懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

反對 x 10000000000000000000000
9w1d  2.41cm / 10w2d  3.46cm (吳弓彈) / 13w 6.69cm (揮手2次) / 16w1d BPD 3.09cm(4oz) / 18w4d BPD 4.21cm 9oz

別墅

I have already called the hotline and report our concerns.

All mama, pls call the hotline and express your concern!!!

別墅

I have 致電衛生署熱線 :

TEL 21251111 投訢,at 2am, the lady picked up the phone quick and seems like helpful.

Call Call Call la!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Hi,

各位, 我星期一會send比以下立法會議員辦事處跟進, 請反對者留言:

郭家麒議員
[ 醫學界* ]

birth 5.3lbs
1M 7.9lbs ; 2M6D 10.8lbs ; 3M4D 11.5lbs ; 4M8D 13.78lbs ; 1Dto5M 14.7lbs ; 6.5M 16.2lbs ; 9M 16.5lbs ; 10M 17.8lbs ; 13M 19.2lbs

大宅

反對!!!

複式洋房

反對!!!

複式洋房

好媽媽勳章

反對反對反對反對反對
反對反對反對反對反對
反對反對反對

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

反對反對反對反對反對

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

反對反對反對反對反對!!!

反對政府漠視大肚婆及高危人仕安全!!!

別墅

強烈反對 強烈反對 強烈反對 !

別墅

反對!!!反對!!!反對!!!反對!!!

複式洋房

好媽媽勳章

強烈反對政府漠視大肚婆的安全!!!

一起反對吧!!!

複式洋房

反對!!

大宅

Disagree!!!

We're at high risk. Who can be responsible for our life and bb's life? No one!

大宅

Disagree!!!

We're at high risk! Who can be responsible for our life and bb's life? Nobody!

On the street, many ppl don't wear masks, even they have flu.

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章

極力反對呀!!!!

我係香港人都覺得香港人自私呀, d人成日話H1N1有藥醫唔係好勁, 其實點先為之勁喎, 個個人都係醫生咩? 唔通真係等到有人因為呢隻病而死先叫夠勁呀?

人人都識話做母親偉大, 人人都有媽咪生, 但係點解有事時唔諗下點樣可以保障到d大肚婆呀? 懷孕期間, 孕婦已經有好多野要擔心, 點解仲要我地去擔心埋呢樣野? 唔可以比我地輕輕鬆鬆咁生個bb出黎

大宅

强强强强强强强强强强强强强强强强强
烈烈烈烈烈烈烈烈烈烈烈烈烈烈烈烈烈

反反反反反反反反反反反反反反反反反
對對對對對對對對對對對對對對對對對

waowaoB ~ 7 Lbs

大宅

當然反對啦, 自從香港有人感染出街,返工放工時搭車已好驚, 原本大肚婆已經有好多嘢要擔心啦, 而家仲咁!

大宅

好媽媽勳章

強烈反對!!! 政府咁做, 太過無視我哋這些高危一族啦...

首頁

尾頁

跳至