跳至

首頁

尾頁

公爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆 #3 JHsbb 的文章

Dear JHsbb,

same as you, 我個大仔得18個月咋, 夜晚又o係要我陪先訓到, 不過其他時間都"痴"公公婆婆. 我都驚細b出世後, 兩兄弟互嘈, 訓唔到!

別墅

7周年華麗國民

宮縮會係點架...我好似未試過!!有咩感覺架,可否分享一下?
原文章由 luvbb 於 08-10-23 15:47 發表

我近排都成日宮縮, 尤其是夜晚.
有時一晚十次八次, 有時一晚1, 2次.
唔知想點....
係咪就生得呢

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

大宅

我38週都係有來m感覺, 每天個b 就會係左邊突左一舊野出來無耐就會肚痛, 尋晚直頭痛晒左諗住要去醫院添, 點知休息一陣又無事, 醫生話過左37週隨時都會出世啦, 好緊張, 又成日諗唔知幾時穿水..見紅or 陣痛.

原文章由 kitty猫 於 08-10-22 14:47 發表
我聽日就37w啦...亞b頭仔都轉佐落去..都係成日想去小便..同埋成日都有m黎既感覺,你地有無ga?所以宜家成日都驚亞b隨時會出世..

男爵府

我個仔都痴爸爸O既, 尤其玩啦, 瞓覺都OK, 不過有亞媽就痴亞媽多D, 咁你依傢自己湊咪好辛苦囉, 個肚鑼咁大, 我抱亞仔廿秒都想死

原文章由 anaBB 於 08-10-24 22:18 發表
哥哥就黎2歲, 好彩都好黐爸爸, 不過舊工人走左, 又未跟新工人, 依加放產假都攞晒黎揍哥哥, 條腰好痛

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

別墅

原文章由 anaBB 於 08-10-24 22:14 發表
個肚實到好似石頭

我都係呀. 有時佢實到好似石頭咁.
今日LUNCH 之前佢拿實左3, 4 次, 每次相隔20 MINS. 每次拿實十幾秒.

大宅

請問妳地有冇多左d分泌...白帶, 我呢幾日d分泌多左,
用護墊但都濕埋...情況已維持3日, 即係唔係穿水喇wor??
有少少驚, 又未有陣痛, 都唔知正唔正常@@而家38wk幾喇
呢個情況, 會唔會代表阿b準備要出來喇

大宅

原文章由 babylovelove 於 08-10-31 11:29 發表
請問妳地有冇多左d分泌...白帶, 我呢幾日d分泌多左,
用護墊但都濕埋...情況已維持3日, 即係唔係穿水喇wor??
有少少驚, 又未有陣痛, 都唔知正唔正常@@而家38wk幾喇
呢個情況, 會唔會代表阿b準備要出來喇 ...

babylovelove,
我同你一樣呀. 呢幾日d 分秘多左.
成日都驚係咪穿水....
一陣去醫院覆診問下先..

大宅

我啱啱去完覆診番黎啦
問左醫生..
佢話.. 如果係分秘..會係比較"杰" 身既..
如果穿水..會好稀ga...

大宅

我上星期有一晚突然好多分泌, 之後返健康院都有問醫生, 佢幫我用試劑驗過唔係羊水喎, 所以都係問下醫生會安全d架.

禁止訪問

回覆 #1 ecec 的文章

大宅

原文章由 rarafish 於 08-10-31 17:13 發表
我啱啱去完覆診番黎啦
問左醫生..
佢話.. 如果係分秘..會係比較"杰" 身既..
如果穿水..會好稀ga...

28號覆診時有問過醫生, 佢就係話如果唔係好似水咁,
同埋會多到濕埋條裙/褲, 就唔係穿水.
但我又覺得d分泌都幾稀o下mouth: ..

大宅

原文章由 ecec 於 08-10-31 17:39 發表
我上星期有一晚突然好多分泌, 之後返健康院都有問醫生, 佢幫我用試劑驗過唔係羊水喎, 所以都係問下醫生會安全d架.

咁好o既, 有得同妳check
我下次會去返健康院, 但要6號lor,到時又問一問姑娘先~~

男爵府

我今日產檢, D尿有蛋白呀, 依傢拎左去種菌, 驚細菌感染, 真係煩死, 臨生前攪D咁O既野...醫生問我係咪好多分秘, 我話呢幾日多左, 同埋D尿尿濁濁地呀~~

別墅

我昨晚去多左toilet, 跟住又覺得好聚, 聚到好想去大大.
有時仲有d 肚痛. 但痛2, 3下就無痛.
昨晚訓訓下仲抽根添....

大宅

我連假宮縮都無,係埋有排都未生得?但成日都好累,連做少少傢務都好累

首頁

尾頁

跳至