想生BB

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

原帖由 sweet888 於 09-2-25 11:33 發表

你指這個時候用紅Dcheck排卵,定係check驗孕呀?今日days27啦,我今早一早用紅D check驗孕,得水印粗,清晰度得10%左右,你話有無可能有bb呀?

做咩唔試埋綠D呢?一樣有機架,綠D最好喺用晨尿CHECK啊,咁你天朝記得試下啊,可能有驚喜呢?祝你好孕!!

大宅

原帖由 miffymiffy 於 09-2-25 11:45 發表

我講係check 排卵

你cycle幾多日? 你睇埋明日/後日有無再變深粗~~ 你之前有無減少飲野黎測? 起碼80%以上深粗先有機

我昨日都有用紅D check,但都係有糼細的水印,今日就變粗咗的水印.我在早上第一次去check的,其實我的M期由20日至40不等.

大宅

原帖由 lisanatong 於 09-2-25 11:48 發表

做咩唔試埋綠D呢?一樣有機架,綠D最好喺用晨尿CHECK啊,咁你天朝記得試下啊,可能有驚喜呢?祝你好孕!!

我未用綠D呀,因為我之前那次都係用咗紅D check到有深粗先用綠D的,不過BB都係流產咗,希望今次中咗,同埋平安咁生BB出來,我就好滿足架啦!

你今日有無再check呀?情況係點呀,希望我哋都係有機架啦!

大宅

原帖由 sweet888 於 09-2-25 13:26 發表

我未用綠D呀,因為我之前那次都係用咗紅D check到有深粗先用綠D的,不過BB都係流產咗,希望今次中咗,同埋平安咁生BB出來,我就好滿足架啦!

你今日有無再check呀?情況係點呀,希望我哋都係有機架啦! ...

今日11點起身有CHECK 紅D同綠D,結果同以下圖一樣啊.

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 sweet888 於 09-2-25 13:26 發表

你今日有無再check呀?情況係點呀,希望我哋都係有機架啦! ...

我昨日用紅d係白雪雪,仲白過我~
但今日再用有好粗既水印,即係灰色水印,未同對照線一樣。
不過可能都有m來既預兆
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

大宅

原帖由 lisanatong 於 09-2-25 13:50 發表

今日11點起身有CHECK 紅D同綠D,結果同以下圖一樣啊.

再繼續check囉!check到肯定為止!

大宅

原帖由 bebu123 於 09-2-25 14:14 發表

不過可能都有m來既預兆

你今日days幾呀?我同你一樣有粗水印呀.除咗呢啲之外仲有無有其他身體上的特徵呀?我都怕係m兆呀!

侯爵府

原帖由 sweet888 於 09-2-25 14:25 發表

你今日days幾呀?我同你一樣有粗水印呀.除咗呢啲之外仲有無有其他身體上的特徵呀?我都怕係m兆呀!

我今日day28架啦~

我覺得口渴、胸痛/漲,腰有d yuen~

我cycle 30左右,不過我m前都有呢d徵兆架
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

男爵府

我今日d17 (d14排卵)用紅d都係得水印

別墅

你可能今個月中咗呢!因為你上個月都係得水印,但係你今個月係淺粗,有機,你快d keep住日日check,希望你愈來愈深粗!,我尋日先check到紅d80%粗,但係clearblue有哈哈笑,我今朝同老公交咗功課,今晚同聴朝再努力多次,好想今個月可以得

原帖由 bebu123 於 09-2-25 14:27 發表

我今日day28架啦~

侯爵府

原帖由 lamjoanne 於 09-2-25 15:16 發表
你可能今個月中咗呢!因為你上個月都係得水印,但係你今個月係淺粗,有機,你快d keep住日日check,希望你愈來愈深粗!,我尋日先check到紅d80%粗,但係clearblue有哈哈笑,我今朝同老公交咗功課,今晚同聴朝再努力多次,好想今 ...

我而家谷m谷得好勁呀 而且temp只有36.68,所以無行架啦。

你有粗就正wor!!!!作戰多幾日啦

大宅

原帖由 bebu123 於 09-2-25 14:27 發表

我今日day28架啦~

我今日day27,你早多一日過我,如果我哋都一齊中就好囉!我每次m前都係個肚扯住痛,胸痛,中意食酸嘢架.....好似有咗的特徵架!所以我都唔敢肯定!

侯爵府

原帖由 sweet888 於 09-2-25 15:52 發表

我今日day27,你早多一日過我,如果我哋都一齊中就好囉!我每次m前都係個肚扯住痛,胸痛,中意食酸嘢架.....好似有咗的特徵架!所以我都唔敢肯定!

希望我地一齊中啦~

別墅

回覆 # 的文章

你地通常day 幾 用紅 d?

大宅

原帖由 星星嘟嘟 於 09-2-25 16:26 發表
你地通常day 幾 用紅 d?

我完m後三日就會用,紅D跟住由淺d變成深粗架!

大宅

請問係咪M後初期係冇線,漸漸會有淺線,到近排O期就會變深色粗線,過後又係淺線,若果BINGO就會出返深粗呢????

原帖由 bebu123 於 09-2-25 14:14 發表

不過可能都有m來既預兆

大宅

原帖由 jwmae 於 09-2-25 19:24 發表
請問係咪M後初期係冇線,漸漸會有淺線,到近排O期就會變深色粗線,過後又係淺線,若果BINGO就會出返深粗呢????

應該係咁樣架,我之前都試過係咁樣架!你開始咗未呀?

複式洋房

我今日DAY22,紅D開始深色好多,但都係~60%深

侯爵府

我今晚再check~~紅d又變番白雪公主......
又無行lu~

男爵府

原帖由 bebu123 於 09-2-25 23:22 發表
我今晚再check~~紅d又變番白雪公主......
又無行lu~

我無晒紅d
今天暫停check
要聽日寄到先有
手好癢啊
但哩2日覺得體溫好高
肚好餓,但又食好少,少少反胃,有時會暈
一直覺得肚裡面做緊"工程"
左邊屁股又會抽吓
胸係排卵期就漲,但今日有少少癢

首頁
12345...6