跳至

首頁
12345...99

尾頁

大宅

朗b係廣華出世,因為頭太大要入兒科觀察,由出世跟佢到依家啦.定期返去check住. 今次本來係最後一次架啦,撞岩佢病, 咪睇埋囉.呢個醫生又好好人, 仲安排埋下個星期再去覆多次診. 我諗住一次去叫佢睇下包皮, 睇下洗唔洗割.  
原文章由 chickenwing2006 於 08-12-2 18:21 發表
朗 b ma,

點解仲可以去廣華覆診既 ?? 仲有甘多野 tim ,
真係平平平呀 !

個日去 doctor 唔記 duck 叫佢開支 cream
比 cash 茶爆拆 .... 去龍成買要 $ 95 呀 .....
真係 c 蠢

...

大宅

ai, 真係個個都病呀~~ 返左一個月學,有一半時間都係病緊.真係好慘.

in左創價既小朋友,good luck to all of u. 希望多d好消息啦, 唔好好似kv咁, 唔收細仔咁衰.
原文章由 xanax1mg 於 08-12-2 22:49 發表
叻叻都係...又打敗仗, 聽日再去見E生

見幼稚園O個邊話, 創價聽日有信收WOR

大宅

想問下點解您會想問醫生割包皮既??? 咩情況之下要割, 我之前都有呢個擔心???

原文章由 HoneySu 於 08-12-2 23:20 發表
朗b係廣華出世,因為頭太大要入兒科觀察,由出世跟佢到依家啦.定期返去check住. 今次本來係最後一次架啦,撞岩佢病, 咪睇埋囉.呢個醫生又好好人, 仲安排埋下個星期再去覆多次診. 我諗住一次去叫佢睇下包皮, 睇下洗唔洗割.  
...

大宅

因為呢, 朗b個jj 有時會紅紅地, 同埋佢weewee 時會谷到好似個波波咁脹晒. 而且個出weewee個出口, 係會向左or向右. 唔係向下. 其實幾個醫生都話過應該要割. 但可以等到大少少再決定. 入小學前係最佳時候喎. 到時就sure 佢有無咁既需要.
原文章由 lsmile 於 08-12-2 23:29 發表
想問下點解您會想問醫生割包皮既??? 咩情況之下要割, 我之前都有呢個擔心???

大宅

我成日以為過長先要割! 男仔都係比較擔心呢d!

原文章由 HoneySu 於 08-12-2 23:45 發表
因為呢, 朗b個jj 有時會紅紅地, 同埋佢weewee 時會谷到好似個波波咁脹晒. 而且個出weewee個出口, 係會向左or向右. 唔係向下. 其實幾個醫生都話過應該要割. 但可以等到大少少再決定. 入小學前係最佳時候喎. 到時就sur ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

NIC MA,

我有叻 MA 個封呀... 而家比你啦 !!

原文章由 jlac 於 08-12-2 23:16 發表
叻媽

唔知你方唔方便e-mail 封求位信sample比我呀.

大宅

長係要割既其中一個原因, 個出口太窄就係另一個原因要割啦.
原文章由 lsmile 於 08-12-2 23:49 發表
我成日以為過長先要割! 男仔都係比較擔心呢d!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 HoneySu 於 08-12-2 23:45 發表
因為呢, 朗b個jj 有時會紅紅地, 同埋佢weewee 時會谷到好似個波波咁脹晒. 而且個出weewee個出口, 係會向左or向右. 唔係向下. 其實幾個醫生都話過應該要割. 但可以等到大少少再決定. 入小學前係最佳時候喎. 到時就sur ...

我家姐個仔都係咁架,不過e生話都唔一定要割,同佢沖涼時要反起包皮洗,咁唔會咁易發炎bor,同埋割你要預佢痛一week,我媽咪做保母時湊過一個要割,我見到佢一去wee wee痛到喊,好悽涼

[/url]

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 xanax1mg 於 08-12-2 22:49 發表
叻叻都係...又打敗仗, 聽日再去見E生

見幼稚園O個邊話, 創價聽日有信收WOR

聽日有信,好緊張呀mouth:
希望大家都有2好消息啦

[/url]

公爵府

畀面勳章

小穎都係咁架喎, 係咪要睇醫生?

歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

大宅

cash ma

收到喇, 唔該晒你, 今日cash 好d末, 仲有冇燒

原文章由 chickenwing2006 於 08-12-3 00:10 發表
NIC MA,

我有叻 MA 個封呀... 而家比你啦 !!

男爵府

原文章由 cookiengau 於 08-12-2 14:02 發表
work 唔 work?

都仲有咳呀, 訓覺都有咳醒, 今朝食第3次啦, 希望得啦

大宅

頭先上聖母幼稚園個網頁見到有nic nic個no. 收左上午班呀, 我唔知佢有冇打錯呀, 因為我仲未收到信架, 佢寫住話12月2日前收到信先被取錄架, 我到而家都收唔到呀, 反而朗b早幾日已經收到喇, 唔知係唔係我眼花睇錯個no.呢

男爵府

原文章由 jlac 於 08-12-3 09:58 發表
cash ma

收到喇, 唔該晒你, 今日cash 好d末, 仲有冇燒

比埋我得唔得呀..唔該哂..

子爵府

好媽媽勳章

朗b媽,win,
曦曦都係咁ga...
醫生話佢個包皮果到長左小小,不過都可以睇下先...
原文章由 winwin815 於 08-12-3 09:52 發表
小穎都係咁架喎, 係咪要睇醫生?

男爵府

原文章由 jlac 於 08-12-3 10:00 發表
頭先上聖母幼稚園個網頁見到有nic nic個no. 收左上午班呀, 我唔知佢有冇打錯呀, 因為我仲未收到信架, 佢寫住話12月2日前收到信先被取錄架, 我到而家都收唔到呀, 反而朗b早幾日已經收到喇, 唔知係唔係我眼花睇錯個no ...

可能地區問題未收到者, 一係打電話去問問隱陣d....

男爵府

嵐嵐番左學成2個月, 都無喊成個幾月架啦, 今日送佢番學, 撞arm 有小朋友喊咁老師抱佢入課室, 嵐嵐見到人地喊, 佢自已又喊埋一份, 仲大叫媽咪..真係心痛c 我啦...搞到我係學校門口遲遲都唔捨得走...因為我仲聽到佢喊聲...鬼咁大聲...

大宅

朗朗都係, 下個星期返qe覆診都順便問一下先.

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

aiya ... 我唔係好明添

wee wee 時邊度谷到波咁脹呀 ?

我細囝上次入學前去醫生度 body check, 醫生都有問同一番說話, 乜谷到成個波, 又話 jj 口太細, 可能包皮長要割喎 !

到依家我都唔 sure, 問 hb 又話唔識 ! 唉 ...

子爵府

醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章

叻叻尋晚成晚鼻塞到瞓唔到, 自己坐起身喊, 9到我都想
今朝睇左e生, 又係感冒菌作怪
係e生度撞到cash, 佢好無精神呀

希望所有bb都快d好返啦

首頁
12345...99

尾頁

跳至