美容扮靚

跳至

首頁
12345...12

尾頁

洋房

個SALES姐姐都冇話要幾耐, 我自己就隔一天做, 因為都好方便, 唔駛等咁耐就FU完.

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

我今日專登去買左一樽, 試下好唔好, 希望有用啦

洋房

e.. 咁不如間唔中黎分享個效果, 順便交流下心得^^
我而家隔日fu一次, 盡量都會fu多個補濕既paper mask, 之前唔夠訓而出既暗粒而家都有明顯改善~~
一齊努力喔~~

大宅

我do係用natural skincare架~

平時面摩沙,我就用1tbsp 欖楠油 加 半包仔沙糖,
摩摩下d沙糖會溶,更滋潤~

做mask我有用牛油果/honey/蘆薈等~

平時查面用 RoseHip Seed Oil ( 超强去黑頭架!! 唔洗'支')

我又有支 Spa Oil Mix,用泥做 body lotion / 查面 / 查髮尾do得~~
(有機玫瑰果籽油Organic RoseHip Seed Oil,甜杏仁油 Sweet Almond Oil,荷荷芭油 Jojoba Oil,茶花籽油 Cameilla Oil)

洋房

嘩~~~ 好pro呀~~~ 咁多秘方既~~
想問下rosehip oil可以係邊度買呀?

[ 本文章最後由 monafan 於 08-3-11 11:05 編輯 ]

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 monafan 於 08-3-11 11:03 發表
嘩~~~ 好pro呀~~~ 咁多秘方既~~
想問下rosehip oil可以係邊度買呀?

我都有興趣
where or how much
thx

大宅

我都有興趣,可唔可以pm我?
謝!

民房

講開蜂皇漿, 請問大家有無用過ZO-III蜂皇漿眼膜?????

我以前用過, 幾好用, 但買唔返......各位知唔知邊度有得買?

別墅

我平時會用蜜蜂 fu 面都好正

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

複式洋房

原文章由 circle119 於 08-3-11 11:59 發表

我都有興趣
where or how much
thx

我都想知道边道有得賣,請pm比我,唔該呀!

大宅

係咪用RoseHip Seed Oil搽面d黑頭會自動消失? 定或是要按摩同捽架?
我好想知, 可否咩細d講出o黎點用架?

大宅

我當lotion查,冇特登捽
我個friend長期個鼻do係黑頭,
佢打电話多謝我,話d黑頭唔見左
我先留意到RoseHip Seed去黑頭好咋~

效果

能融入皮膚深層,結合細胞重生。
能溶解黑頭,暢順毛孔,清爽美白。
防止水份流失,保持肌膚潤滑。
能令腳跟、手肘硬皮軟化,癒合爆拆皮膚。
能令眼圈恢復明艷照人。
能令皮膚回復光澤、彈性、白裡透紅,亭亭玉立可愛。
能使面上斑印、暗瘡疤印減淡甚至消失。
有效幫助受湯火灼傷或刀傷之皮膚。
能令受損的頭髮,恢復原本的光澤,令頭髮秀麗健康。
有效幫助手、腳部因受濕或穿鞋子焗腳而產生之痕癢。

原文章由 cat*cat 於 08-3-12 00:35 發表
係咪用RoseHip Seed Oil搽面d黑頭會自動消失? 定或是要按摩同捽架?
我好想知, 可否咩細d講出o黎點用架?

大宅

用法

[size=+2]1

每天早晚用幾滴玫瑰果籽油輕輕地按摩然後用面紙或半濕綿花抹去。若然要做護膚程序,可依照您喜愛的方式進行。為期28天,肌膚煥然一新。

[size=+2]2

可作焗油,能令受損的頭髮,恢復原本的光澤,令頭髮秀麗健康。
*男女老幼圴可使用,家居必備。

用量

沒有限制。
可用於任何護膚產品,亦可作為有效物質或作為基底油,完全沒有比例的限制。
更可用於調製自己的日晚霜。

大宅

我do想知
我好難找到 natural eye mask~

原文章由 bear0718 於 08-3-11 16:37 發表
講開蜂皇漿, 請問大家有無用過ZO-III蜂皇漿眼膜?????

我以前用過, 幾好用, 但買唔返......各位知唔知邊度有得買?

大宅

summerhk123,

RoseHip Seed Oil 係邊到可以買到?

原文章由 summerhk123 於 08-3-11 09:07 發表
我do係用natural skincare架~

平時面摩沙,我就用1tbsp 欖楠油 加 半包仔沙糖,
摩摩下d沙糖會溶,更滋潤~

做mask我有用牛油果/honey/蘆薈等~

平時查面用 RoseHip Seed Oil ( 超强去黑頭架!! 唔洗'支')
...

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

醫ances 仲正. 我剛剛買了thaliand 金三角, 我平時都係食開佢, 主要係醫ances, 好番停食咗一年都keep 到, 不過新年後, 下巴的ances 又開始出動. e + 又食番, ances 冇爆. 攞來fu 面正~~~

男爵府

環保接龍勳章

係囉 ~ 哇都好想知道冰到有RoseHip Seed Oil賣耶 !

原文章由 littlepig 於 08-3-12 10:50 AM 發表
summerhk123,

RoseHip Seed Oil 係邊到可以買到?

大宅

你係唔係指RoseHip Seed Oil ?

邊到可以買到?

原文章由 Pulmma 於 08-3-12 11:58 發表
醫ances 仲正. 我剛剛買了thaliand 金三角, 我平時都係食開佢, 主要係醫ances, 好番停食咗一年都keep 到, 不過新年後, 下巴的ances 又開始出動. e + 又食番, ances 冇爆. 攞來fu 面正~~~ ...

大宅

summerhk123:

邊度有RoseHip Seed Oil買?幾錢?

首頁
12345...12

尾頁

跳至