自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

睇到我流晒口水....

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

原文章由 cy101 於 08-9-22 23:07 發表

係出面d製作公司包拍!!!無記無參與!!!!!!!!!!

原來係咁~~~ 唔怪得一樣喇 ~~~

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原文章由 金兔 於 08-9-22 11:10 PM 發表

兔肉就識炆

唔係化

兔肉唔好味ge

原文章由 ccbeauty 於 08-9-22 11:12 PM 發表
兔兄你小心d la

今晚一定訓唔著

[ 本文章最後由 sonic04 於 08-9-22 23:18 編輯 ]
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

大宅

睛靈勳章

果度真係佢屋企黎架?個廚房超大呀!

公爵府

畀面勳章

其中有個攝影師跟左佢. 叫聰明人
原文章由 ccbeauty 於 08-9-22 23:01 發表
唔知why 好有i-cable ge feel, 有個女仔係度幫手, 有d 攝影師係度講嘢, 又係你影我, 我影你, but 我就好like 佢個kitchen.
[img][/img]

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 angelatin 於 08-9-22 11:06 PM 發表
仲有個攝影師係有線d人,係唔係佢地自組公司,賣片比無記呢?

係呀... 最尾出字幕係間唔知咩制作公司拍架, 可能係煤氣公司自己搵人拍係無記買時段播都未定..... 之前阿 so 都有幫佢地賣過廣告..... 似有線都無所謂...... 最緊要係睇阿 so 攪下笑....

我都係阿 so 粉絲黎架.

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 小科豆 於 08-9-22 11:19 PM 發表

原來係咁..... 我都覺有個攝影師很面善

珍珠宮

原文章由 Manny 於 08-9-22 11:16 PM 發表

個度應該唔係佢屋企, 之前睇有線見過唔係咁....

伯爵府

原文章由 小科豆 於 08-9-22 23:19 發表

依個攝影師叫阿康,我識佢架,佢無係有線做架喇~之前睇有線成日見到佢,估唔到睇無記都仲見到佢
大b駿逸細b駿晞

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 Manny 於 08-9-22 23:16 發表

阿so唔會俾人上佢屋企攪攪振架, 咪有排煩又無私隱!!!!!!!!!

大宅

睛靈勳章

回覆 #2 catjeffcat 的文章

哦,原來吾係佢屋企!thank you !

珍珠宮

原文章由 sonic04 於 08-9-22 23:03 發表
原來炆豬肉(五花腩)係咁大工程

唔怪得金兔唔(正)比我食

又唔算難啦, 係煩少少要煎下舊豬肉囉。我都識整, 只係食肥豬肉又真係唔健康啦。
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

好期待聽日

男爵府

好媽媽勳章

我都記得聰明人, 成日俾人(洽), 不過得半個鐘加上抄足有線好似差dd囉.

侯爵府

好媽媽勳章

原文章由 ganbare 於 08-9-22 23:32 發表
好期待聽日

係呀~~~係呀
聽日教人整豬扒呀
正呀~~~~

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

原文章由 catjeffcat 於 08-9-22 23:19 發表

係呀... 最尾出字幕係間唔知咩制作公司拍架, 可能係煤氣公司自己搵人拍係無記買時段播都未定..... 之前阿 so 都有幫佢地賣過廣告..... 似有線都無所謂...... 最緊要係睇阿 so 攪下笑....
...

亞蘇做節目鍾意自己話曬事,所以之前i-cable 比到佢好高自由度!禁紅咗,無綫米眼紅!所以先肯禁低威比佢話曬事!以獨立製作形式買比無綫播!我諗d vcd 版權無綫都未必有份!

亞蘇仲會有自己嘅web(類似 youtube 個類)等大眾 upload d 煮食片段作交流!
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

看片頭還有泰山, 唔知有無阿Chris? 不過我唔鐘他, 因好"拿"!

珍珠宮

畀面勳章

好好睇,好過亮相多多聲

大宅

原文章由 小路 於 08-9-22 23:05 發表
我係SO迷,一定棒場!!

me2
0512-------  小林---------  BOY

珍珠宮

原文章由 M&A Mom 於 08-9-22 11:40 PM 發表

亞蘇做節目鍾意自己話曬事,所以之前i-cable 比到佢好高自由度!禁紅咗,無綫米眼紅!所以先肯禁低威比佢話曬事!以獨立製作形式買比無綫播!我諗d vcd 版權無綫都未必有份!

亞蘇仲會有自己嘅web(類似 youtube 個類)等大眾 uplo ...

係呀..... 有無個 website可以比我呀???

首頁

尾頁

跳至