影視娛樂

跳至

首頁
12345...30

尾頁

珍珠宮

原文章由 bobo 於 07-8-9 11:22 發表
tkkmama, 我知你無呃我呀, 下午果時都好 d, 一到晚上 busy hr 就死得啦, 卡到烚眼訓, final 都係用極速 b 左先枇睇, 不過未睇, 因訓前都未 b 完呀, so 依家都未嘆coffee, 或者落樓下 star. 搵杯頂住先 , 講真 ...

咁又係...我一係中午睇, 一係清晨睇, 如果時間唔就, 入都入唔到架...
太多人知未必係好事也..

係呀...逢星期一,二做架... 又要蛋啦...

[ 本文章最後由 tkkmama 於 07-8-9 11:28 編輯 ]

男爵府

好媽媽勳章

tkkmama , 咁係無 coffee 飲的日子, 你會睇咩? 有咩好介紹?

珍珠宮

原文章由 bobo 於 07-8-9 11:41 發表
tkkmama , 咁係無 coffee 飲的日子, 你會睇咩? 有咩好介紹?

無線既惡吻...哈哈...配音好差..

子爵府

原文章由 tkkmama 於 07-8-9 11:18 發表

真係尋日中午前睇左12杯啦....冇厄你架..

我知係真.

我都找到, 有個網尋日朝早10點已經load左上去有得睇(勁happy), 不過就唔係天使版字幕. 天使版字幕釋得最好.

[ 本文章最後由 mamee 於 07-8-9 13:12 編輯 ]

琥珀宮

我琴晚去苗下,真係已有12集喎,睇哂咯,tkkmama, 你好快手。

土豆雖然有d卡,但我會同時開幾個窗口,即係幾集同時下載,咁就可以睇完一節即睇另一節啦。

真係好溫馨,執栗子果度,睇得人好舒服,其實做日韓混血兒、賣夾餅果個靚仔都唔錯,酷酷地幾有性格。洪店長睇落都好攪野,成個笑看世界、一切睇化但又好有人情味既吊兒郎當老頭,性格特出,佢都搶戲架。

上網頁睇過,總共會有16集。

珊瑚宮

原文章由 SandyKL 於 07-8-9 20:43 發表
我琴晚去苗下,真係已有12集喎,睇哂咯,tkkmama, 你好快手。

土豆雖然有d卡,但我會同時開幾個窗口,即係幾集同時下載,咁就可以睇完一節即睇另一節啦。

真係好溫馨,執栗子果度,睇得人好舒服,其實做 ...

我都睇哂咯~~~,不過我覺得男1個反應有小小出奇,
咩原因佢知道個個都知,點介佢只打男2呢????????????

珍珠宮

原文章由 phoebelamlam 於 07-8-9 20:45 發表

我都睇哂咯~~~,不過我覺得男1個反應有小小出奇,
咩原因佢知道個個都知,點介佢只打男2呢????????????

我既理解係: 男1 覺得連男2 都知, 但男2身為佢大哥都唔出聲, 梗係有私心, 仲有覺得男2對唔住女2, 男1 當女2 係女神架嘛....總之就係煩啦... 總之咁多個角色最憎女2, 仲有少少因為佢似曾x倩....

[ 本文章最後由 tkkmama 於 07-8-9 21:01 編輯 ]

珍珠宮

原文章由 SandyKL 於 07-8-9 20:43 發表

真係好溫馨,執栗子果度,睇得人好舒服,其實做 ...

其實個個店員都有戲架... 個日本人偷去幼稚園睇小朋友, 又係百感交集咁... 真係唔錯呢~~

琥珀宮

係呀,條條線都有趣,個個性格都唔同,日本人及洪店長幼細,崔浩潔個矮個子朋友輕浮、追恩燦個妹既高大男仔粗獷,但各人又可以融洽相處。理套既綠葉都好有睇頭,所以咁好睇囉。

原文章由 tkkmama 於 07-8-9 21:00 發表

其實個個店員都有戲架... 個日本人偷去幼稚園睇小朋友, 又係百感交集咁... 真係唔錯呢~~

[ 本文章最後由 SandyKL 於 07-8-9 21:48 編輯 ]

男爵府

好媽媽勳章

SandyKL, 想請教, 土果邊係咪開左等佢自己播完一次我先再 play 一次係會流暢 d, 唔會點卡架? 因我都曾經試過咁做, 但要等好耐先 play 完一part, 請多多指教

琥珀宮

bobo,

我會開一節出黎,跟住按暫停,你會睇到個顯示器運行,佢會慢慢下載,於是我收細佢,再開另一節,重複以上動作。咁我睇完先前果節,再用同樣方法開第三節出黎,等佢慢慢下載第三節,理個時候,我咪可以睇番之前下載左既第二節囉。

不過有時下載唔到架,我於是會試下關左再開番,如果都唔得,我就會試下佢寫既方法---控制台>網際網絡選項>入到"一般">係"Temporary internet files"有個點擊"刪除檔案",咁再關左土網,跟住再入過,咁就真係會下載之前下載唔到果集。

原文章由 bobo 於 07-8-10 09:38 發表
SandyKL, 想請教, 土果邊係咪開左等佢自己播完一次我先再 play 一次係會流暢 d, 唔會點卡架? 因我都曾經試過咁做, 但要等好耐先 play 完一part, 請多多指教

子爵府

睇倒你地講lee套劇, 跟住就開始睇, 請問到幾時才有13集?

咖啡屋王子:-|

琥珀宮

逢星期三就會出架勒,不過上個星期四居然出埋第12集喎,希望黎緊理個星期又會連續兩日出兩集啦!

原文章由 bkmummy 於 07-8-12 18:44 發表
睇倒你地講lee套劇, 跟住就開始睇, 請問到幾時才有13集?

咖啡屋王子:-|

子爵府

oh! thank you!

原文章由 SandyKL 於 07-8-12 23:15 發表
逢星期三就會出架勒,不過上個星期四居然出埋第12集喎,希望黎緊理個星期又會連續兩日出兩集啦!

男爵府

好媽媽勳章

SandyKL , 唔該晒, 不過我都有試過 press 暫停制, 但見佢好似無郁o既, 我唔知佢係咪仲下載緊呀, 我今晚再試下先, 因呢排真係窒得好勁下:-|

大宅

SandyKL,

想請教:

土果邊, 我次次開都好慢好卡, 另看到幾分鐘就忽然結束.
Thanks!

琥珀宮

bobo,

唔好客氣!我又唔係好覺窒喎。如果佢慢,你反覆試下停左,再點擊番入去再試,我曾經遇到咁既問題,但用理個方法試多幾次,都可以。如果仍然係慢,咁你可以用我之前教既方法,一齊下載兩集,咁當你睇緊第一集時,等第二集慢慢下載,到你睇完第一集時,第二集已經下載完有得睇咯,唔怕亂,可同時下戴3集,咁慢都冇所謂啦。

原文章由 bobo 於 07-8-13 11:55 發表
SandyKL , 唔該晒, 不過我都有試過 press 暫停制, 但見佢好似無郁o既, 我唔知佢係咪仲下載緊呀, 我今晚再試下先, 因呢排真係窒得好勁下:-|

琥珀宮

heihei媽咪:

你理個情況我都遇上過一集,於是我用土網教既方法,之前個回覆我有寫出黎架,即係開控制台,再入去「網際網路選項」,點擊入去,再在「temporary internet files」上,見到「刪除檔案」點擊,將開過的網路畫面消除,根據土網教,就多數唔會有咁既情況。我試過用理個方法,真係掂。

原文章由 heihei媽咪 於 07-8-13 16:53 發表
SandyKL,

想請教:

土果邊, 我次次開都好慢好卡, 另看到幾分鐘就忽然結束.
Thanks!

珍珠宮

好流暢咁飲左第13杯啦....:mrgreen: :mrgreen:俾my 燦笑死我啦....

[ 本文章最後由 tkkmama 於 07-8-15 08:02 編輯 ]

大宅

SandyKL,

唔該哂! 等我試下.

首頁
12345...30

尾頁

跳至