跳至

首頁

尾頁

伯爵府

原帖由 elkykit 於 09-10-28 11:41 PM 發表

係呀...放鬆d啦 wallace 咁叻仔, 一得會有好表現架

今日同佢去仙縱林果度食lunch, 突然覺得佢大個左...因為可以兩個人對住坐咁撐擡腳, 唔洗一定要坐我旁邊喇~ 好得意呀~

子爵府

原帖由 julieann 於 09-10-28 23:44 發表

今日同佢去仙縱林果度食lunch, 突然覺得佢大個左...因為可以兩個人對住坐咁撐擡腳, 唔洗一定要坐我旁邊喇~ 好得意呀~

咁第日拍拖唔一定要同老公去啦....同wallace 都得啦 佢食咁多嘢, 梗係大個咗啦... 真係唔經唔覺又話讀書喇

伯爵府

原帖由 elkykit 於 09-10-28 11:52 PM 發表

咁第日拍拖唔一定要同老公去啦....同wallace 都得啦 佢食咁多嘢, 梗係大個咗啦... 真係唔經唔覺又話讀書喇

係呀...第時唔理老公, 同個仔去拍拖

佢真係食好多野, 今日雖然叫一個餐, 我比左一碗佢, 佢食左大半碗之後掛住飲珍珠奶茶...之後我問佢仲食唔食, 佢話唔食喇...杯野得返好少, 所以我比佢飲埋...點知飲完佢話食飯先

子爵府

原帖由 julieann 於 09-10-28 23:57 發表

係呀...第時唔理老公, 同個仔去拍拖

佢真係食好多野, 今日雖然叫一個餐, 我比左一碗佢, 佢食左大半碗之後掛住飲珍珠奶茶...之後我問佢仲食唔食, 佢話唔食喇...杯野得返好少, 所以我比佢飲埋...點知飲完 ...

其實佢個食量可能同我哋差唔多架咋 不過食得都好...而加肥d都無所謂, 第日讀書有鴨力就自然會瘦架喇!!!

伯爵府

原帖由 elkykit 於 09-10-29 12:01 AM 發表

其實佢個食量可能同我哋差唔多架咋 不過食得都好...而加肥d都無所謂, 第日讀書有鴨力就自然會瘦架喇!!!

不過唔想佢食大個胃, 一陣好似肥哥哥咁, 肥哥哥就係細個時無人節制佢, 小朋友唔識飽架嘛, 你越餵佢越食...之後d大人見佢食得就係咁比佢食...wallace依家都係正常3餐, 之後再2餐奶, 晏晝果餐奶開始都唔洗點再食喇~

伯爵府

突然好肚餓...想蒸個糯米卷食添

子爵府

原帖由 julieann 於 09-10-29 00:07 發表

不過唔想佢食大個胃, 一陣好似肥哥哥咁, 肥哥哥就係細個時無人節制佢, 小朋友唔識飽架嘛, 你越餵佢越食...之後d大人見佢食得就係咁比佢食...wallace依家都係正常3餐, 之後再2餐奶, 晏晝果餐奶開始都唔洗點再食喇~ ...

咁又唔好好似肥哥哥咁誇張mouth: 少肥都可以接受!!!

子爵府

原帖由 julieann 於 09-10-29 00:07 發表
突然好肚餓...想蒸個糯米卷食添

我都叫咗老公買麥當當呀

伯爵府

原帖由 elkykit 於 09-10-29 12:10 AM 發表

咁又唔好好似肥哥哥咁誇張mouth:mouth:" /> 少肥都可以接受!!!

肥哥哥太誇張喇..依家我同我妹都放棄左佢喇, 佢講極都唔明, 佢阿媽口講話佢肥叫佢減, 但又不停比野佢食, 食唔晒又叫肥仔幫佢食埋...唔肥至其! 依家由得佢喇...佢阿媽都唔緊, 我地緊都無用!

所以依家肥仔好衰, 唔肯返我媽咪度, 因為我媽咪唔比佢食太多野...之後我同媽咪講唔好理佢啦...佢唔鍾意過黎就算喇!

伯爵府

原帖由 elkykit 於 09-10-29 12:10 AM 發表

我都叫咗老公買麥當當呀

岩岩走左去蒸...一次半次, 無所謂既 (又自己厄自己)

子爵府

原帖由 julieann 於 09-10-29 00:14 發表

肥哥哥太誇張喇..依家我同我妹都放棄左佢喇, 佢講極都唔明, 佢阿媽口講話佢肥叫佢減, 但又不停比野佢食, 食唔晒又叫肥仔幫佢食埋...唔肥至其! 依家由得佢喇...佢阿媽都唔緊, 我地緊都無用!

所以依家肥仔好衰, 唔 ...

咁又係呀, 話晒都係人哋個囝...佢唔聽都無辦法!!! 陣間人哋以為妳哋虐待佢添呀

子爵府

原帖由 julieann 於 09-10-29 00:15 發表

岩岩走左去蒸...一次半次, 無所謂既 (又自己厄自己)

我都係咁諗呀

伯爵府

原帖由 elkykit 於 09-10-29 12:19 AM 發表

咁又係呀, 話晒都係人哋個囝...佢唔聽都無辦法!!! 陣間人哋以為妳哋虐待佢添呀

係呀, 佢唔鍾意自己肥, 唔鍾意人地笑佢, 但佢又唔控制自己都無計....最後都係佢自己受之嘛, 無人幫到佢架! 由得佢地想點就點啦!!!

子爵府

原帖由 julieann 於 09-10-29 00:26 發表

係呀, 佢唔鍾意自己肥, 唔鍾意人地笑佢, 但佢又唔控制自己都無計....最後都係佢自己受之嘛, 無人幫到佢架! 由得佢地想點就點啦!!!

咁針無頭利架喎...佢鍾意食, 食完咪做吓運動囉!!! 淨食當然唔得啦...

伯爵府

原帖由 elkykit 於 09-10-29 12:29 AM 發表

咁針無頭利架喎...佢鍾意食, 食完咪做吓運動囉!!! 淨食當然唔得啦...

所以我地放棄左佢架喇...第時佢有咩病痛都唔怨得人喇...係佢自己唔控制自己...講真一個人肥到咁, 行步路又身水身汗成身臭, 又"倫盡"...唔係話咩丫, 平時你出街呀, 見到d好肥既人行到身水身汗你都覺得肉酸唔會行咁埋佢啦...佢依家咪就係咁囉...10歲成16x磅...過多幾年就200磅架喇, 同欣宜以前無咩分別!

子爵府

原帖由 julieann 於 09-10-29 00:32 發表

所以我地放棄左佢架喇...第時佢有咩病痛都唔怨得人喇...係佢自己唔控制自己...講真一個人肥到咁, 行步路又身水身汗成身臭, 又"倫盡"...唔係話咩丫, 平時你出街呀, 見到d好肥既人行到身水身汗你都覺得肉酸唔會行咁 ...

係呀...咁肥真係唔健康喎!!! 比人眼望望自己都唔好受啦!!!

伯爵府

原帖由 elkykit 於 09-10-29 12:39 AM 發表

係呀...咁肥真係唔健康喎!!! 比人眼望望自己都唔好受啦!!!

算啦, 我地都講到口都臭佢都係咁, 真係無人幫到佢喇!

禁止訪問

伯爵府

原帖由 IPBB 於 09-10-29 12:46 AM 發表
Hello 兩位 !

哇, 冇上幾曰又開左新版啦 !

點呀你...d好未呀?

子爵府

原帖由 IPBB 於 09-10-29 00:46 發表
Hello 兩位 !

哇, 冇上幾曰又開左新版啦 !

我食嘢先...陣間再傾!!!

首頁

尾頁

跳至