興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

cheap 嘢佢唔用架噃
原帖由 3littlepigs 於 09-9-25 10:26 發表
百六蚊之嘛,我邊有我Lo Mo 0甘富泰jet~~:mrgreen: :mrgreen:

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

嘩~好正喎.......
原帖由 3littlepigs 於 09-9-25 11:32 發表
真係好正wor....

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2622455-1-1.html

珍珠宮

打完風果日o既事啦!

我都想知另一個討論區即係邊
原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-9-25 11:51 發表
咦..........我想知

........其中一位一直支持我們、協助我們管理討論區的版主,把我們其它版主在 版主樂園 的討論複製到另一討論網站,........

........故這次的確有不少會員因宣傳另一討論網站而被禁止發言 ...
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

:lol :lol :lol
承你貴言
原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-9-25 11:41 發表
祝天天順利

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

承你貴言
原帖由 3littlepigs 於 09-9-25 11:50 發表
祝一抽即中

珍珠宮

多謝多謝
原帖由 小草 於 09-9-25 11:44 發表
順利順利:)

王國長老

王國長老

鎖您,我與世無爭,所以唔知邊個...........

........其中一位一直支持我們、協助我們管理討論區的版主,把我們其它版主在 版主樂園 的討論複製到另一討論網站,........

........故這次的確有不少會員因宣傳另一討論網站而被禁止發言 ...
(~'.'~)  (^.^ )*^-^*

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Have a nice weekend~~

我要返歸---〉

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我要等運輸過黎攞貨,聽日要裝入貨櫃呀~
佢話今日唔攞就聽日上午攞,要我聽日突登返來,我寧願等佢夜d喇~:(
原帖由 3littlepigs 於 09-9-25 17:50 發表
Have a nice weekend~~

我要返歸---〉

王國長老

王國長老

原帖由 小草 於 09-9-25 18:02 發表
我要等運輸過黎攞貨,聽日要裝入貨櫃呀~
佢話今日唔攞就聽日上午攞,要我聽日突登返來,我寧願等佢夜d喇~:(
(~'.'~)  (^.^ )*^-^*

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 cookie 於 09-9-25 18:38 發表

子爵府

冇事就好啦.....你自己都要take care ar
原帖由 JENNYSKY 於 09-9-25 06:41 發表
早晨各位~~
細仔野到隻野,唔係姓豬gar:) ,只係上呼吸度感染,不過都仲有燒,另仲有一個驗血報告未出,今日出呱~
今日放假全程陪仔,希望佢可以快d出院.
多謝大家關心 ...

子爵府

祝順利入選!!!!
原帖由 webjen 於 09-9-25 11:40 發表
今日小一開始交表,了左件心事 mouth:mouth:" />

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 3littlepigs 於 09-9-25 10:17 發表
之前屋企部人頭豬壞左,剛有人買左部 netbook 比我,自己整掂左個 wireless router, 未訓咪返下來囉~
睇到眼都濕
路遙知馬力,日久見人心!

水晶宮

原帖由 cookie 於 09-9-25 10:17 發表

<A href="http://forum.baby-kingdom.com/thread-2619271-1-1.html" target="_blank">http://forum.baby-kingdom.com/thread-2619271-1-1.html
& .... 即係點解?

水晶宮

原帖由 小草 於 09-9-25 10:22 發表
駛唔駛 8 舊幾水呀~:mrgreen:
Ooooooh .... sorry ....

唔同層次係唔會明白 gar 嘞

水晶宮

原帖由 3littlepigs 於 09-9-25 10:26 發表
百六蚊之嘛,我邊有我 Lo Mo 0甘 富泰 jet~~:mrgreen: :mrgreen:

水晶宮

原帖由 cookie 於 09-9-25 15:08 發表
鎖您, 我與世無爭, 所以唔知邊個...........
睇吓 #12

有件事不吐不快, bk 并沒有和會員立約不准會員上其他討論區,所以各會員有去留自由,我相信不少bk會員亦不止上bk一個forum。而某新forum 亦沒有要求會員不可再上bk,某些離去的會員只是有感於bk好像很介意這班吹水c9太阻礙他人 ,所以另找一個歡迎他們可以''任意吹水,少點規限''的地方聚腳。由於各人立場不同,不想再抖纏於誰是誰非了.....................

在BK立場,有權委任或革除任何一位版主,我只想澄清一件事,就是把BK其它版主在 版主樂園 的討論複製到另一討論網站的是KxxxxLxxx,并不是月希 ,k前版主在某新forum 內危言聳聽,說bk 打算將所有在新forum 登記的 bk會員列為黑名單,并copy 一段版主對話作為佐證,當時有人對該所謂''版主''及對話存疑,認為有人居心叵測,故意搞風搞雨,意圖挑釁雙方不和,或想恐嚇各人回巢邀功; 月希只是確認該段對話的確是版主間內的對話,并為bk管理層講好話,希望大家體諒BK 大臣一時重口之言云云............想不到bk 聽信某些人片面之言,革除月希版主之職,更想不到月希仍為bk 講好說話,認為大臣你只是一時之氣,bk 管理層亦有為難之處................

以上所講皆為真言,只不過大臣貴人多事忙,有些事項可能只是聽信他人匯報,難免有所偏差 ; 如不介意,請到新forum 和管理員溝通一下,應該可以澄清疑問,謝謝!

睇吓 #24
回應:
BK 都算係咁, 唔要錢, 肯 cut 廣告, 又開個新區係自由隔離俾你地用, 重想點呀, 你地 d 吹水文, 唔係圍內人, 係唔會睇架, 好心唔好阻住地球轉

水晶宮

原帖由 3littlepigs 於 09-9-25 11:32 發表
真係好正wor....

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2622455-1-1.html

水晶宮

原帖由 webjen 於 09-9-25 11:40 發表
今日小一開始交表, 了左件心事 mouth:mouth:" />
祝 QQ 順利被取錄

首頁

尾頁

跳至