自由報料

跳至

首頁
23456...22

尾頁

男爵府

原文章由 bby 於 08-5-9 12:54 發表

睇唔到張相

瑪瑙宮

好媽媽勳章

文 ma,

唔水 cry 啦 .... kowloon city 個度仲平呀 , $ 300 度
有 3 輪車 ! 你問下 nic ma 啦 ...... 甘我都唔去個度
睇 lur , 好似 d 大件野都唔係好平甘既 .....

原文章由 winwin815 於 08-5-9 12:30 發表
OH.......

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有啊
今年比舊年多, 有d舊玩平左, 有細小朋友一定要去, 比出便真的平
大小朋友比較小有UDO, 及SCRABLE.

原文章由 姑姑媽 於 08-5-9 12:19 發表
bby:

唔該我想問下有無下列這款琴呀? 咩價錢呢? Thank you!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

請問除左上一頁嗰款有wheel既high chair外, 仲有多唔多high chair同咩型號呀??
我要買high chair呀, 但香港有牌子既都好貴,
準備喺淘寶度買, 如果呢度有我就可以慳d又穩陣好多~

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 姑姑媽 於 08-5-9 12:58 發表

係呢款喇 好似$200

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

請問有無0岩4-9男,女孩子的玩具

價廉物美嗎????

男爵府

原文章由 chickenwing2006 於 08-5-9 13:06 發表
文 ma,

唔水 cry 啦 .... kowloon city 個度仲平呀 , $ 300 度
有 3 輪車 ! 你問下 nic ma 啦 ...... 甘我都唔去個度
睇 lur , 好似 d 大件野都唔係好平甘既 .....

...

請問九龍城邊度仲平呀?

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 蜆介鯪魚球 於 08-5-9 14:20 發表
請問有無0岩4-9男,女孩子的玩具

價廉物美嗎????

我見好多BARBIE咋, 唔知咩價錢(因為冇咩睇)

複式洋房

真係有好多 BARBIE, 如果喜歡 BARBIE 去就幾好.
我都想知在那裡呀?

原文章由 傻妹 於 08-5-9 14:25 發表

請問九龍城邊度仲平呀?

禁止訪問

男爵府

我頭先都去左啦, 買左個費雪牌音樂龍門, 豬錢箱, ......等

同樣牌子highchair好抵, $900.
我發現佢地有d貨系一樣既, 不過系個盒爤左, 會比無爤既平架. 唔系送比人的話, 可以簡個盒爤的貨品, 因為質素同個盒好的系一樣.

如你簡的玩具是有聲的, 一定要試, 有機會無聲的. 事實系比正價貨平好多.

別墅

我都去左,超正!
我買左9樣野都係$670,其實最貴係張學習TABLE成$250,其他都係3、4十蚊,淨芭芘都係$20個, 總次就超抵...
佢話1個星期番貨一次, 即下星期五又會有新貨, 唔買有時間去睇下都OK

原文章由 satu 於 08-5-9 11:02 發表
有無人今日去左架, 咩環境呀 ??

子爵府

唔知係唔係一年開一次定兩次. 有無個區既媽媽報料. 因細b 未出世. 咁快買又唔係. home 無咁多位放野. now 已經好頭痛因大仔野已經佔領左大間屋... 但唔買又怕到時無開倉要買貴野.....真係煩水人啦~~~

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 TTeresa 於 08-5-9 15:43 發表
唔知係唔係一年開一次定兩次. 有無個區既媽媽報料. 因細b 未出世. 咁快買又唔係. home 無咁多位放野. now 已經好頭痛因大仔野已經佔領左大間屋... 但唔買又怕到時無開倉要買貴野.....真係煩水人啦~~~ ...

佢一年一次減價, 如果今次係買BB野都OK既, 我都見到有D大肚準媽咪買左好多野

大宅

我都去左啦,d野真係幾平,款都幾多
如果鍾意barney的小朋友,就要留意,有2款玩具,出面街係無得買的,一款係BARNEY發聲電話($40),另一款一款係按制發聲BARNEYSCHOOL BUS($60)

仲有好多FISHER PRICE玩具好平,有一款ELMO教著衫的發聲公仔都係$100,不過BARBIES比較多款

男爵府

有d咩野barbie 呀 ? 我只係想去睇barbie咋,幾錢呀 ?
原文章由 BeBeKan 於 08-5-9 15:29 發表
我都去左,超正!
我買左9樣野都係$670,其實最貴係張學習TABLE成$250,其他都係3、4十蚊,淨芭芘都係$20個, 總次就超抵...
佢話1個星期番貨一次, 即下星期五又會有新貨, 唔買有時間去睇下都OK

...

男爵府

我記得舊年11月尾開過倉,但就不太清楚是否每年都有開倉了。

bby 真的好多謝你咁幫忙呀! 因為個Baby在overseas,7月會返HK,我都問緊佢 mama 要買咩! 唔知你是否在附近工作的呢? 我遲些可唔可以麻煩你幫我睇下有無想要的款式呀?
Thank you very much!

原文章由 TTeresa 於 08-5-9 15:43 發表
唔知係唔係一年開一次定兩次. 有無個區既媽媽報料. 因細b 未出世. 咁快買又唔係. home 無咁多位放野. now 已經好頭痛因大仔野已經佔領左大間屋... 但唔買又怕到時無開倉要買貴野.....真係煩水人啦~~~ ...

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 satu 於 08-5-9 15:59 發表
有d咩野barbie 呀 ? 我只係想去睇barbie咋,幾錢呀 ?

都好多BARBIE野, 又有大大盒, 又有細細盒($10) 又有BARBIE衫

今次最多都係BARBIE同FISHER PRICE既野

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 姑姑媽 於 08-5-9 16:02 發表
我記得舊年11月尾開過倉,但就不太清楚是否每年都有開倉了。

另 bby 真的好多謝你咁幫忙呀! 因為個Baby在overseas,7月會返HK,我都問緊佢 mama 要買咩! 唔知你是否在附近工作的呢? 我遲些可唔可以麻煩你幫我睇下有無想 ...

我公司係樓上, 我今日巳經落左去2次, 陣間叫左姨姨帶埋個仔黎自己選車王

唔駛唔該, 如果我記得我一定會答既

你睇下仲有冇野問, 我4:30又鼠落去

子爵府

請問多吾多人?洗吾洗排大隊ar?
原文章由 bby 於 08-5-9 16:04 發表

我公司係樓上, 我今日巳經落左去2次, 陣間叫左姨姨帶埋個仔黎自己選車王

唔駛唔該, 如果我記得我一定會答既

你睇下仲有冇野問, 我4:30又鼠落去 ...

首頁
23456...22

尾頁

跳至