二手市場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

複式洋房

JESSWONG

我贊成你報警, 你還可將你比人惡作劇是事講埋比警察知, 可告多佢一條罪, 因佢洩漏你的個人資料 (未得你同意), 可況一定會查到佢個電腦的IP, 就算佢用公用電腦,係圖書館都會有閉路電視, 佢走唔甩...同埋你記得比埋交收那個人的電話給警察, 佢地會要求那個人返去協助調查, 有排佢煩...
不想醒也不想睡

珍珠宮

kittywong88, 你唔主動出呢攪清楚件事, 事情只會越鬧越大, 快d出呢同人地交代啦!! 你面皮都好厚下喎!

大宅

點解kittywong88咁耐都唔蒲頭回應下既

會唔會已經變左身隱藏o係BK繼續呃人搵食呀??

[ 本文章最後由 waiwing 於 07-10-16 23:16 編輯 ]

大宅

賤到咁!一於報警拉佢啦!

珍珠宮

原文章由 bobosweet 於 07-10-16 23:10 發表
kittywong88, 你唔主動出呢攪清楚件事, 事情只會越鬧越大, 快d出呢同人地交代啦!! 你面皮都好厚下喎!

我怕會得罪左樓主, 所以出左呢個post之後, 要收埋晒d大頭相同簽名&個人網頁, 樓主連人地個電話都可以post出來, 連bb都害, 無咩做唔出架!

大宅

kittywong88,

我是 jesswong 的老公,
若你曾於今晚八時五十分以隱藏號碼來電,
因是我為代接聽, 我估計可能是你打來但聽到男聲便掛線.
因我是負責交收的, 對事情亦了解, 懇請再來電商討.

男爵府

BK Milk勳章

kittywong88做人不要太過份

別墅

從目前雙方資料推斷.. kittywong88 可信程度較低..

jesswong 意思好似係咪.. d 奶粉膠蓋未開封. 但入面錫紙郤開了封呢? 那是如何做到的呢?? 正常要開左膠蓋封邊, 先可以揭開錫紙呢??

奸人堅話齋 : 唔接電話未算差.. 奶粉生秀正人x

[ 本文章最後由 3headmonkey 於 07-10-17 00:51 編輯 ]

洋房

一於你一齊出對質,我唔相信jesswong可以到咁多罐有問題奶粉屈你,如果有真係幫你唔到,認罪吧! 或者可以判輕,唔使坐監! 社會服務令都ok呀!!!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一於報警啦﹗﹗﹗等第三者(police)搞清楚件事﹗公公平平解決啦﹗

伯爵府

甘佢又真係好唔可信...call police啦~

我信jesswong

大宅

睛靈勳章

我bb都係食森永架,如果個膠蓋唔開條封口,係勉強可以開到架,但係點解要咁做呢,真令人費解?

我覺得報警都未必有用,因為佢都可以唔認,佢可以話係你自己開架,呢d咁既人,做埋d咁既野,最緊要自己受反,唔好連累d細既.:tongue: :tongue:

原文章由 my005 於 07-10-17 09:19 發表
一於報警啦﹗﹗﹗等第三者(police)搞清楚件事﹗公公平平解決啦﹗

大宅

D件事一定要賣買雙方自己解決.
我之前都有在BK賣買而受騙, 受騙了才知道有很多人在網上騙人.....不過如果另一方死都唔出來攪清楚, 另一方真的無符, 因為大家只是靠網上留言, 又沒有聯絡電腦....真的神仙都幫唔到喇.

我果時被人騙錢, 騙貨, 有電話, 打比佢, 佢又唔聽, 淨係知佢係荔枝角返工, 都無用喇......

希望你地快D解決問題.....如果賣方唔係有心騙人, 便退回貨, 立即回覆人吧.

賣家交收之前不是有買方的電話嗎? 為什麼交收了又失蹤了, 及.....賣家已經知道此事, 為什麼不立即處理....

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

kittywong88我係你會全數比返錢人以表清白,千幾蚊買返人格咪仲好,d奶粉你都放係屋企咁耐,都預咗浪費晒d奶粉,係咪!
退返錢比人,bk媽咪都會尊重你。

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

伯爵府

大廚勳章 醒目開學勳章

kittywong88

kittywong88,

妳做人都好無品喎! 仲要人道歉,咩嘢人嚟架?
D錢都唔會袋得暖喇!
當為妳家人積福,快快自首喇kittywong88.

大宅

原文章由 DoubleOs 於 07-10-17 10:49 發表
我bb都係食森永架,如果個膠蓋唔開條封口,係勉強可以開到架,但係點解要咁做呢,真令人費解?

我覺得報警都未必有用,因為佢都可以唔認,佢可以話係你自己開架,呢d咁既人,做埋d咁既野,最緊要自己受反,唔好連累d細既.:tong ...

我都覺報警未必有用,不過佢自己都有小朋友,真係小心會自己受番哂囉...你自己都咁冇品,你點教你既小朋友呀,他朝有一日你小朋友知道左,你仲對得住佢咩...作為一個家長,你真係要做個好榜樣俾佢呀,做錯左唔緊要,做錯完唔應,仲要覺得自己冇錯先係最緊要呀!!

大宅

3個不同到期日

奶粉已變色

底部生锈

從面看到奶粉

蓋封條仍在

錫紙開左

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 jesswong 於 07-10-17 15:19 發表
3個不同到期日
http://farm3.static.flickr.com/2225/1595778959_9360fd6f56.jpg?v=0
奶粉已變色
http://farm3.static.flickr.com/2335/1596667102_e5038ad989.jpg?v=0
底部生锈
http://farm3.static.flickr.com/230 ...

禁止訪問

首頁
12345...7

尾頁

跳至