跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章

叻 MA,

好靚呀 ..... 不過呢 2 日好 支力 , 一定要好好休息黎緊 4 日 !

唔係 FRIDAY 到 SUNDAY 又放假 , 無得去玩仲衰 !! 4/4 - 4/6 放完假 , 4/8 我又要充軍 10 天啦

大宅

路過,又等我答下咀先,叻媽,你d杷好令令呀!

你地今日玩得開心嗎?

原文章由 xanax1mg 於 08-3-30 23:42 發表
報到 ?v=0
http://farm4.static.flickr.com/3153/2374298246_d84cf75282.jpg?v=0

http://farm3.static.flickr.com/2192/2374298408_2e70824 ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

熹 ma,

開心呀 ... 2 日我地都去左
beach , 好好玩呀 !!

你有空查 email 啦 , 熹熹今日點呀 ?
係未 sleep 番多 d 無甘燥啦 ??

fever 都無哂啦 ?? cash 4/1 打
唔知會點呢 ??

原文章由 S.Africa 於 08-3-31 00:54 發表
路過,又等我答下咀先,叻媽,你d杷好令令呀!

你地今日玩得開心嗎?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

熹 ma , 豆 ma,

仲有料報 ... jusco 仲有 $ 1 / 4 條
pamers 呀 !! rain 今日又去掃左好多 ,
total 佢有 75 包呀 !!

要既再去博下 , 可能仲有貨番呀 !

大宅

cash媽

好開心喎!呢段時間去breach真好,小d人,可以影下相.下次我地要join你一齊去下先得.

今日我同hb溝通得唔好,打電話比你講完,自己唔知自己講乜,你再追電話來的時候才酲(真係白痂),阿仔今日放學唔水15分鐘已經瞓了,燒就黃昏有一次,不過都退了.
希望明天唔好再燒啦!

原文章由 chickenwing2006 於 08-3-31 00:58 發表
熹 ma,

開心呀 ... 2 日我地都去左
beach , 好好玩呀 !!

你有空查 email 啦 , 熹熹今日點呀 ?
係未 sleep 番多 d 無甘燥啦 ??

fever 都無哂啦 ?? cash 4/1 打
唔知會點呢 ??

...

大宅

cash媽

聽到心郁郁想換添
原文章由 chickenwing2006 於 08-3-31 01:00 發表
熹 ma , 豆 ma,

仲有料報 ... jusco 仲有 $ 1 / 4 條
pamers 呀 !! rain 今日又去掃左好多 ,
total 佢有 75 包呀 !!

要既再去博下 , 可能仲有貨番呀 !

...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

熹 ma,

無問題啦 ..... tea 幾時都可以
drink , 相幾時都可以影 !

熹熹快 d 好番最緊要 , 可能真係
10:00 - 11:00 係佢既 sleeping
time , so 唔水 15 min 攪掂
sleep 埋 !

你明天係未都係 off ? 定係要番工 ?
如你 off , 去 apm jusco 搵下都
好呀 ! 不過我要 work , at least
7:00 先番到去 lur

喂喂 ... check email 呀 !!

原文章由 S.Africa 於 08-3-31 01:22 發表
cash媽

好開心喎!呢段時間去breach真好,小d人,可以影下相.下次我地要join你一齊去下先得.

今日我同hb溝通得唔好,打電話比你講完,自己唔知自己講乜,你再追電話來的時候才酲(真係白痂),阿仔今日放學唔水15分鐘已經瞓 ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

熹 ma,

其實係 $ 1 / 4 條換購 , 但 total
個 cost 係 jusco 係甘上下 :

$ 7.5 juice + $ 1.00
= $ 8.5 / 4 條 pampers +
2 片 free 既 huggies

$ 1.2x 一條 pampers
/ huggies 都真係抵既 !

唔心郁都奇啦
原文章由 S.Africa 於 08-3-31 01:23 發表
cash媽

聽到心郁郁想換添

大宅

嘩!你好有計劃呀!勁

原文章由 chickenwing2006 於 08-3-31 01:36 發表
熹 ma,

其實係 $ 1 / 4 條換購 , 但 total
個 cost 係 jusco 係甘上下 :

$ 7.5 juice + $ 1.00
= $ 8.5 / 4 條 pampers +
2 片 free 既 huggies

$ 1.2x 一條 pampers
/ huggies 都真係抵既 !

唔心郁都奇啦 :l ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

鬼仔 ma,

唔係呀 .... RAIN 掃左 75 包 , 係佢
話我知架 ! 佢今日係 JUSCO PM 掃完
到 10:30 收工再去又有新貨出黎 !

甘我先心 cc 想明天去咋 , 之前百雞
同 manning 無哂啦 !

估唔到而家反而 jusco 仲有 wor ???

不過有 mami 係 2 手放 20 包 L , 你
要唔要呀 ?? 附帶條件係要同佢買埋
WET TISSUES / VITA SOY MILK
個堆野 !!

你有 INTERESTED , 打電話比
我 .... anytmes ok

原文章由 S.Africa 於 08-3-31 02:05 發表
嘩!你好有計劃呀!勁

子爵府

畀面勳章

Parco
祝你生個肥肥白白靚b女先.
原文章由 BabyHilary 於 08-3-29 23:07 發表
過左2000個post啦﹗
Welcome to Part 39!

細b仲有18日就出世啦﹗
好期待, 好緊張, 不過又有d唔捨得bb享肚裡面嘅感覺﹗

雖然期待, 不過都希望佢乖乖地等到開刀嗰日先出黎,
因為我仲有d野未ready,
例如要時間trai ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

RAIN,

我同個個 mami 講左你可能唔要啦 .... 佢都話 ok
不過你有空打電話比我啦 !! 佢再放 20 包出去都
無問題既

另外報告下 cash 今早去健康院先 , 佢有 80 cm
高啦 .... 不過只有 10.01 kg 咋 !!

一日食 3 奶 2 粥都係 22 磅人仔 , 佢真係 mini
size 呀

子爵府

醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章

MORNING~~
CARTER MA))))

男爵府

causeway bay wellcome 只要你買bb野免費送huggies l size 2 pcs
原文章由 xanax1mg 於 08-3-31 10:10 發表
MORNING~~

http://f20.yahoofs.com/hkblog/_2u3kN2bHSi8TCP5q4rs4pwA_9/blog/ap_20080331101003618.jpg?ib_____DzastPwah

http://f20.yahoofs.com/hkblog/_2u3kN2bHSi8TCP5q4rs4pwA_9/blog ...

男爵府

鬼仔媽,

點解今次會勁反抗呀?係咪大個仔左?
parco2月尾打水豆針又冇野wor,
婆婆抱, 打完都冇反應, 竟然到著反條褲先喊﹗

問醫生次次都話唔痛架,
我之前都問過, 唔好話打針, 連剪利根佢都話唔痛架﹗
屋企人話醫生負責"打"同"剪", 佢當然唔痛啦,
但bb會痛吖嘛﹗

原文章由 S.Africa 於 08-3-30 16:52 發表
PARCO媽

我地係c+打5合1,打之前有問醫生會否強過以前的針,佢同我講一樣,不過唔知點解佢今次打完係有發燒,最高都有38.4度,同埋佢又識玩同好精神都ok.

比定心理準備,今次bb打針,會勁反抗同埋最好到時唔好你抱佢打囉! ...

大宅

叻 MA,

好靚呀 .....
好靚呀 ..... 70-200 IS.

See >>>>

http://www.fotop.net/SAMSAM/SAMSAM254

原文章由 xanax1mg 於 08-3-31 10:10 發表
MORNING~~

http://f20.yahoofs.com/hkblog/_2u3kN2bHSi8TCP5q4rs4pwA_9/blog/ap_20080331101003618.jpg?ib_____DzastPwah

http://f20.yahoofs.com/hkblog/_2u3kN2bHSi8TCP5q4rs4pwA_9/blog ...

男爵府

多謝晉彥媽, 曦豬媽, 騫騫媽&潼媽嘅祝福﹗

[ 本文章最後由 BabyHilary 於 08-3-31 10:27 編輯 ]

男爵府

vow, 我都好想再換呀﹗不過jusco too far away!

原文章由 Rain~* 於 08-3-30 14:52 發表
原來樂富jusco都有$1/4條pampers呀!
曦爸見到XL好快手成箱"lap"哂...
有17包XL,咁我地就買左3包L湊夠20包,
(仲有14 ...

男爵府

parco 媽

工人到左末,佢做得好唔好呀?
原文章由 BabyHilary 於 08-3-31 10:22 發表
多謝騫騫媽&潼媽嘅祝福﹗

大宅

Canon 24-105 F4L IS USM REVIEW

http://www.cameralabs.com/reviews/Canon24105mmL_with_400D_XTi/index.shtml

首頁

尾頁

跳至