自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

祝你囝囝健康活潑!已後都唔好再良發病!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

越睇越 好彩最後你個小朋友都冇事
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

我都係睇到好緊張好想哭,希望你仔仔以後都唔會再踫上呢個病!

原文章由 renren 於 08-3-12 16:47 發表
真係好彩呀.我一路睇一路好緊張,好驚想喊,好在鬆左啖氣.

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

希望你囝囝早日康復...........

大宅

真係睇到我好緊張,個醫生真係好~~
希望你小朋友快快快好番

禁止訪問

畀面勳章

侯爵府

好驚險呀.... 睇完好想喊~~~

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

真係鄧你緊張呀....
希望你仔仔早日康復啦~
2/6/2005 : 2.59 KGS8/6/2005 : 2.66 KGS15/6/2005 : 2.72 KGS20/6/2005 : 2.86 KGS4/7/2005 : 3.33 KGS12/9/2005 :4.78 KGS   57CM23/9/2005 : 5.16 KGS  60CM27/10/2005 : 5.53 KGS 61.5CM14/11/2005 : 5.52 KGS 63.5CM13/2/2006 : 6.37 KGS

禁止訪問

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 jooo02 於 08-3-12 16:28 發表
第一日 (3/6)
我個仔兩歲八個月, 一直身体都OK, 只係返N1後多D感冒, 上星期四早上11點幾, 學校打俾我話阿仔手仔同個人好凍, 仲標冷汗, 叫我快D去接佢睇醫生, D語氣有D急, 咁啱我有美國同事黎咗香港, 我開緊會, 我諗 ...

好險呀! 請問係唔係以後都要小心飲食,唔會斷尾呢?

Please take care,祝仔仔早日康復。

男爵府

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 jooo02 於 08-3-12 16:28 發表
第一日 (3/6)
我個仔兩歲八個月, 一直身体都OK, 只係返N1後多D感冒, 上星期四早上11點幾, 學校打俾我話阿仔手仔同個人好凍, 仲標冷汗, 叫我快D去接佢睇醫生, D語氣有D急, 咁啱我有美國同事黎咗香港, 我開緊會, 我諗 ...

我都睇到眼濕濕, 好彩你到個好醫生, 希望你仔仔快d好返。 講真, 做媽媽的, 見到自已的細路有事, 嗰份擔憂的心情真係非筆墨所能形容。

別墅

好多謝你地, 我陀佢時好好, 只係重咗30lbs,好健康正常,呢個病無原因無得醫,但大d又會自然無事,唔到病發都唔會知,Tester 係驗尿的, 如果日日拮手指好慘架

我陪仔仔訓足六日院,又擔心又心痛,夜晚佢轉身我都即刻彈起身

梁醫生真係好到不得了,我仔仔同女女都係由細睇開佢,全部針響佢度打,好細心,斷証快

別墅

好多謝你地, 我陀佢時好好, 只係重咗30lbs,好健康正常,呢個病無原因無得醫,但大d又會自然無事,唔到病發都唔會知,Tester 係驗尿的, 如果日日拮手指好慘架

我陪仔仔訓足六日院,又擔心又心痛,夜晚佢轉身我都即刻彈起身

梁醫生真係好到不得了,我仔仔同女女都係由細睇開佢,全部針響佢度打,好細心,斷証快

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 細露 於 08-3-12 16:45 發表
好彩學校通知及時. 好彩爸爸立即出門, 好彩個e生醒。祝你囝囝早日康復!

妳小朋友一樣會好好彩,祝早日康復!

男爵府

请问是哪个梁医生啊?是否可以PM我医生资料?在哪个区啊?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

祝你小朋友身體健康!

禁止訪問

子爵府

睇到我都好驚,好彩無事大步覽過~~~~
祝你仔仔早日康複,身體健康
梁醫生值得表楊

首頁
12345...6

尾頁

跳至