夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

原帖由 ificould 於 10-7-19 01:50 發表
聽她說,最嚴重時看四個心理醫生(在美國),好像没用。她會自閉,把自己關起來,二三個星期內,每天都只吃少少餅乾和水,去厠所和沖涼都等家裡没人才去,其他時間都不出來,亦不開燈,安靜得好像没人在家,房東以為她出門去了玩。我看她時 ...

ificould:
I am in office right now and can only reply in English. Hope you don't mind.
1) where is your friend right now? in HK or in the US?
2) seems like she needs medical and psychological therapy besides support and companion from friends and family
3) do you know what she really wants the most at the moment? e.g. does she want her husband back? Does she want to get rid of the painful feeling? ... etc. Have you asked her?
4) just curious ... how do you know about those details that you mentioned in your post including those scenarios in the US? She told you?

男爵府

你朋友鑽進牛角尖裡,心結在她自己心裡,袛想著自己曾經付出多少...就應該得到回報...沒有了回報深深不忿..自己傷害自己..再說她那認為所謂的付出,也袛不過是夫妻間基本愛的付出.并不覺有多偉大..先不要說那男人如何不對,一段沒了感情的關係,她這樣折磨自己,袛會令男人覺得更加煩厭.告訴她應該好好愛自己....要活得比那男人更好...

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 全為愛 於 10-7-19 13:49 發表

ificould:
I am in office right now and can only reply in English. Hope you don't mind.
1) where is your friend right now? in HK or in the US?
2) seems like she needs medical and psychological therap ...

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

2. 我是好男人裡的前幾名,我一個人在外這麼多年才出軌,是好難得架啦!
(咁無出軌的男人係勿東東?唔係男人?)

3. 我唔會白字黑紙咁寫低給超過us$500贍養費給你,我都要養老婆仔女架,如果我唔俾你,你到時告我未弊!

呢兩句真係經典,我成日話我EX係人粉,極品中既極品,估唔到你朋友個C6係極品中既極品XO!!可以講呢D說話既人,真係連自己都呃埋!!所以佢真係冇咩講唔出口!!因為佢根本都唔認為自己講梗大話!!呢D人精神有問題架,叫你個FD快D走,唔係分分鐘斬死你個FD呀!!

眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

首頁

尾頁

跳至