跳至

首頁
12345...95

尾頁

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 Cammy3007 於 09-6-18 15:46 發表
同事突然戴口罩, 原來她上午有少許喉嚨痛, 下午更加痛, 所以戴口罩, 嚇得我們吖
不過剛才IT人上來, 冇戴口罩, 他話他女兒在ST. PAUL讀 ...

唔戴你仲驚

公爵府

打完成篇BLOG, 按發表時冇晒
次次IT人才來攪完機, 一定有問題發生

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 Cammy3007 於 09-6-18 17:25 發表

打完成篇BLOG, 按發表時冇晒
次次IT人才來攪完機, 一定有問題發生

响草稿有無呀

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

今日足足開咗6個鐘冷氣 熱到飛起!!!

大宅

我開足24h........
原帖由 醜樣豬 於 09-6-18 20:39 發表

王國長老

原帖由 3.2. 於 09-6-18 21:39 發表
我開足24h........

太凍頂唔順~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-6-18 20:39 發表

下晝得我一個, 都係靠把風扇咋...
到佢哋瞓覺先開, 一房一部, 咪話唔甘

大宅

唉.........咪係!!!開,又要著外套,唔開又熱到cccccccccc!
原帖由 醜樣豬 於 09-6-18 21:42 發表

太凍頂唔順~

王國長老

小倩,早兩晚謙謙流鼻血,C6唔放心叫我今日帶佢去睇E生,結果當然係我哋太多疑啦,跟住醒起你叫我問發展問題,我問黃E生謙謙同YY係咪發展正常,佢話佢兩個完全符合生長線呀(him 50線~35lbs/101cm , YY 75線~30lbs/91 cm)!anyway多謝提醒

p.s.小K今日仲有無咳得咁勁??拍到D痰出黎未??

王國長老

原帖由 醜樣豬 於 09-6-18 21:52 發表
小倩,早兩晚謙謙流鼻血,C6唔放心叫我今日帶佢去睇E生,結果當然係我哋太多疑啦,跟住醒起你叫我問發展問題,我問黃E生謙謙同YY係咪發展正常,佢話佢兩個完全符合生長線呀(him 50線~35lbs/101cm , YY 75線~30lbs/91 cm)!a ...

噚晚食咗6支葯, 瞓覺一聲咳都無...
今日返學佢話有少鼻水, 我估係佢捽過鼻啫
接咗佢放學返嚟到依家瞓咗, 都無咳無乞嗤!

小K: 18kg / 108cm
豬弟同YY一樣

王國長老

原帖由 小倩 於 09-6-18 22:15 發表

噚晚食咗6支葯, 瞓覺一聲咳都無...
今日返學佢話有少鼻水, 我估係佢捽過鼻啫
接咗佢放學返嚟到依家瞓咗, 都無咳無乞嗤!

小K: 18kg / 108cm
豬弟同YY一樣 ...

叻仔 你今日定係上星期係咪觀課呀???

王國長老

原帖由 醜樣豬 於 09-6-18 22:24 發表

叻仔 你今日定係上星期係咪觀課呀???

你講小K?
停課前嘅星期三

別墅

其實我想問關於呢個問題好耐, 有無人知可以去邊樹check 下.因為rachel 實在係矮得太交關, 而家5歲幾, 先得105左右, 我去健康院check, 佢哋就話佢within 條線就無問題, 大佬係, 佢喺第3線以下, 咁同喺線外有咩分別呀, 又唔比我見醫生... 都唔知去邊度check 好.

原帖由 醜樣豬 於 09-6-18 21:52 發表
小倩,早兩晚謙謙流鼻血,C6唔放心叫我今日帶佢去睇E生,結果當然係我哋太多疑啦,跟住醒起你叫我問發展問題,我問黃E生謙謙同YY係咪發展正常,佢話佢兩個完全符合生長線呀(him 50線~35lbs/101cm , YY 75線~30lbs/91 cm)!a ...

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 臭Bee媽 於 09-6-18 23:19 發表
其實我想問關於呢個問題好耐, 有無人知可以去邊樹check 下.因為rachel 實在係矮得太交關, 而家5歲幾, 先得105左右, 我去健康院check, 佢哋就話佢within 條線就無問題, 大佬係, 佢喺第3線以下, 咁同喺線外有咩分別呀, ...

阿豬係喺謙謙同YY平時睇開嗰個醫生度CHECK架咋, 傻B一歲前都係由法國醫院個兒科CHECK架咋!

王國長老

原帖由 臭Bee媽 於 09-6-18 23:19 發表
其實我想問關於呢個問題好耐, 有無人知可以去邊樹check 下.因為rachel 實在係矮得太交關, 而家5歲幾, 先得105左右, 我去健康院check, 佢哋就話佢within 條線就無問題, 大佬係, 佢喺第3線以下, 咁同喺線外有咩分別呀, ...

有無睇開C+E生?如果有去佢度睇就得嘞,不過,其實rachel都好標準吖,女仔無需太大件,嚇C人架

王國長老

morning

公爵府

morning 就快又落大雨了

王國長老

好嬲, 勁嬲, 超嬲...
想爆粗打人呀

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 小倩 於 09-6-19 10:45 發表
想爆粗打人呀

咩事呀?

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 小倩 於 09-6-19 10:45 發表