自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

曾 蔭 權 補 充 , 他 的 意 見 是 代 表 香 港 人 整 體 的 意 見 , 而 市 民 的 意 見 亦 影 響 了 自 己 意 見 , 他 認 為 他 的 意 見 就 是 香 港 人 對 事 件 的 看 法

佢一個可以代表晒7xx 萬hk人咩 ? 起碼我無授權過佢喎:;pppp: :;pppp:

翡翠宮

好媽媽勳章

原帖由 鵝老太 於 09-5-14 16:48 發表

佢一個可以代表晒7xx 萬hk人咩 ? 起碼我無授權過佢喎:;pppp: :;pppp:

我一定唔會授權俾依個蠢材囉....
明知 人o地一定問, 答一早預定既稿啦 ~~~ 又 9 up.........

禁止訪問

珍珠宮

原帖由 KITKITDaddy 於 09-5-14 16:47 發表

唔通我地誤解左突手.....佢係真正無間道??

華叔話佢當年係維園(1989)見過特首架wor....而且董生時代(新聞講) 佢同泛民關係幾好架....
唔多講, 唔係要插佢, 如果佢想做完任期, 而又冇手痛腳痛, 小心講野為上

禁止訪問

男爵府

特手今日真係食錯野
口窒窒 , 好明顯招駕唔到 .

六四 就快到 ,

佢跟同上次 < 奴才>成虫都係痴左乜線
快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

水晶宮

特首唔使驚...過幾日出多兩單確診豬流感你就可甩難...頂住...
少奶奶的身份,丫頭的命...

複式洋房

我想起成虫話自己"範下天下男人都會範的錯"
好心"突手"同"成虫"唔好再"屈" 人啦.

禁止訪問

公爵府

畀面勳章

原帖由 KITKITDaddy 於 09-5-14 16:51 發表
突手呢番言論, 會唔會又係出自幕後軍師劉兆佳或者陳公公嘅手筆呢??

都要佢把口肯講先得

大宅

我有睇呀...
佢係比個"女議員"咬住唔放...迫佢一定要佢講個人意見時...迫到甘講架...我當時都覺得佢好慘架喇....

哎...呢個特首真難做....

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

原帖由 54heima 於 09-5-14 17:02 發表
特首唔使驚...過幾日出多兩單確診豬流感你就可甩難...頂住...

佢剛剛因為H1N1而民望升了少少,
現家又講錯野,
唉...............................

男爵府

睛靈勳章

突手不如偷偷地整病自己,話有咗豬流感,所以先會發豬溫亂噙。而且仲可以連帶所有議員都要去隔離,令大家都無得去64。:;pppp:

伯爵府

本來唔想去遊行, 而家真係要認真考慮一下

大宅

原帖由 LoveChild 於 09-5-14 22:35 發表
本來唔想去遊行, 而家真係要認真考慮一下

佢個良心真係比狗食左,明早佢要告解冇呢!!:;pppp:

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

曾突手既言論並唔代表我既言論,佢憑乜代表呀,佢都唔係民選既:;pppp: ,佢最多代表幾百人之嘛

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

首頁

尾頁

跳至