夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

講真..睇到后麵..人地睇佢幾時咩...佢就叫人畱底電話...又話人地潑婦...好似講到自己喺聖母咁純潔..好識包容..好有內在美....懶清高咁..好好笑....知佢好有錢人噶老婆咯...我呢D平民...真喺冇佢咁高高在上喇....人地話佢幾時老公玩埋3p就叫人介紹D人俾佢..暸解下..傻傻地...即喺佢真喺好想同老公黎3P喇...哈哈..原來都喺一個寂寞噶女人...寂寞到咩都肯同老公做噶女人...偉大到..."臂"~~~~~:;pppp:

大宅

好媽媽勳章

原帖由 mrmaozi 於 09-11-7 19:33 發表
haha...好同意啊...啱啱睇曬全部D畱言...佢就封咗......佢喺i偉人..我地喺無知婦女....佢男人喺正常哺乳類動物...我地D老公喺有問題ge..哈哈......佢D拋書包...好似好識中文咁....死咯..我讀咁多年文言文..都唔知佢u ...

佢成日拋書包, 因為佢成日去睇書LOR~~
點解佢要睇書, 就系因為佢隻狗公唔得閒陪佢, 佢要精神寄託, 唔系日子點過點催眠自己丫....

我地好忙咖麻, 又要陪老公, 個老公又要我地成日陪佢WOR, 點同呢~~

大宅

回覆 22# 等運到 的文章

喺咯喺咯...我老公真喺好忙噶..成日陪我買女人嘢..BB嘢...我自己齣去一陣都唔制呢...哈哈..邊似佢啊....日日對住自己個女...對住幾幅牆..之后睇埋曬D書...搞到個思想惗埋一邊...變到傻傻地..可能佢去睇心理醫生都未必醫到..可能要進一步去精神科......哈哈....佢D有錢老婆...怕咩無錢睇醫生啊...喺佢自己話自己好正常je...有邊個精神病患者夠膽承認自己有病ga...好小咯....佢就喺其中一個喇!!!!我好擔心佢個女..日后成長問題.....唔知俾佢教D咩女出黎~~~~~

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

安利.達普美拉說得很透徹…一旦戀愛,男人喜歡在那兒紮營,但是女人喜歡建立一個家。 男人的那(話)兒 隨處紮營

翡翠宮

原帖由 joeybb77bb 於 09-11-7 20:52 發表
安利.達普美拉說得很透徹…一旦戀愛,男人喜歡在那兒紮營,但是女人喜歡建立一個家。 男人的那(話)兒 隨處紮營

笑c我喇

but佢覺得佢老公只要玩完識返屋企就無問題喎!!!

要求真係低,真係一個極度容易滿足的女人~~~

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

翡翠宮

我老公都好忙架!!!

成日要陪我周圍去玩~~~

我知道佢老公都好忙,因為佢老公要探索唔同黑洞的奧秘

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

首頁

尾頁

跳至