夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

琥珀宮

女仔人家有mug理由同個男仔chat d 咁既野, 係男仔都會覺同你出黎玩, 大家happy就算!

講真我覺得樓主同個男仔一樣cheap !

原文章由 kayan_329 於 08-4-19 23:22 發表
我打算做癮君子~BLOCK O左佢MSN!! 我覺得佢當我係雞都不如~~因為我覺得佢只係想我令佢開心~~因為尋日佢仲係MSN講明~~要我幫佢"奶"下面...佢話一定幫我"奶" 我話唔好~好核突。。。佢同我講話係好基本~~佢當我低B咩~~ 基本 ...

大宅

係每次我地講開平時野~~佢都講呢d, 不過我又唔想比D朋友知...咪想上o黎問o下你地LOR?? 不過我可能點都要見到佢一次~~ 因為我要比返d煙同香水佢~~不過個男仔絕對唔係靚仔,又固干...... 不過我覺得鐘2一個人唔係為錢~而係為愛(即係比人錫...唔係指另一個...唔好誤會AH) 我打算比埋d野佢就會避開佢~~我諗到時佢都知咩野事啦?? 不過希望唔好係街見到佢

琥珀宮

你係話 唔好"奶" 定 唔好講 ? 有好大分別 law!

原文章由 kayan_329 於 08-4-19 23:22 發表
我打算做癮君子~BLOCK O左佢MSN!! 我覺得佢當我係雞都不如~~因為我覺得佢只係想我令佢開心~~因為尋日佢仲係MSN講明~~要我幫佢"奶"下面...佢話一定幫我"奶" 我話唔好~好核突。。。佢同我講話係好基本~~佢當我低B咩~~ 基本 ...

大宅

原文章由 yucopooh 於 08-4-19 00:06 發表
樓主,
不如甘啊~同佢講:我俾錢你紮左佢啦~甘咪唔驚大肚囉~

大宅

煙同香水值幾$,掉左佢啦,費事比佢有機可乘.

原文章由 kayan_329 於 08-5-4 15:36 發表
係每次我地講開平時野~~佢都講呢d, 不過我又唔想比D朋友知...咪想上o黎問o下你地LOR?? 不過我可能點都要見到佢一次~~ 因為我要比返d煙同香水佢~~不過個男仔絕對唔係靚仔,又固干...... 不過我覺得鐘2一個人唔係為錢~ ...

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

妹妹,你係咪仲係加拿大讀緊書?
記得你上次話今次返去會好好讀書架喎?
好多留學生都會拍拖,但你要識保護自己呀!
父母想你好好讀書先比咁多錢供你,
如果攪出個大頭佛,你仲點讀上去?
呢個唔係好男仔,佢對女性最基本尊重都無,
仲講埋d 咩「奶」吖、「射」吖咁,
你認為佢會同你做人世?如果行錯一步,
到你有一日遇到一個好男仔,
我肯定你會後悔無留番比佢囉,你諗真d 喇。

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

agree 比d心機讀書
唔好浪費父母的$$和心血啦

想拍拖來日方長
珍惜自己

複式洋房

這個東西是否禽獸,有獸性無人性.這樣的動物不要也罢 小妹妹要帶眼識人,一失足成千古恨,影響自己一生的事情要考慮清楚.:

大宅

我想問呢~~如果返去...我去銀行存返比佢得唔得O架D錢~~因為佢匯O左錢叫我幫佢買野~~ 但佢比O既係HK$!! 我係咪應該去CA O既銀行換返加幣比佢~~ 其實我而家都NG係好想幫佢買野~~我都唔想見到佢~~ 不過我可以唔幫佢買野~~但一定唔可以拎O左人地果幾百蚊就唔比返人~~我有咩方法 可以見唔到佢~~但又可以比返D錢佢O架!!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 畀面勳章

樓主存返d 錢去佢銀行account 咪ok ^^~
呢d人唔好再見啦,點知到時佢會唔會傷害你~樓主小心~小心~

大宅

一罐可樂~我想問呢...係CANADA 可NG可以直接存HK$比返佢~~ 如果我用佢D HK錢找返CANADA$ 佢少O左咪懶我拎O左佢D錢用咪死~~而家覺得佢越來越鐘2屈人!! 尋日同佢熱鬧交...佢終於講幫佢買完野就唔會再理我!! 我就話我係義務幫佢買野~~ 仲要我去D 唔就腳O既郵局先拎到錢~~我車錢都"SI"O左比佢啦...... 之後佢竟然同我講佢火滚先會咁講~~唔係真心話WOR...佢仲好笑...同我講話D煙同香水係CANADA都有...不過貴WOR!! 佢估我好好力幫佢拎野咩~~又要拎自己野...又要幫個女仔帶化妝品果d ...不過而家最煩O既係點開口同埋驚佢冇銀行戶口咪死!! 我打算用我果日趕住上機~所以幫你買唔到野為藉口...不過D錢佢叫我見面比佢咪死!1

男爵府

Kayan, Canada Bank only accept deposit CA$ & US$, you need to exchang HK$ to Canadian$ in HK.

原文章由 kayan_329 於 08-5-6 02:49 發表
一罐可樂~我想問呢...係CANADA 可NG可以直接存HK$比返佢~~ 如果我用佢D HK錢找返CANADA$ 佢少O左咪懶我拎O左佢D錢用咪死~~而家覺得佢越來越鐘2屈人!! 尋日同佢熱鬧交...佢終於講幫佢買完野就唔會再理我!! 我就話我係 ...
愛一個人的優點而誠心接納他全部的缺點,就是婚姻最偉大的地方。

大宅

THZ~~如果去對換少過佢之前寄果D咪要我去貼返比佢=.=

男爵府

yes, 對換sure will 少過佢之前寄果D ka.
If you don't want to 貼返比佢, maybe you can buy it for him than mail to him or ask friend pass it to him la.

原文章由 kayan_329 於 08-5-6 18:35 發表
THZ~~如果去對換少過佢之前寄果D咪要我去貼返比佢=.=
愛一個人的優點而誠心接納他全部的缺點,就是婚姻最偉大的地方。

首頁

尾頁

跳至