跳至

首頁
12345...15

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

原文章由 bencat 於 08-10-25 20:46 發表
大家幾時得閒呀,出o黎見吓面吖

我本來想參加半歲Party,但Full咗
我哋自已攪個612半歲Party呀。
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 emt1314 於 08-10-27 15:49 發表

我本來想參加半歲Party,但Full咗
我哋自已攪個612半歲Party呀。

好呀

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 MONIEBBQ 於 08-10-27 12:18 發表

都好喎 ! 我住沙田既 ! 咁你呢 ?

我住葵涌,我哋9號有聚會,你o黎唔o黎

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 emt1314 於 08-10-27 15:42 發表
我個女10月25日去磅,已經有18磅重啦!抱佢就係好吃力。

你哋呢。。。有几重呀?

我個仔有17磅

別墅

我女都6月12號出世ka!!
只要你※健健康康§快快樂樂└●~●┘

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

大家幾時得閒呀,出o黎見吓面吖,做個朋友仔

大宅

大家好,我悠悠B都係6月12日出世,比預產期遲咗兩日,剖腹...(不過一直都想自己生,所以都陣痛咗十幾個鐘...最後都係要開刀!)

悠悠BB上個星期六磅大約係16磅左右,我哋住元朗,有時間一齊玩呀!!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

大家要唔要返工呀

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

原文章由 bencat 於 08-10-29 22:33 發表
大家要唔要返工呀

明年可以做全識媽媽啦,宜家仲要返工!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我哋出o黎見吓,做個朋友,你哋得唔得

別墅

HI 我囡囡都係6月12日出生
我生果時都痛左8個鍾
4個月果陣磅左有14磅幾
而家好耐先可上來傾計.好忙.......
各位媽咪忙嗎?
:-) :-( :-D ;-) :-o :-D :-( :-D ;-) :-o 8-) :-? :-P :-x :hammer: :weapon: :adore: :weapon: :adore: :verycold: :party: :lalala: :wave: :ranting: :weapon: :-D :-) :-? 8-) :pint: :hammer: :angryfire: :idea: ?-( :cheeze: :sm: :sick: :lalala: :mrgreen: :-| :wave: :yawn: :wth: :yawn: :chair: :fighting1: :ranting: :tongue: :weapon: :adore: :giveup: :sleep: :party:

珍珠宮

6月12日出世嘅BB都唔少哦,真係可以出嚟聚聚哦。。。
bencat ---------- 仔
emt1314 ------- 女
marco.mom ---- 仔
szebaby -------- 女
MONIEBBQ ----- 仔
chrislpy --------- 仔
砵砵豬 ---------- 女
rennie-kessels -- 女
三三三 ---------- 女
yauyau612 ----- 女

搞個BB半歲生日會呀?一定好開心啫,咁多同年同月同日生嘅BB一齊,做個朋友都好呀!

[ 本文章最後由 emt1314 於 08-11-4 15:24 編輯 ]

別墅

我個仔仔都係12/6出世呀
佢四個月係健康院磅重~ 7.14kg

珍珠宮

1. bencat ---------- 仔
2. emt1314 ------- 女
3. marco.mom ---- 仔
4. szebaby -------- 女
5. MONIEBBQ ----- 仔
6. chrislpy --------- 仔
7. 砵砵豬 ---------- 女
8. rennie-kessels -- 女
9. 三三三 ---------- 女
10. yauyau612 ----- 女
11. carman903 ----- 仔
好野又多一個

[ 本文章最後由 emt1314 於 08-11-4 17:16 編輯 ]

珍珠宮

各位媽咪,
我係Facebook開咗個group俾使6月12日出世嘅BB,歡迎大家加入:http://www.facebook.com/group.php?gid=42458978522

我哋可以交流经验,如要搞生日會,又可以將相片Post上去。

名叫:2008612 BB club

[ 本文章最後由 emt1314 於 08-11-5 12:03 編輯 ]

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 emt1314 於 08-11-4 17:15 發表
7. 砵砵豬 ...

大家做個朋友仔

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 emt1314 於 08-11-4 17:15 發表
7. 砵砵豬 ...

大家通常星期幾得閒

別墅

我係要返工呀, 不過星期六係長短週, 可以星期六或日出黎呀

別墅

我係住屯門呀~不過係上環返工, 仔仔係俾99揍呀
而家日日都係99屋企食晚飯, 之後揍仔仔返屋企, 第二日早上揍佢過去, 好累呀, 所以有時都放佢係99屋企訓, 自己同老公可以休息下

別墅

原文章由 emt1314 於 08-11-4 18:03 發表
各位媽咪,
我係Facebook開咗個group俾使6月12日出世嘅BB,歡迎大家加入:http://www.facebook.com/group.php?gid=42458978522

我哋可以交流经验,如要搞生日會,又可以將相片Post上去。

名叫:2008612 BB club ...

張相好正呀!!!!!

首頁
12345...15

尾頁

跳至