我,佢過年筆錢比幾多 比我條命佢

大宅

原文章由 maggiechow 於 07-12-29 11:11 發表
有時發得佢響醫院仲好過響屋企,叫佢食藥,佢唔食,話食咗d手腳好軟,趁我返工掉咗d藥,收工晏咗煮唔到飯又鬧,日日返工已做到死,返到屋企仲要服持兩仔爺:-( :-( :-( 老公無返工,過年筆錢已頭痛,隻99仲好意思問我,佢過年筆錢比幾多:w ...

睇佢個情況, 心情唔好應該係擔心自己有事, 食藥又手軟腳軟, 唔食藥原本個病又唔好, 有d好似發晦氣咁呀, 你慢慢勸下佢啦, 可能食得藥多個人都會忟憎d, 你千期唔好忟憎埋一份喎...

至於新年既錢, 唔駛理你奶奶啦, 如果真係冇, 想比都冇得比啦, 仲有個幾月, 到時先算囉...

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

而家最緊要你老公既身體, 有時病人係會難頂 d 架喇, 呢個時候你更加要撐住, 要eq高 d 至得, 至於你99度, 話 q 之佢啦, 個仔咁樣仲好意思問攞錢, 你問下佢識唔識點做人老母!!!! (唔好意思, 粗魯左少少)

侯爵府

原文章由 maggiechow 於 07-12-29 11:11 發表
有時發得佢響醫院仲好過響屋企,叫佢食藥,佢唔食,話食咗d手腳好軟,趁我返工掉咗d藥,收工晏咗煮唔到飯又鬧,日日返工已做到死,返到屋企仲要服持兩仔爺:-( :-( :-( 老公無返工,過年筆錢已頭痛,隻99仲好意思問我,佢過年筆錢比幾多:w ...

你好叻架la,+油ar,唔洗理個痴線99!!!:lol:

洋房

咁都有既, 關心個仔身體要緊啦. 無返工, 邊有錢俾佢呀? 出左院都要買d好野煲下黎食啦, 下下同個仔講錢.

大宅

原文章由 maggiechow 於 07-12-17 16:58 發表
上兩星期一朝早,老公突然急性哮喘分迷入咗ICU,我已經三魄無咗7拍,call個大姑奶通知佢,佢話点解o禁架,我唔得閒,去唔到醫院,我激氣到話,你地唔好嚟,都唔使話比99同大伯知,到Wed 99同大伯知道咗,99喪鬧我,當時老公仲未醒,我已又急又 ...

你唔好怪我直講, 掉轉我係阿媽, 個仔昏迷左入院都冇話聲我知, 我都會喪鬧個新抱, touchwood唔通真係要個仔乜左先話我知咩, 將心比心, 真係會好嬲! 無論點都要同老爺奶奶講! 你處理呢件事真係做得唔好, 無論平日男家d人點騎呢,呢d咁重要既野當然要交代清楚! 好彩你老公冇事o者!

首頁

尾頁

跳至