夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原文章由 晞玥 於 31/1/2008 11:19 PM 發表

咁得啦~駛鬼成日都想過黎台灣食咩~
你講到好似好好食咁,食住佢嗰間d野頂下癮先啦~

都話要蚵仔面線、臭豆腐+豬血湯...cheap 野咯~~~~~

男爵府

so sweet ar, 好彩我都有呢D經驗heehee

大肚時住元朗, 差不多晚晚食宵夜, 就係大角咀ge油咋面, 一來一回要成個鐘嫁, 重要1,2點先想食:tongue: :tongue: , 持住大肚wakakakka

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 Vca 於 08-1-31 11:25 PM 發表

都話要蚵仔面線、臭豆腐+豬血湯...cheap 野咯~~~~~

你同個老闆娘講要特別order,叫佢整俾你食啦~

等待驗證會員

原文章由 questioning 於 08-1-31 01:52 PM 發表

我果時大肚都係咁架喎, 突然間好想食某d野, 老公就會去買比我食, 呢d唔係叫任性, 真係愛既表現... 老公錫老婆天公地道, 尤其是大肚真係好辛苦, 希望個個老公都咁錫老婆就好喇.... ...

同意,

男爵府

原文章由 晞玥 於 31/1/2008 11:37 PM 發表

你同個老闆娘講要特別order,叫佢整俾你食啦~

咁我又冇咁VIP...
況且我怕佢果兩個唔係好靚既混血女叫佢阿媽落我毒!
佢兩個成日"及"住我老公!!!!

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 Vca 於 08-1-31 11:48 PM 發表

咁我又冇咁VIP...
況且我怕佢果兩個唔係好靚既混血女叫佢阿媽落我毒!
佢兩個成日"及"住我老公!!!!

"及"住你老公?佢兩個好大個架喇?
鬼咩~你老公咁靚仔,係女都見到"及"啦~

男爵府

原文章由 晞玥 於 31/1/2008 11:56 PM 發表

"及"住你老公?佢兩個好大個架喇?
鬼咩~你老公咁靚仔,係女都見到"及"啦~

十幾歲青春期果d姣婆仔啩~ 成面暗瘡... 我老公睇到都話核突!

咁又係既!!! 嘻嘻~~ :loveliness:

禁止訪問

別墅

我老公都會煑比我食架, :loveliness:
有時個仔半夜先來話肚餓, 老公就吾洗唸即刻去煑野比個仔食, 老公仲會叫埋我一齊食, 雖然怕肥, 但老公煑d野都好好食, 所以每次都會忍吾住食~~

大宅

之前多數我煑宵夜俾老公..
但係最近我有佐, 嘔到七彩, 做乜都無力..
尋晚老公見我嘔哂d 野出黎, 佢揸車去買牛奶俾我飲囉..

大宅

this is true ga..
he did offer me banana only, nothing else:tongue: :tongue:
I am not as lucky as u to have a loving, caring and handsome hubby..

hey when will have chance to let me look look yr handsome hubby ar:mrgreen: :mrgreen: by the way, I also live in UK but there no TW restaurant here:tongue: :tongue:

原文章由 Vca 於 08-1-31 21:27 發表

唔好意思~ sorry~ 我知唔應該笑...但係我睇到依度真係忍唔住笑出聲... banana?

男爵府

原文章由 pigpig78 於 1/2/2008 01:21 AM 發表
this is true ga..
he did offer me banana only, nothing else:tongue: :tongue:
I am not as lucky as u to have a loving, caring and handsome hubby..

hey when will have chance to let me look look yr handsome hubby ar:mrgreen: :mrgreen: by the way, I also live in UK but there no TW restaurant here:tongue: :tongue:

我唔鍾意第二個女人"及"我老公!!! ( ~)

翡翠宮

原文章由 eva1320 於 08-1-31 23:32 發表
so sweet ar, 好彩我都有呢D經驗heehee

大肚時住元朗, 差不多晚晚食宵夜, 就係大角咀ge油咋面, 一來一回要成個鐘嫁, 重要1,2點先想食:tongue: :tongue: , 持住大肚wakakakka ...

係咪楓樹街好出名個檔?
真係好好食咖 講起都肚餓..

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

你老公真係好好, 我老公采我都傻, 我煮比佢食就有......

原文章由 Vca 於 08-1-31 18:58 發表

死嘞~ 我又未大肚...但我一想食叉燒或者牛腩飯時,老公一定會去買比我! 但揸車去要成15分鐘,泊得車來買埋野...一來一回最快都要45分鐘先返到屋企......我多數係半夜三更先想食既~ 所以motorway 冇咁多車,如果唔係唔 ...

男爵府

原文章由 77777 於 1/2/2008 09:54 AM 發表
你老公真係好好, 我老公采我都傻, 我煮比佢食就有......

可能老公可憐我啩 - 為咗佢我要嫁到咁遠,由原來香港乜都有,但到依度只有叉燒+牛腩飯......

珍珠宮

原文章由 Vca 於 08-2-1 05:48 PM 發表

可能老公可憐我啩 - 為咗佢我要嫁到咁遠,由原來香港乜都有,但到依度只有叉燒+牛腩飯......

點解唔見我老公可憐我既.....

男爵府

原文章由 晞玥 於 1/2/2008 06:29 PM 發表

點解唔見我老公可憐我既.....

因為妳唔可憐嘛! 妳果度有蚵仔面線、臭豆腐+豬血湯........

珍珠宮

原文章由 Vca 於 08-2-1 06:31 PM 發表

因為妳唔可憐嘛! 妳果度有蚵仔面線、臭豆腐+豬血湯........

我唔鬼同你講呀~
日日都蚵仔面線、臭豆腐+豬血湯....

男爵府

原文章由 晞玥 於 1/2/2008 06:47 PM 發表

我唔鬼同你講呀~
日日都蚵仔面線、臭豆腐+豬血湯....

大宅

煮宵夜就未試過...但係試過半夜1點溜去食粥同大清早6點上大帽山飲茶...都幾癲...
laughin' to keep from cryin'

首頁

尾頁

跳至