美容扮靚

跳至

首頁
23456...15

尾頁

伯爵府

BK Milk勳章

佢地d丸得唔得?
食左係咪身体好d

大宅

各種類型都有, 如 life-pack(大概是多種維他命), 綠茶素, 魚油丸 等, 多到我都唔記得, 我覺得根本唔駛食咁多, 係佢想我買多d.

大宅

或者你遇著想掙錢的人呱~
我開始時都係食life pack同魚油,不過佢係因我case而叫我買某幾種.

原文章由 RoseTutoria 於 08-4-10 00:36 發表
各種類型都有, 如 life-pack(大概是多種維他命), 綠茶素, 魚油丸 等, 多到我都唔記得, 我覺得根本唔駛食咁多, 係佢想我買多d.

男爵府

原文章由 RoseTutoria 於 08-4-10 00:02 發表
我用開果隻 gel 係搽身, 我以為 firm 面要用另一隻 gel, 所以咪問要幾錢囉, 原來可以共用, 等我今晚試下先.

點解我唔直接問賣機俾我果個人? 因為佢當初話教我一種源自美國的減肥法, 只要配合 spa 機用, 效果就好 ...

你真係遇人不熟啦? 你可以多d黎呢度問下D sis,
佢地會唔介紹咁話你聽. 如果我答到你我都會答你的.

男爵府

puipuiqueen

肚脯係向上騼, 定打圈騼會好d呀?

男爵府

你地發唔發覺部機set 5min, 唔係真係5min後會停,
有時成10分先停, 有時仲唔止tim, 唔知點解呢?

大宅

向上騼 ok !!

原文章由 ml6331 於 08-4-10 09:55 發表
puipuiqueen

肚脯係向上騼, 定打圈騼會好d呀?
"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

大宅

起初我都有這個發現, 後來才知是自己唔通, 大腿的脂肪最勁, 要bit 好幾次才開通得好d, 我d friend 都發現是咁, 你唔使咁驚, 有人倍你同我

如挫如了 (i mean fall down and get blue), 也可用spa機 luk, D "如"會快 d 散!!

原文章由 ml6331 於 08-4-10 09:57 發表
你地發唔發覺部機set 5min, 唔係真係5min後會停,
有時成10分先停, 有時仲唔止tim, 唔知點解呢?
"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

大宅

咁多位靚媽, 我都是經營NuSkin的人, 本身理科底, 也是一個比較理性的人, d 產品得唔得不是盲目相信, 而是看到有很多research and 美國也有很多 clinial study, 加上遇到真心人教我,也提我要做得專業!!

所以產品是講点用得最好, 点配合, 原理在那裡。

放心用LifePak,飯中吃, 當餸吃, 其他也是, 如覺很多粒, Tegreen, ReishiMax可沖水, 很多方法, 你問我再答, 因講唔晒!!

身體的improvement, 你會慢慢見到。

原文章由 fabian 於 08-4-10 08:58 發表
或者你遇著想掙錢的人呱~
我開始時都係食life pack同魚油,不過佢係因我case而叫我買某幾種.

大宅

但要記者, body shaping gel 只可瘦面, 不能起清潔和滋潤的結果

原文章由 ml6331 於 08-4-10 09:53 發表

你真係遇人不熟啦? 你可以多d黎呢度問下D sis,
佢地會唔介紹咁話你聽. 如果我答到你我都會答你的.

男爵府

原文章由 puipuiqueen 於 08-4-10 10:54 發表
起初我都有這個發現, 後來才知是自己唔通, 大腿的脂肪最勁, 要bit 好幾次才開通得好d, 我d friend 都發現是咁, 你唔使咁驚, 有人倍你同我

如挫如了 (i mean fall down and get blue), 也可用spa機 luk, D " ...

我set 5 min, 有時要用成10-15min,
咁我每一part要做15min, 我差不多用成晚時間.........
我現在只有時間做手臂咋?

係唔係每20秘就必一聲, 佢必一聲係代表什麼呢?
我好耐先必一聲架, 我仲驚部機係壞定係唔夠電呢?
又驚部機唔必時係唔係導入唔到呢?

[ 本文章最後由 ml6331 於 08-4-10 14:17 編輯 ]

男爵府

原文章由 puipuiqueen 於 08-4-10 10:54 發表

如挫如了 (i mean fall down and get blue), 也可用spa機 luk, D " ...

連跌瘀都得, 真係好勁呀,呢部spa 機.

洋房

原文章由 RoseTutoria 於 08-4-10 00:02 發表
我用開果隻 gel 係搽身, 我以為 firm 面要用另一隻 gel, 所以咪問要幾錢囉, 原來可以共用, 等我今晚試下先.

點解我唔直接問賣機俾我果個人? 因為佢當初話教我一種源自美國的減肥法, 只要配合 spa 機用, 效果就好 ...

做傳銷的很多時為了賺多些錢,便会厄你買一大堆產品,所以我從來不会信傳銷or sales 的話。她們講到隻產品天花龍鳳,又話收乜收乜,連跌打都話得,信你先至奇!

大宅

20秒是通電計,所以你是不太通, 你可搽 gel 多一些, 另接觸面的手要濕d。試吓, 應該會好d。

原文章由 ml6331 於 08-4-10 12:56 發表

我set 5 min, 有時要用成10-15min,
咁我每一part要做15min, 我差不多用成晚時間.........
我現在只有時間做手臂咋?

係唔係每20秘就必一聲, 佢必一聲係代表什麼呢?
我好耐先必一聲架, 我仲驚部機係壞定係唔夠電 ...

大宅

同意, 當初叫我買一大堆丸仔的人, 也是自稱專業護士, 我以心為心, 覺得有醫學知識的人, 應該唔會叫人食過多營養素, 事關會食壞人架, 我跟佢指示, 第二日個胃已經頂唔順, 佢又係叫我要飽肚食, 飲多D水, 再唔係就除左膠囊淨食裹面d粉, 真係為左錢咩都講得出 :;pppp:

原文章由 sagill 於 08-4-10 16:43 發表

做傳銷的很多時為了賺多些錢,便会厄你買一大堆產品,所以我從來不会信傳銷or sales 的話。她們講到隻產品天花龍鳳,又話收乜收乜,連跌打都話得,信你先至奇!
...

男爵府

原文章由 puipuiqueen 於 08-4-10 23:26 發表
20秒是通電計,所以你是不太通, 你可搽 gel 多一些, 另接觸面的手要濕d。試吓, 應該會好d。

Thanks!
其實昨晚已經好好多啦!我o係我想減o既部位停留耐小小,
咁佢好似好d, 無咁耐先必.

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

洋房

原文章由 我想生三個 於 08-4-11 10:09 發表

係呀,呢度真係好多傳銷人,乜都講得出:我自從用咗Nx Skxx 之後,就唔會再想用其他產品....... Nx Skxx能醫百病,Nx Skxx無所不能,我托塔都可以應承你........
上嗮腦........ ...

Eat to die, nobody care.
Money! Money! Money! You can make people do anything!

民房

回覆 #3 ml6331 的文章

努力呀.希望你快D 有result

民房

Nuskin member

原文章由 mimibooo 於 08-4-2 03:25 發表
我都想問一問點入會GA
因都買0的野用下

係咪比個介紹人NO.就OK

是呀
也可以做會員

我也是
有需要可以PM我

首頁
23456...15

尾頁

跳至