烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

係喎,掛住睇,唔記得問happy妳,個冬甩係點整喎!妳阿大怕肥?!

另外明報比賽個度見到對手喇,total10人入圍,妳地講個兩位都冇入到,有d意外。
盡我一己之力,發放正能量!

大宅

原文章由 召藥師 於 08-3-13 21:52 發表
係喎,掛住睇,唔記得問happy妳,個冬甩係點整喎!妳阿大怕肥?!

另外明報比賽個度見到對手喇,total10人入圍,妳地講個兩位都冇入到,有d意外。 ...

嗰個bkmami同hard sell mami?
(\~~/)      (\~~/)
(~'.'~)      ( *;* )
(_ (    )~o (_ (__)~o

子爵府

原文章由 召藥師 於 08-3-13 21:52 發表

另外明報比賽個度見到對手喇,total10人入圍,妳地講個兩位都冇入到,有d意外。 ...

,butter,milk,,egg,"gi","gi",d漿,漿!><
d!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原文章由 syc204 於 08-3-13 10:23 PM 發表

嗰個bkmami同hard sell mami?

係呀!個site而家有得睇邊個入圍。

超級版主

原文章由 happykklam 於 08-3-13 10:31 PM 發表

個東甩係用低粉,butter,milk,水煮個麵糊,然後再加egg拌勻,放入"gi"袋,一圈一圈"gi"出黎用油炸,之後再典d檸檬糖漿,個糖漿係用檸檬汁加糖霜打起架!阿大一見到炸既就話好肥呀><
佢地入唔到圍真係有d意外喎! ...

咁係唔係好似泡芙?妳阿大身型如何呀?咁怕肥?一於糟肥佢0者

大宅

原文章由 召藥師 於 08-3-13 23:04 發表

我想睇下個site呀

超級版主

原文章由 syc204 於 08-3-13 11:07 PM 發表

我想睇下個site呀

http://happypama.mingpao.com/htm/cooking/Apply1.cfm

子爵府

原文章由 召藥師 於 08-3-13 23:04 發表

d!,, !

子爵府

原文章由 召藥師 於 08-3-13 23:15 發表

http://happypama.mingpao.com/htm/cooking/Apply1.cfm

d,~

超級版主

原文章由 happykklam 於 08-3-13 11:19 PM 發表

係有d似泡芙架!阿大其實唔算肥架,佢又唔係矮喎,都唔知幾有安全感 係佢成日話自己肥之麻!

咁佢咪keep得好fit?

超級版主

原文章由 happykklam 於 08-3-13 11:44 PM 發表

個愛心寶盒甘似我d作風既,肉麻針針~

真係好有心。

大宅

原文章由 召藥師 於 08-3-13 23:15 發表

唔好意思,我黎搭訕
召藥師
Fusion豆香牛展漢堡包係唔係你呀,恭喜晒......

超級版主

原文章由 章魚燒 於 08-3-14 12:02 AM 發表

唔好意思,我黎搭訕
召藥師
Fusion豆香牛展漢堡包係唔係你呀,恭喜晒......

係呀!多謝!

[ 本文章最後由 召藥師 於 08-3-14 00:10 編輯 ]

子爵府

原文章由 召藥師 於 08-3-13 23:55 發表

咁佢咪keep得好fit?

fit la^^ ,,tum>< 西!

子爵府

,d?darling!

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

比人拉左去打牌..剛剛先返到咋..曲奇爭住先..有拖茅欠
原文章由 happykklam 於 08-3-14 00:20 發表
賣笠,妳d曲奇電未呀?darling訓左喇!

大宅

原文章由 sandy816 於 08-3-14 02:17 發表
比人拉左去打牌..剛剛先返到咋..曲奇爭住先..有拖茅欠

咗人地幾多$$$$?我比蚊蚊咬醒咗呀

子爵府

開頭輸左五百幾.經努力追到最後.輸左一百大元
原文章由 syc204 於 08-3-14 02:21 發表

咗人地幾多$$$$?我比蚊蚊咬醒咗呀

大宅

原文章由 sandy816 於 08-3-14 02:34 發表
開頭輸左五百幾.經努力追到最後.輸左一百大元

子爵府

打完牌個頭痛左成晚呀
原文章由 syc204 於 08-3-14 08:51 發表

首頁

尾頁

跳至