自由講場

跳至

首頁
23456...10

尾頁

別墅

原文章由 kke22 於 08-7-24 13:53 發表

呢喲係職業操手的問題,而呢個記者,完全唔理會小朋友的感受將鏡頭痴埋佢到,佢父母係藝人而佢唔係呀
正常人都唔會支持呢個不知所謂的記者

強烈同意!

正常人都唔會支持呢個不知所謂的記者添!

禁止訪問

男爵府

原文章由 BBR 於 08-7-24 14:40 發表
一定又係狗啦,因為好多狗成日上BK架,賤狗都係衰埋一堆,希望佢地第時D小朋友身心健康,生活愉快

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

原文章由 catdog123 於 08-7-24 13:51 發表
如果唔係D人咁鍾意睇八卦新界, D記者又點會咁做丫

唔喺bor, 我唔覺bor. 反而係少咗添,呢d叫物極必反!!

大宅

我覺得李亞鵬做得好錯, 因為出手打人就係唔啱, 更何況喺小朋友面前, 唔通教小朋友, 有人挑釁你, 你就可以打人

但係我都唔支持忽周記者, 睇電視都睇到係佢挑釁人先, 包括行為及說話!

總之, 兩個都衝動, 兩個都唔啱!

原文章由 朝日太太 於 08-7-24 14:36 發表
樓主, 你知唔知係點解?

你唔贊同李亞鵬, 都唔需要支持忽周記者, 明唔明?
Our anniversary[br]

子爵府

原文章由 可愛小寶貝 於 08-7-24 13:19 發表
出手打人, 一定係唔岩囉...唔好理會之前發生d咩在先, 總之出手打人就好唔岩, 一定要受法律既制裁~

我覺得慈父可以用好多既方法去保護個小朋友囉, 再者比小朋友見到就會有樣學樣, 如果出手打人就可以解決問題, 呢個 ...

so u're the 忽週記者???

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

如果有人對妳個小朋友咁, 妳都仲可以同佢講道理, 妳真係勁呀 , 佢唔係正常咁影, 佢係好嚇親個小朋友架, 妳睇連佢家姐都即刻保護個妹, 妳諗下當時個BB係幾驚, 個記者幾過份, 同埋佢兩個(記者), 不停咁挑釁, 唔同做記者就乜都得嗎:;pppp:

珍珠宮

畀面勳章

原文章由 slk 於 08-7-24 13:55 發表
聊人者賤 打死無怨
嗰個賤記擺明就係突登挑釁李亞鵬打自己,佢俾人打死都抵喇﹗
樓主你哋估李生自己好想收埋個女咩,但啲賤記就係想影李嫣兔唇個樣,大家試諗諗,假若自己個小朋友咁不幸有呢啲殘障問題,得唔到其他人嘅關懷同愛 ...

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 15週年勳章

樓主開呢個post我覺得想引起罵戰多d囉

大宅

原文章由 bb2 於 08-7-24 14:24 發表
咁樣真係本未倒置喎, 個細路仔都係人, 點解要佢帶口罩出街, 點解我出街就要比人影, 如果你出街比人無端端影左相, 第日仲要登左出黎對你諸多批評, 咁你會唔會話最衰自己無帶口罩出街?

...

哈哈… 無啦啦邊有人會影我呀,我又唔係明星,又唔係有錢人。咁既然做得呢行,就預左會有人影架啦 :;pppp:

子爵府

原文章由 可愛小寶貝 於 08-7-24 13:42 發表
如果佢係大大方方既人地就唔會咁做啦, 佢個女唔係藝人, 但佢父母係囉, 呢個係冇得改變既~試問佢地唔影多d圖片, 會吸引到你地去買嗎?

i support u if u post u're daugter's photo here

大宅

原文章由 小bon 於 08-7-24 14:49 發表
我覺得李亞鵬做得好錯, 因為出手打人就係唔啱, 更何況喺小朋友面前, 唔通教小朋友, 有人挑釁你, 你就可以打人

但係我都唔支持忽周記者, 睇電視都睇到係佢挑釁人先, 包括行為及說話!

總之, 兩個都衝動, ...

x2 我係中立的

子爵府

原文章由 BKVIP 於 08-7-24 14:19 發表
喂!咁又要帶個女出街,又要唔俾人影相,好簡單啫,帶口罩咪影唔到囉 

琥珀宮

畀面勳章

原文章由 BKVIP 於 08-7-24 14:56 發表

哈哈… 無啦啦邊有人會影我呀,我又唔係明星,又唔係有錢人。咁既然做得呢行,就預左會有人影架啦 :;pppp:

李生都話影佢冇所謂, 不過唔好影小孩之嘛

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我唸樓主係記者或家屬lor,藝人係佢地職業,佢地冇必要將佢地家族所有人show比你地睇,你地睇個大女見慣呢d場面都表現出害怕神色,何況個細女呢,我覺得先撩者賤,比人打果個人面目可憎,旁邊個女記者扇風點火,擺明玩,明眼人一睇就知:;pppp: :;pppp:

大宅

原文章由 honglong 於 08-7-24 13:26 發表
我唔支持忽週記者

原來是忽週記者! 我要罷買忽週呀!! 這些記者成個爛仔禁樣, 做記者做到佢禁冇出色. 追住個BB仔來影.
我諗做父母都唔想兒女受到傷害, 唔該班記者收斂下吧!!

水晶宮

原文章由 phoebe37 於 08-7-24 14:34 發表
會唔會係自己友? 走上黎挑釁..

話唔定呀樓主就係影片中既'高八度'嚟...

咪咁啦你呀...睇到呢個TOPIC真係唔知笑你好定安慰你好...我地唔係支持鼓勵人地發火一定要打鑊金人地,就算我唔支持李生,唔見得我會支持忽周記者囉!成pat屎爛仔咁款...有人仲支持佢地呢班記者同雜誌就真係'忽''忽'地喇.!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果係我, 我都會打個記者, 係咁情況我認我eq低, 如果我唔出手, 我想我會後悔做爸爸點解無保護到自己的小朋友! 心想有咩後果做爸爸會承受, 呢個moment攪我d兒女就唔得!!

大宅

我不會支持忽週

也罷買忽週很久了, 因作野太假

也請大家支持罷買忽週.

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我諗都係預咗比人影既, 但佢咁嬲係因為個記者近距離影佢個女, 根本個記者想影bb個咀, 所以爸爸就好反感, 想保護個女law
原文章由 BKVIP 於 08-7-24 14:56 發表

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

首頁
23456...10

尾頁

跳至