自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

伯爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

各位媽媽唔好再爲左呢個人吵啦,甘樣真系傷大家感情,其實來到BK,大家都系分享意見,無必要吵的,搞到個個發婦罵街甘,真的沒必要甘......

大宅

我諗有啲人會咁諗,阿嬌過去比人印象係玉女,唔係"肉"女,佢又係好多小朋友既偶像,一旦形象失去,就有咁大反應啩.啲人會覺得佢好虛偽咁啦.見網上好多人都係咁話.

有啲人會認為如果咁容易原諒佢地,會令更多時下年青人做事前唔去三思,因為反正做錯左都冇咩大不了啩.

所以一件事真係人人睇法和想法都唔同,其實如果唔係咩大錯,就不要太計較了,反正佢地都受到"懲罰" 純個人意見

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我對亞嬌唔可以話係支持,
佢嘅歌我一隻都唔識,
佢嘅碟無買過,
佢嘅戲好似睇過一兩部,
不過係因為人地唔係因為佢。

不嬲都唔係支持或反對,
睇完佢上志雲直頭可憐佢,
佢真係得個樣,
不如主力發展模特兒或平面工作仲好,
佢真係做戲同口才都唔得,
至少我一路睇一路戥佢辛苦。

珍珠宮

好媽媽勳章

你咁支持佢聽日拿拿聲去"包姣時"買返十條八條TOUGH喇, 係度講無用架, 快D坐言起行吧FANS FANS我地支持你

大宅

由始至終,我都未喜歡過佢,又點會支持佢呢?

珍珠宮

好媽媽勳章

禁止訪問

別墅

我支持呀 !

男爵府

我都好贊成呀~~
我寧願支持"張栢芝"都唔支持"亞嬌
都係憑我直覺的.

原帖由 ckat 於 09-3-13 00:11 發表
佢都幾慘!
因為佢真係天真又傻!
佢只不過係一個美麗空殼

乜都係公司係背後安排
但係佢公司做得好差
一開始發聲明又話係移花接木
之後又攪記者會
害完佢一次又一次

我都唔會支持佢
點解要支持佢?

不過現代人的標準 ...
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

侯爵府

畀面勳章

阿嬌今日的勇敢-->係因為要抓$,繼續發明星夢,住洋樓,買名牌,同英X仲有約,唔放佢走..

為何不支持她-->因為不值一提,不屑一看!

樓主如果支持她請隨便,但不要開topic迫人接受她...

原本不想回應ah gill的一切,心想只要不買她的product就算,但竟然有人會覺得不支持佢係有問題...乜野世界?

大宅

都真係支持...................................
個樓主唔住....

真係好好笑,咁叫做勇敢...
依d叫面皮夠厚,一d都唔怕醜先啱呀...

講真,d偽人講嘢無句真,為咩仲要支持佢地吖?
d傻人仲去支持佢地送錢俾佢地使...?
等佢地富貴榮華買屋買田又買地吖...
係咪嫌錢腥多得滯,要分緊d俾佢地使先得安樂?!
(咁不如去做多d善事仲實際,d受惠人士更加多謝你地吖)

查實d偽人係背後偷笑緊d粉絲同鬧佢地豬兜架...
你話你地傻唔傻屎唔屎...

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

佢係一個不折不扣既偽人
宜家行出黎唔係勇敢
係搵啖食姐 ~~ 

我對佢一d感覺都無
唔會咩抵制 亦唔支持

樓主真心支持佢
就要買多幾條牛仔褲先得喇
要出d$$嫁 唔係係度up就得 ~~ 

大宅

好媽媽勳章

點解要我支持一個唱歌唔掂!
做戲唔掂!
持住自己紅既時候, 就黑面!!
講大話!d相係移花接木!!!
既偽人呢???:;pppp:

大宅

有D FANS 可以係佢身邊默默咁支持佢, 唔該你都加入呢個行列啦 !! 大家知道有人行出嚟大大聲話支持佢就會引嚟更加大嘅聲音奚落佢. 咁你咪令到佢仲難受!!
就係因為佢要復出, 除咗每日幾餐嘅財經, 佢連新聞都上埋, 其實可以低調d簡單d啫, 唔好令到d唔支持 & 中立嘅人討厭佢至得架.
而家咁多藝人, 唔駛專登支持邊個&唔支持邊個架, 你估係寶珠/芳芳個陣時?? 可以一個都唔支持架. 如果你真心支持佢, 睇吓仲有其他嘢可以做-鼓勵佢, 例如出錢支持佢出碟, 拍戲, 你可以stand by 係佢開工嘅地方附近, 幫佢手趕小人架!!
:) :) :)

大宅

我覺得佢當日同陳生影呢相既時候至係最勇敢既時候!

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 maggie_be 於 09-3-12 23:47 發表
我很開心見到亞嬌今日的堅強,我們都是女人,why~?要咁對佢呢,為咗自己喜歡的男仔,做左一D蠢事,我唸有唔小人都曾經盲目去愛過一個人,她是想用這方法去留住這個男仔,她是成年人,私人的地方,做一D私人的事,她無錯,只錯在 ...

you are right,為咗自己喜歡的男仔,做左一D蠢事,我唸有唔小人都曾經盲目去愛過一個人~this is very true! In fact, she didn't hurt anyone, just take some naked photos with her beloved boyfriend in a private room~ cannot see any problem with that.

王國長老

王國長老

如果佢肯下苦功鑽研下自己演技,歌藝, 都會支持.

不過無論佢定係阿Sa, 兩個都係各方面都唔得, 出黎講野時兩個都聲線都故作天真稚氣, 都係時候成熟了.

要人支持, 自己都要交到功課, 過得自己過得人.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

禁止訪問

伯爵府

hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

就係仲有某 d 麻木既追隨者
所以佢地仲有市場!

首頁
12345...12

尾頁

跳至