夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

我覺得你好唔掂囉,點解係女就好唔開心呀,bb 係天賜既,仔女都係自己既,點解要咁呀?講真我覺得你無資格做bb 既媽咪,而係仔係女唔到你話事!

子爵府

原帖由 kakakaBB 於 09-1-13 21:58 發表
個BB五個月, 今日去左照, 係女黎, 大家都好唔開心, 因為個個都想係仔, 果時我只係懷疑佢, 但唔知係咪真係有, 同佢一齊六年, 我十幾歲就跟佢, 我一心都係想同佢結婚生BB, 今次有左, 我先唔想落, 我地大家都想努力搵錢 ...

吾好再留戀佢喇! 照咗係女就吾開心呢D反應, 某程度上已經知個男人係點架喇,醒吓啦...! 早D離開佢,比自己重生啦! 呢D人連朋友都吾好做喇!
TAKE GOOD CARE OF YOURSELF FIRST!

伯爵府

留得住個人, 留唔住個心, 仲要累埋個bb, 樓主你醒吓la....

大宅

咁你重唔醒?!!件事只會月拖月長月痛苦

原帖由 kakakaBB 於 09-1-13 21:59 發表
果日我話搬走, 我諗住佢會追我, 點知佢冇....

珍珠宮

問心講我反而擔心你個BB多些, 你根本就利用個BB嚟keep 住個男人, 而家係女你又話你唔開心,我好懷疑你到底愛唔愛個BB囉!

原帖由 BBR 於 09-1-14 11:26 發表
咁你重唔醒?!!件事只會月拖月長月痛苦

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 kakakaBB 於 09-1-13 21:58 發表
個BB五個月, 今日去左照, 係女黎, 大家都好唔開心, 因為個個都想係仔, 果時我只係懷疑佢, 但唔知係咪真係有, 同佢一齊六年, 我十幾歲就跟佢, 我一心都係想同佢結婚生BB, 今次有左, 我先唔想落, 我地大家都想努力搵錢 ...

妳咁既反應, 我都好失望!!! 等個bb慘!!!!!

洋房

你無必要理會佢究竟你走左後, 會唔會有另一個女主人入主你間屋, 你需要諗, 只係你和你肚入面個 bb 日後的生活就夠了, 千萬不可將 bb 交給他, 試問佢帶著你個 bb, 跟另一個女人生活, 那女人真的會善待你個 bb 嗎 ? 你現在要開始集合你老公和那個女人通姦的証據, 方便日後法庭把 bb 給你照顧 !

男爵府

畀面勳章

Sorry....I don't think he loves you anyway....you really need to consider your future la....likely he must leave you in the future......

公爵府

2024年龍年勳章 環保接龍勳章

簡直滴汗~~,你好自私Ah,禍害3個人。

伯爵府

你好討厭呀. 有bb係上天既恩賜, 你都唔愛錫佢, 咁你仲留來做咩呢?
難為我呢d想要bb既女人, 想要1個都唔得.
你應該要好好珍惜呀.
至於你C6, 算罷啦! 你自己心知肚明, 佢有幾愛你呢?

別墅

真係唔明點解你同佢結婚

大宅

你又唔鐘意, 你老公又唔鐘意, 不如唔好要. 因為你老公都唔會為左個女而一心一意同你一齊(本人覺得就算係仔, 佢好鐘意都唔會, 因為佢已經唔鐘意你). 第時BB出左世只會家嘈屋閉, 小朋友發展都好有問題.

如果我係個BB, 我寧願等多幾年再投過胎去個幸福家庭都唔想有個咁既童年.

男爵府

太單純了...婚姻就咁簡單咩...

其實真係唔好再拖呢...
對肚裡的bb冇益,,,
加上爸爸已經變左心...
再返來..都可能日後都會再發生,
係我bb就唔要呢...
妳自己想清楚呢...
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

男爵府

妳真係傻~~ 婚姻唔係用條件來交換...
妳訓醒咪呀~~
一齊五年都習慣左...不如唔好結婚~~
又得佢出去搵果個女人囉~~
況且妳們都沒有幸福~~
真係自己玩自己~~
妳d情緒係由妳自己做成的...
都唔係妳錯~~ 何必再強求大家呢...
乾乾脆脆做自己想做的事...
仲有開心的日子給自己過的.

原帖由 kakakaBB 於 09-1-12 12:49 發表
我知道佢好鍾意仔, 我諗住生個仔,可以留佢係身邊, 佢成日話要做野, 好忙冇時間陪到我, 我同佢一齊五年都已經慣左!

以家我d情緒成日都唔穩定, 成日都唔開心, 佢話佢冇再搵果個女人, 但係我唔信, 我一諗起就會喊, 就 ...
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

男爵府

係仔係女都係自己~有d人可能連想生bb都無得生啊~你太過份了~知道係女就唔開心~如果我自己有個女不知幾開心~你老公係愛你係仔係女都鍾意~自問我地如果仲可以養得起多一個~我同老公都會生多個~你估要有bb話有就有~要仔就有仔架咩...我都想要女~我都2個仔啦~咁點~都係自己生~咪一樣係咁錫~你要個仔黎cool男人~無用架啦~咩世紀啊~你now係咪2幾歲~我都係2幾~你咪咁細個同無腦啦~就做人阿媽了~

大宅

生個仔cool 住個男人真係冇用o架, 我個fr 就係咁諗, 到生左有次鬧交佢老公叫佢帶埋個仔走添呀

別墅

其實你現在要做的是先好好養好身體,陀好個bb,個男人說唔好再浪費時間精力去想!將來生仔也好生女亦她都是自己,要為自己及bb而活,不要再為那個男人而活!好好收拾心情,同bb過新的生活啦!你同他假若是有緣的話,即使關係攪到幾惡劣都分唔到,如果無緣的話,怎勉強都無用!不過如果緣不重的話,是不會結婚生仔!

千萬唔好再同佢糾纏!唔好再理佢,唔好再搵佢!我的情況同你差不多,不個我就無佢結婚,而家我同bb都不知幾開心!天無絕人之路,此處不留人,自有留人處,放心啦!交比個天同你安排啦!個天是有眼,有天理呀!努力!加油!

子爵府

原帖由 bcys 於 09-1-15 22:28 發表
天無絕人之路,此處不留人,自有留人處,放心啦!交比個天同你安排啦!個天是有眼,有天理呀!

我選擇離婚當日同樣有這個想法!
樓主:你仲細,好多嘢都可以返轉頭,人地對你吾好,你都要為自己好,吾好愧對你父母!

大宅

你地大家都唔開心,不如唔好要啦!
等二時個bb會好慘!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

勉強無幸福
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

首頁
12345...6

尾頁

跳至